töfting norvég ikertestvére.Boixos írta:....a gyökér bíró, aki valszeg a töfting ikertestvére...
mindegy, akkor is az anyjamindenit.
A lengyelek ellen elég jól játszottak és megérdemeltek az egy pontocskát. Sőt, a játék képe alapján többet is érdemeltek volna. Valóban a németek várják kedvezőbb helyzetből a találkozót, és nincs is sok esély egy osztrák győzelemreozsimiki írta:Hát jó lenne ha a németek már most kiesnének! De csak akkor fognak ha kikapnak,x nekik tökéletes,mivel még Lengyel győzelem esetén is ők a 2.ak az egymás elleni eredmény miatt.
Azért bízok a csodában,h osztrákok megtréfálják őket.
Hát jó lenne ha a németek már most kiesnének! De csak akkor fognak ha kikapnak,x nekik tökéletes,mivel még Lengyel győzelem esetén is ők a 2.ak az egymás elleni eredmény miatt.Lesy írta:A németek most nagyon nagy szószban vannak. Bár erősebb csapat, mint Ausztria, de a sógorok nagyon fel fogják szívni magukat ellenük. A horvátoknak pedig már szinte tök mind1 mi lesz a lengyelekkel. Szal a lényeg az, hogy a németek simán kieshetnek. Azt a horvátok ellen is láthattuk, hogy a német védelem könnyen zavarba hozható, és a házigazdák menni is fognak, mint a mérgezett egér. Tehát egy esetleges osztrák és lengyel győzelem esetén a németek csoportutolsóként kiesnének. Bár erre elég kicsi az esély.
Románia-Olaszország x (0-0)kovinho írta:Valahogy úgy érzem, hogy a románok megint kibekkelik a meccset, és ez is iksz lesz. Iwiwen is ezt tettem, szóval ajánlom nekik. A másik meccsen pedig nagy játékot várok, és megint csak egy ikszet.
Persze értem és nem is kritikának szántam ezt,csak há a hollandoknál sem csupán a négerek.......Német,francia stb-stb-stb.....A történelemből jól ismert,h hollandia és a holland etnikum csak kis mértékben létezik.ezért őket nem állítanám szembe a franciákkal. Pl a spanyolokat már igen és ők a favoritjaim is bár gondolom itt a barca honlapon nem vok ezzel egyedülCapon írta:Itt ugye nekem nem a négerekkel van a bajom bár tény ők jobban szemet szurnak. Hollandoknál is van ebből probléma a szines és nem szines bőrű játékosok közt. A legutobbi közvetitéskor is elmondta a szpiker és már régebben is hallottam erről.
Hát valahol igazad van ezzel az afrikai francia válogatottal kapcsolatban,de hát ott feltűnő ez,viszont akkr határozzátok már meg nekem a holland etnikumot:D Hollandia népek keveréke,a holland etnikum minimális,csak ott nem veszed annyira észre,bár ott is elég sok a néger,na mind1:DCapon írta:Ma az olaszok és a hollandok gyözelmét várom. A franciák meg mehetnek haza idő elött megint (talán megismétlődik a rugott gól nélküli távozásuk mint anno a VB-n). Valahogy nem tudok azonosuni az afrikai francia válogatottal.