Varga Tamás írta:
Én sem írtam semmi ocsmányságot, csak az igazat. Biztos fájdalmas, de ettől még igaz.
Deco sokat tett a klubért, tehát tilos a negatív véleményem megfogalmazása. De Ronaldinhóval szemben, aki kicsivel - sokkal - többet tett a klubért, azt mindenféle következmény nélkül lehet oldalakon keresztül gyalázni.
Köszönöm Tőleg az egyenlő bánásmódot és a az egyenlő elbírálás elvének alkalmazását! Ennél többet vértam volna Tőled.
OFF vége.
Nálam Deco többet tett a Barcáért! Ez az ember felvállalta, hogy nem csillog-villog a Barcában (úgy, mint a Portóban), hanem alázattal kiszolgálta a társait és ha kellett időben szabálytalankodott! Szerintem simán össze lehetne állítani egy olyan statisztikát, ami kimutatja, hogy a Barca játékmesterével több meccset nyert a csapat, mint nélküle... Szerintem ez tavalyra is igaz! Nincs a Barcában egy olyan játékos sem, aki úgy tudta helyzetbe hozni a tárasit, vagy az akciókat elindítani, mint a portugál-brazil.
Nem tudom ki mennyire vette észre, de a spanyol válogatottban hiába játszott Xavi (rengeteg jó passzal!) és Iniesta, de nem volt igazi középpályája a spanyoloknak... Szerencse, hogy vagy két elképesztő jó csatára a hispánoknak.