Deco #2
- faithnomore
- Entrenador del Barça
tényleg inkább egy fiatal tehetséget kéne idehozni, pl. Moutinho tökéletesen megfelelne deco utódjának és még sok évig itt lehetne.....remélem nem fukarkodik a vezetőség és megvesszük.....
- Fernando
- Llegenda del Barça
Szatnkovics nekem sem kellene. Nem egyen írtátok, hogy adjuk el jópénzért. De most az a 13-15 millió annyira nem jo pénz.
Fura, hogy mennyire lement az ára Deconak 1,5 rosz szezon alatt.

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Minek ide egy 30 éves kp? Inkább adjuk el Deco-t jópénzér' és vegyünk egy normális, fiatal(abb) irányítót.
- DaNNy
- Jugador d'estrella
Már éppen itt volt az ideje..lionelmessi19 írta:Nem jönne vissza. Mundon van egy nagy interjú, lehet du. megírom, ha lesz rá időm. Mint utolsó barcelonás Deco interjú.
Röviden erről a részről annyit mond hogy ő és a klub együtt hozták meg a döntést arról hogy távozik, és mostmár nincs visszalépés. Elhatározta hogy máshol folytatja, úgyhogy ennyi.

FORCA BARÇA! |EL BARÇA ES MES QUE UN CLUB|
Silva / Villa
Silva / Villa
-
- Barça C
Deco nagyot játszott a törökök ellen jól és pontosan remek jön a régi forma kip kop (csak azé) Am örülök hogy mourinho-hoz megy Deco4ever
Ingyen távozott.
Hogy ne legyen off...én nem értem Decot...hogy megtáltosodott
Hogy ne legyen off...én nem értem Decot...hogy megtáltosodott
Háát, megmondom őszintén, engem kicsit meglep, hogy tizenpár millióért fog távozni mindösszesen. Én olyan 20 milla körül simán gondoltam volna az értékét. Ha jól játszana az EB-n akkor talán feljebb kúsztathatnánk az árát. Azért nem kéne mindenkit semmi pénzért eladni
Edmilkáért mennyit is kaptunk?
G.

Edmilkáért mennyit is kaptunk?
G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
Forca Barca!
EGY OLYAN CSAPAT MINT BARÇA, NEM KERESHET KIFOGÁSOKAT! (Carles Puyol)
A játékosok jönnek-mennek,de 1 biztos a BARCA ÖRÖK!
EGY OLYAN CSAPAT MINT BARÇA, NEM KERESHET KIFOGÁSOKAT! (Carles Puyol)
A játékosok jönnek-mennek,de 1 biztos a BARCA ÖRÖK!
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Deco nem tartozott a kedvenc játékosaim közé a Barcelonában. Nem fogom siratni, ha elmegy.
Lesz helyette más.
Azért 15 milliót minimum kérhetünk érte. Szerintem.
Lesz helyette más.

Azért 15 milliót minimum kérhetünk érte. Szerintem.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
- Andris
- Adminisztrátor
Nem jönne vissza. Mundon van egy nagy interjú, lehet du. megírom, ha lesz rá időm. Mint utolsó barcelonás Deco interjú.
Röviden erről a részről annyit mond hogy ő és a klub együtt hozták meg a döntést arról hogy távozik, és mostmár nincs visszalépés. Elhatározta hogy máshol folytatja, úgyhogy ennyi.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- MQuCsabi
- Llegenda del Barça
Tegnap egész jól játszott. Talán a morál az oka. Mert ,hogy az nem volt az utóbi két évben a Barcánál, az is biztos. Sem motiváió. Remélem megújulunk, és akkor megint ő is a régi lehet, mint a csapat vezére, alapköve.

Én nagyon boldog lennék ha maradna. Eleve nem értem, h ebben a szezpnban miért nyujtott rossz teljesitménytlionelmessi19 írta:Milenne ha megtartanánk?
![]()
![]()
Amúgy nagyon tetszik a játéka, és látszik hogy már lényegesen jobb fizikailag is. Labdák profik, jól mozgatja a komplett csapatot. Nemám a Moutinho ...

