támadásba a fiúk a földön kisgyorspasszokkal úgyis elvannak, nem kell a felívelgetős taktikk
haze71 írta:Tudod Hleb hány centi? Részemről inkább Moutinho és egy magas Ibra.Atesz írta:Jó gyerek ez a Moutinho, de tényleg egy újabb 170 cm-es játékos kell a középpályára?![]()
Én inkább Hleb párti vagyok.
Tudod Hleb hány centi? Részemről inkább Moutinho és egy magas Ibra.Atesz írta:Jó gyerek ez a Moutinho, de tényleg egy újabb 170 cm-es játékos kell a középpályára?![]()
Nem nagyon mehet fel az ára, mert alacsony a kivásárlási ára.socio66 írta:Moutinho nagyszerő lenne!
bár az Eb végéig már nem hiszem hogy tudunk vele tárgyalni..le kellett volna zárni az ő leigazolását is az Eb rajtjáig,mert nagyon felmehet az ára,és bővülhet az iránta érdeklődők tábora.egyébként nagyon jó játékos hatalmas jövő áll előtte.sajnos nem láttam játszani a Portugálok első meccsén,de a következő meccsen mindenképp meg fogom nézni!
Moutinho fiatalabb és nagyobb jövő áll előtte,ráadásul nem is sokkal drágább...amugy Hleb sem lenne rossz..Atesz írta:Jó gyerek ez a Moutinho, de tényleg egy újabb 170 cm-es játékos kell a középpályára?![]()
Igen-igen...most olvastam én is, hogy a Bayern is harcba kíván szállni Hleb-ért. Kérdés, hogy visszatér-e a Bundesligába??? A Bayern állítólag 20 millió €-t ajánl az Arsenalnak, ami viszont nem jó nekünk, mert most így belemegyünk egy licitálásba.fcjoc írta:elvileg a bayern is akarja hleb-et. na viszont annak örülnék hogy ha jönne moutinho és hleb nem. jönne silva és más nemmeg előre egy csatár eto'o helyére. dzsö
Fordításra gondolsz? A lényeg kb. annyi, hogy érdeklődünk Moutinho iránt, kb 20 milliót ajánlunk érte, és lehet, hogy már meg is egyeztünk vele titokban.André T. írta:http://www.marca.com/edicion/marca/futb ... index.html
Esetleg valaki ezekről a hirekről tudna valamit mondani???
Értem. Szóval Mout már láttad játszani, Hernandest nem, de egy videot láttál róla és ezért jobb mint Moutinho. Érdekes megállapítás.merx írta:olvasd át többször, hogy mit írtam>> azért írtam oda, hogy "a videók alapján", mert csak a videók alapján, írtam azt amit, és gondolom azt amit, szóval csak a te kedvedért mégegyszer: moutinho és hernanes interneten látott videói alapján (eddig világos?) nálam hernanes tűnik jobbnak. egyébként eddig még csak moutinhot láttam játszani a sportingban és a válogatottban, mivel, hogy hernanesről még csak most olvastam...