Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Már éppen itt volt az ideje..lionelmessi19 írta:Nem jönne vissza. Mundon van egy nagy interjú, lehet du. megírom, ha lesz rá időm. Mint utolsó barcelonás Deco interjú.
Röviden erről a részről annyit mond hogy ő és a klub együtt hozták meg a döntést arról hogy távozik, és mostmár nincs visszalépés. Elhatározta hogy máshol folytatja, úgyhogy ennyi.
Én nagyon boldog lennék ha maradna. Eleve nem értem, h ebben a szezpnban miért nyujtott rossz teljesitménytlionelmessi19 írta:Milenne ha megtartanánk?
![]()
![]()
Amúgy nagyon tetszik a játéka, és látszik hogy már lényegesen jobb fizikailag is. Labdák profik, jól mozgatja a komplett csapatot. Nemám a Moutinho ...
Szerintem jóval nehezebb. Csatár poszton szállingóznak a nevek: Benzema, Huntellaar, Trezeguet, Ibrahimovics, Adriano stb...Grege írta:Ejnye, miért lettem törölve?
No mind1, Decot sztm legalább olyan nehéz pótolni, mint Eto'ot
Ejnye, miért lettem törölve?lionelmessi19 írta:Én félig viccből mondtam a dolgot, de emlékeim szerint Deco azért mondta, hogy megy, mert tudtára adták Laportáék h nemigazán kell, nem igazán bíznak már a játékában.
Amúgy szerintem maradt volna akár..
18 alatt nem adnám senkinek ..
Miota idejött a Barca-ba, azota a kedvenc játékosom, most is, ha valaki nézi a Portugál - Török meccset, láthatja, hogy nagyon aktiv, jól cselez, labdái halál pontosak. Ez az év nem jött össze neki, de én is megtartanám. Sajnos ennek már semmi esélye, nyilatkozatából itélve...lionelmessi19 írta:Milenne ha megtartanánk?
![]()
![]()