Ha elm1, nem nagyon tudok olyan játékost, aki megfelelően pótolná, és megszerezhető. Még Hlebet tartom rá a legalkalmasabbnak.
- baas11
- Entrenador del Barça
Nekem leginkáb azt tűnt fel a mai játékában a válogatottban szemben a Barcával ,hogy mikor nála van labda szinte mindenki mozog elötte kivéve Gomest aki elől áll 2 védővel a nyakán (mint mondjuk eto'o ), de ronaldo keresztbe Moutinho előre felé Simao a les határon + a szélső védők ,egyből van kit megjátszani és ehhez negyon ért ha van lendület a többiek részéről is... nálunk meg eto'o statikusan elől Henry a vonal mellett áll , messi a jobb szélen várakozik és a mi a legrosszabb Xavi és Toure a kör közepénél szinte egymás mellet szintén állnak várják a lasztit aztán tologatják jobbra -balra és naon sokszor hátra ! Emiatt ugye meg van a 65% os labdabirtoklás ,és a passzív nemtudunk mit kezdeni a felált védelemmel tili toli játék !Szóval ha van lendület Deco-ból is kijön kreativ irányitó !
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
- Danka00792
- Director del Fútbol
Szerintem jóval nehezebb. Csatár poszton szállingóznak a nevek: Benzema, Huntellaar, Trezeguet, Ibrahimovics, Adriano stb...Grege írta:Ejnye, miért lettem törölve?
No mind1, Decot sztm legalább olyan nehéz pótolni, mint Eto'ot
Viszont irányító posztra még mondani is nehéz olyan embert, aki pótolni tudná Deco-t, föleg ritka az olyan játékos, aki azonos tudással, fiatal és megszerezhetö. Nehéz dolog ez, ezért sajnálom, hogy elmegy...

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Az én véleményem változatlan maradt. Remélem, az övé is. Köszönjük az eddigieket, de mehet Isten hírével.

Ejnye, miért lettem törölve?lionelmessi19 írta:Én félig viccből mondtam a dolgot, de emlékeim szerint Deco azért mondta, hogy megy, mert tudtára adták Laportáék h nemigazán kell, nem igazán bíznak már a játékában.
Amúgy szerintem maradt volna akár..
18 alatt nem adnám senkinek ..
No mind1, Decot sztm legalább olyan nehéz pótolni, mint Eto'ot, és eddig én nem olvastam olyan nyilatkozatát,h el akarna menni, de ha tényleg így van, akkor el kell engedni, de legalább remélem relatív jó árat tudunk érte szerezni.
- Andris
- Adminisztrátor
Én félig viccből mondtam a dolgot, de emlékeim szerint Deco azért mondta, hogy megy, mert tudtára adták Laportáék h nemigazán kell, nem igazán bíznak már a játékában.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Valószínűleg én vagyok elfogult negatív irányban, de szerintem itt is rengeteg labdát elszórt, amiből indult az ellenfél. Van esze a focihoz, de a megvalósításban nálam nem ő a nr1.
Halihó emberek!
Megtartani, eladni? Hiszen ő nyilatkozta, hogy váltani akar. Miért? Mert valószínűleg nem érzi jól magát. Köszönni kell, és el kell engedni.
A mai játéka nagyon jó volt, de azért nem szabad Moutinho-hoz hasonlítani, mert a taktika azt követelte meg, hogy Deco irányítson. Meg is tette, remélem így drágábban lehet majd eladni.
Mellesleg ez a Moutinho gyerek sem ügyetlen.

Megtartani, eladni? Hiszen ő nyilatkozta, hogy váltani akar. Miért? Mert valószínűleg nem érzi jól magát. Köszönni kell, és el kell engedni.
A mai játéka nagyon jó volt, de azért nem szabad Moutinho-hoz hasonlítani, mert a taktika azt követelte meg, hogy Deco irányítson. Meg is tette, remélem így drágábban lehet majd eladni.

Mellesleg ez a Moutinho gyerek sem ügyetlen.

-
- Entrenador del Barça
pontosan... hueseg lenne elengedni... soan karognak meg szidtak ev kozben... pedig ossze is naon jol nyomta serulese elott... hasznos tagja lehetne meg kedvenc csapatunknak...
- Danka00792
- Director del Fútbol
Miota idejött a Barca-ba, azota a kedvenc játékosom, most is, ha valaki nézi a Portugál - Török meccset, láthatja, hogy nagyon aktiv, jól cselez, labdái halál pontosak. Ez az év nem jött össze neki, de én is megtartanám. Sajnos ennek már semmi esélye, nyilatkozatából itélve...lionelmessi19 írta:Milenne ha megtartanánk?
![]()
![]()