Mozi & Filmek
- Fernando
- Llegenda del Barça
Igen én néztem. Szerintem is egészen jo film. TV2-n volt ha jol emlékszem. Bár elég fáradt voltam hozzá, szal bealudtam, de megvan dvd-n és már láttam is. 

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
-
- Hírhozó-cikkíró
Tegnap nézte valaki a Szemtől szemben című filmet (Heat) a trubadúrládában? De Niro, Pacino és még egy rakás király színész fémjelezte darab. A műfajában az egyik legjobb szerintem még mindig, holott már vagy tíz éves.
- Fernando
- Llegenda del Barça
A SuperHeroMovie nekem nagyon nemjött be. Többet vártam tőle. Olyasmi mint a horrorra akadva, csak nem horrorfilmekből hanem képregény alapján készült filmekből. Batman, Superman stb...
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Titi, leszedtem én is,holnap megnézem.
Most néztem meg a SuperHero Moviet
Leslie Nielsen is szerepel,és csupasz pisztoly fílíng,persze a régi klasszikust nem közelíti meg,de nekem bejött,sokat röhögtem 
Most néztem meg a SuperHero Moviet

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Fernando
- Llegenda del Barça
Várjuk Titi!
Köv.:
Nemtudom hova írjam le, de ujjabban nagyon tetszenek a Tony Jaa-s videók és maga az ember amit csinál figyelemre méltó.
Tony Jaa - Wikipédia (magyar)
Tony Jaa videomix

Köv.:
Nemtudom hova írjam le, de ujjabban nagyon tetszenek a Tony Jaa-s videók és maga az ember amit csinál figyelemre méltó.
Tony Jaa - Wikipédia (magyar)
Tony Jaa videomix
- Titinho
- Director del Fútbol
Rendben...köszi srácok!
Akkor csak leszedem, ha tetszett mindenkinek, én is jókat hallottam róla egyébként. Adam Sandlert dícsérték sokan, hogy mekkorát játszik benne. Szeretem amúgy is drámákat.
Majd megírom a véleményemet a filmről.
Akkor csak leszedem, ha tetszett mindenkinek, én is jókat hallottam róla egyébként. Adam Sandlert dícsérték sokan, hogy mekkorát játszik benne. Szeretem amúgy is drámákat.
Majd megírom a véleményemet a filmről.

Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

- Fernando
- Llegenda del Barça
Az üres város szerintem is nagyon jo film
Érdemes megnézni. Fantasztikusat játszik benne Adam Sandler. 

én már inkább a harmadikat várombarca99 írta:Heroes második évad?
10 perc múlva, TV2?

- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Hogy lehet ilyen hülye magyar címeket adni?! A Reign Over MeTitinho írta:Látta valaki az Üres város című filmet???![]()
2007-es film, amerikai filmdráma, Adam Sandler, Liv Tyler és Don Cheadle is játszik benne.
Egy pár véleményt szeretnék azoktól akik látták a filmet, mivel most gondolkozom rajta, hogy érdemes-e leszednem és megnéznem.

Na de szereplők alapján már ráismertem a filmre. Sztem elég jó, a színészek kitettek magukért, a történet is érdekes, a dráma mellett humort is sikerült belecsempészniük. Mostanában elég sok drámát nézek, és ez a jobbak között volt.

Heroes második évad?
10 perc múlva, TV2?

10 perc múlva, TV2?

- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Nos én láttam.Titinho írta:Látta valaki az Üres város című filmet???![]()
2007-es film, amerikai filmdráma, Adam Sandler, Liv Tyler és Don Cheadle is játszik benne.
Egy pár véleményt szeretnék azoktól akik látták a filmet, mivel most gondolkozom rajta, hogy érdemes-e leszednem és megnéznem.
Nem mesélem el a filmet, de szerintem nagyon jó!A kedvenceim között van.
Sandler nagyon nagyot alakít benne.De télleg dráma!
Szóval elég komoly film,komoly témát dolgoz fel.
Én ajánlom.Bár nem tom milyen az érdeklődési köröd,így nem tom mit mondhatnék,h meggyőzzelek,h érdemes megnézni,de sztem megér annyit,h leszedd.
Szerk:érdekes Sandlert ien szerepben látni,engem meggyőzött ez a film arról,h tud színészkedni.

