Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
én már inkább a harmadikat várombarca99 írta:Heroes második évad?
10 perc múlva, TV2?
Hogy lehet ilyen hülye magyar címeket adni?! A Reign Over MeTitinho írta:Látta valaki az Üres város című filmet???![]()
2007-es film, amerikai filmdráma, Adam Sandler, Liv Tyler és Don Cheadle is játszik benne.
Egy pár véleményt szeretnék azoktól akik látták a filmet, mivel most gondolkozom rajta, hogy érdemes-e leszednem és megnéznem.
Nos én láttam.Titinho írta:Látta valaki az Üres város című filmet???![]()
2007-es film, amerikai filmdráma, Adam Sandler, Liv Tyler és Don Cheadle is játszik benne.
Egy pár véleményt szeretnék azoktól akik látták a filmet, mivel most gondolkozom rajta, hogy érdemes-e leszednem és megnéznem.
A Dexterben nem fogsz csalódni, nagyon nagy sorozat. A sztori kiváló, a karakter hihetetlenül jóozsimiki írta:Az itteni hszek miatt leszedtem én is pár Maffiózok évadot,nemsokára neki is állok![]()
Ugyanígy tettem a Dexter-el,csak nemtom mikor fogok elkezdeni
A Machine Girl-t már nagyon megakarom nézni, csak hát tanulnom kell az államvizsgáraFernando írta:Nohát megnéztem a Machine Girl című filmet. Annyira rosz és eredeti, hogy már jóMki nézze meg aki tudja. Eszméletlenül beteg és agyrém film. Rengeteg bakival és szerencsétlenséggel
![]()
Mostfogom megnézni azt a harapós puncis filmet majd a nap folyamán
Ez de beteg egy forgatókönyv lehet...
SziaCooltiszo írta:Kíváncsi lennék én is a Maffiózókra.
Esetleg vki meg tudna dobni egy linkkel, ahonnan le lehet szedni?