Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Hehe ez a gól inkább Valdes "érdeme"...MichaaBee írta:http://youtube.com/watch?v=Qd7dj2Uz7E4
legalább lesz aki lője a szabadokat! ha valaki akkor Valdés ezt biztos tudja értékelni
De nem akármien ...akos1974 írta:matyi02 írta:Lehet hogy most lehurogtok ha ugye 99% Alves érkezése az nagy szerepet fog játszani nem akarok öntelt leni de szerintem a bajnokság meg lesz + még a bajnokok ligája is !És a király kupával is számoljunk jövöre egy címet min.nyerünk
Azért nem kell alves-től elájúlni, mégiscsak egy védő.
persze reménykedjük hogy mindez teljesül
HAJRÁ BARCA
matyi02 írta:Lehet hogy most lehurogtok ha ugye 99% Alves érkezése az nagy szerepet fog játszani nem akarok öntelt leni de szerintem a bajnokság meg lesz + még a bajnokok ligája is !És a király kupával is számoljunk jövöre egy címet min.nyerünk
legyen igazad, de szerintem ne örüljünk előre a medve bőrére, ne legyenek világmegváltó álmaink akárki is jön. ne felejtsétek el tavaly Henry érkeztével mindenki odáig volt meg vissza, aztán mi lett belőle. (nem Henry-t hibáztatom) . a lényeg hogy nemcsak az a fontos, hogy kik jönnek, hanem a mentalitás és a morál is. Nem akarok pesszimistának tűnni, de jövőre új az edző, meg új a játékoskeret fele, szóval ne azt várjuk hogy egyből mindent viszünk. Induljunk el jó irányba az a lényeg.matyi02 írta:Lehet hogy most lehurogtok ha ugye 99% Alves érkezése az nagy szerepet fog játszani nem akarok öntelt leni de szerintem a bajnokság meg lesz + még a bajnokok ligája is !És a király kupával is számoljunk jövöre egy címet min.nyerünk
Ez túlon túl optimista szerintem, mondjok ezek közül az eggyikkel én már elégedett lennék. És azért nem csak egy Alves kell egy jó BArcához, sok támadó szellemű jázékos kell ide aki messzíről jól lő.matyi02 írta:Lehet hogy most lehurogtok ha ugye 99% Alves érkezése az nagy szerepet fog játszani nem akarok öntelt leni de szerintem a bajnokság meg lesz + még a bajnokok ligája is !És a király kupával is számoljunk jövöre egy címet min.nyerünk
1.Hivatalosnak nem hivatalos,de elég meglepő lenne ha nem igazolna ide.matyi02 írta:http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-a ... gazol-2818
Szerintetek igaz? szerintem igaz
honnan veszed hogy idejön?Mental_Theo írta:Trezeguet minek jön ide? tutira nem akarnak igazolni majd Eto'o helyett sem senkit, mert a vezetőség gyökér. padra max gudjohnsen helyére kéne. remélem Hleb, Villa, és Silva idejön
Szerintem meg sokkal több, mint fele baromság. Nem is értem, hogy miért bolondítják ilyenekkel a népet.faithnomore írta:figy, sztem fölösleges olvasgatni a foci24-et, mert amiket ott írnak azoknak a fele kacsa, hülyeség...ami ott van ne nagyon vedd biztosra......
Trezguet-nek mi köze az Eb-hez? meg amúgy is szerintem nem fog elmenni a juvéból és nem is szeretném. gólerős csatár, de a Juve a második kedvenc csapatom, jó helyen van ott ő. a Barcába nem illene bele.MR.Barca írta: Trezeguet az EB után a Barcelona játékosa lesz?!
Elképzelhető, hogy a francia David Trezeguet az EB után nem tér vissza az olasz Juventushoz és a spanyol Barcelona játékosa lesz! A játékos szerette volna Torinóban befejezni a pályafutását, azonban végül a 2011-ig szóló szerződését végül nem írta alá a klubbal.
- Többször találkoztam a torinói klubvezetőkkel, egyeztettünk, ám végül a szerződést nem írtam alá! - mondta a francia csatár. Sokáig úgy tűnt, hogy a Juventusnál fejezem be a pályafutásomat, ám most úgy néz ki, hogy ez mégsem lesz így! A Barcelona megkeresett, s szóban mindenben megállapodtunk. A tervek szerint az EB befejezése után a katalán klubhoz igazolok. A Juventus számomra már történelem.
figy, sztem fölösleges olvasgatni a foci24-et, mert amiket ott írnak azoknak a fele kacsa, hülyeség...ami ott van ne nagyon vedd biztosra......MR.Barca írta:A Milan középpályása a Barcelonához igazol?
Barcelona együttese érdeklődik az olasz AC Milan középpályása, a 29 éves Andrea Pirlo után. A játékost a katalánok újdonsult vezetőedzője, Pep Guardiola szeretné csapatában látni, s a gárda középpályás sorát rá akarja építeni! A francia Mathieu Flamini érkezése óta Pirlo úgy érzi, hogy nem fog kapni annyi játéklehetőséget, mint korábban, így szívesen igazolna a Barcelonához. Pirlo hét év alatt 206 mérkőzésen lépett pályára a Milanban és 30 gólt szerzett.