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
- Titinho
- Director del Fútbol
Látta valaki az Üres város című filmet???

Més que un club

A Dexterben nem fogsz csalódni, nagyon nagy sorozat. A sztori kiváló, a karakter hihetetlenül jóozsimiki írta:Az itteni hszek miatt leszedtem én is pár Maffiózok évadot,nemsokára neki is állok![]()
Ugyanígy tettem a Dexter-el,csak nemtom mikor fogok elkezdeni

- Fernando
- Llegenda del Barça
Na, hát sikerült megnéznem a Teeth-et is. Nekem bejött. Annyira nem elborult, akár még igaz is lehetne.
Mindenkinek ajánlom, kicsit a csaj a végén beindul és gyilkolászik ezerrel, de nézhető film mindenképpen ráadásul szerepel benne a Kés/alatt című sorozatból Matt. (John Hensley) 

A Machine Girl-t már nagyon megakarom nézni, csak hát tanulnom kell az államvizsgáraFernando írta:Nohát megnéztem a Machine Girl című filmet. Annyira rosz és eredeti, hogy már jóMki nézze meg aki tudja. Eszméletlenül beteg és agyrém film. Rengeteg bakival és szerencsétlenséggel
![]()
Mostfogom megnézni azt a harapós puncis filmet majd a nap folyamán

- Fernando
- Llegenda del Barça
Nohát megnéztem a Machine Girl című filmet. Annyira rosz és eredeti, hogy már jó
Mki nézze meg aki tudja. Eszméletlenül beteg és agyrém film. Rengeteg bakival és szerencsétlenséggel

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Az itteni hszek miatt leszedtem én is pár Maffiózok évadot,nemsokára neki is állok

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Maffiózók Season 1 kipipálva
Nagyon nagy ez a sorozat , azt hiszem függő lettem ,reggel mielőtt elindulok suliba már azt várom ,hogy érjek haza és tudjam nézni a következőt!
Ma folytatom a S02-vel ,remélem az is lesz ekkora király.

Nagyon nagy ez a sorozat , azt hiszem függő lettem ,reggel mielőtt elindulok suliba már azt várom ,hogy érjek haza és tudjam nézni a következőt!

Ma folytatom a S02-vel ,remélem az is lesz ekkora király.
- fUtBoLiStA
- Jugador d'estrella
Ez de beteg egy forgatókönyv lehet...

„A Barcelona az a csapat, mely meg fogja nyerni a bajnokságot, az a gárda, melynek élvezni kell a játékát, mint rajongó, és szenvedni ellene a végsőkig, mint ellenfél.”
Miguel Angel Lotina
Miguel Angel Lotina
Na és ez? Sexparazita: Avagy A Gyilkos Punci
[url]ttp://www.imdb.com/title/tt0434125[/url]
A sztori cseppet sem sablonos: egy balul sikerült expedíció tagját sikerül életre keltenie a hűtőkamrában, néhány murizni vágyó fiatalnak. Nem is sejtik, hogy egy félelmetes lényt engednek szabadjára, egy parazitát. Ez a förtelem a női nuniban bújik meg áldozatára várva, hogy aztán lecsapjon a kanos férfinépre! Vajon a világuralom a célja? Ki tudja...
Ami viszont tuti: bél, vér, szex, és bevállalós lánykák.
[url]ttp://www.imdb.com/title/tt0434125[/url]
A sztori cseppet sem sablonos: egy balul sikerült expedíció tagját sikerül életre keltenie a hűtőkamrában, néhány murizni vágyó fiatalnak. Nem is sejtik, hogy egy félelmetes lényt engednek szabadjára, egy parazitát. Ez a förtelem a női nuniban bújik meg áldozatára várva, hogy aztán lecsapjon a kanos férfinépre! Vajon a világuralom a célja? Ki tudja...
Ami viszont tuti: bél, vér, szex, és bevállalós lánykák.
SziaCooltiszo írta:Kíváncsi lennék én is a Maffiózókra.
Esetleg vki meg tudna dobni egy linkkel, ahonnan le lehet szedni?
http://seriesfree.users.smsbase.hu/indexx.php
Én innen szoktam tölteni kicsit körülményes de érdemes regisztrálni mert akkor sokkal gyorsabb.