Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nemtudom, de érdekes lenne, ha a 3 legmeghatározóbb játékos a BL győztes csapatból ott kötne ki. Lehet Scolari keze alatt varázsolnának ujra.sasi1 írta:Szerintem enyi elég lenne, és a vezetőség elengedné őket............lionelmessi19 írta:Kevés.
Amúgy is kétlem hogy bármiféle konkrét ajánlat elhangzana Decoval kapcsolatban az EB végéig.
Azt gondolom Ronaldinho is ott fog kikötni a nyár végére....
Énsem találtam semmit erről a marca-n de sztem is ez az összeg jó lenne.Ebből kijönne Moutinho+SilvaFernando írta:Én a Marca-n semmit sem találtam a hírről felületesen átnézve. Amugy Deco és Eto'o-ért sztem reaális ár.
Szerintem enyi elég lenne, és a vezetőség elengedné őket............lionelmessi19 írta:Kevés.
Amúgy is kétlem hogy bármiféle konkrét ajánlat elhangzana Decoval kapcsolatban az EB végéig.
Kevés.danko94 írta:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=184676& nemtom h volt e már de sztem érdekes ha igaza a hír akk megérné sztem...
a vezetőségünk is ugyanazt mutatja mint a tavalyi játékunk. Óvatosság, semmi magabiztosság,pocsolés és elvisznek elolunk majd minden nagyobb tehetéget mert nem tesszuk le a lovét...gekkodan írta:2 napunk van lerakni 25 misit Moutinho-ért, különben lehet majd alkudozni. Addig a portugálok elmennek a döntőig, a Sporting meg azt fogja mondani, hogy 30-35 milla, vagy marad. Nagy barmok leszünk, mert nem fogjuk lerakni vasárnapig a lóvét. Pedig ennél cask drágább lesz a srác és akkor kereszt rá 70 millás kiadás után....
Nem azon elven "hoztam össze", hogy mindketten brazilokvisca el barca írta:ez hogy hoztad össze?a két játékosnak az ég adta világon semmi köze egymáshoz
a cityböl is...Lesy írta:Belőlük viszont minél több pénzt kellene akkor kihúzniTitinho írta:Kíváncsi leszek most a Chelsea-re is egyébként, hogy tényleg beszáll-e érte...ha igen akkor fix, hogy odamegy.
De nekünk ottvan Crosas aki ingyen van, cserének jó lenne. én legalábbis kíváncsi lennék rá mit tud. Megadnám neki az esélyt. Irányítónak meg jobb játékos kell Hernanesnél. Biztos jó a brazil, de a kezdőbe nem hiszem hogy elég.Fernando írta:Harnanes-ről annyit, hogy ha Keita megért nekünk 14-et. Alvés 32-t, Cáceres pedig 17-et akkor egy Hernanes megér 9-10-et.
ez hogy hoztad össze?eM82 írta:Mancini érkezése téma volt a Barcánál is, azonban Daniel Alves igazolásával ez már úgy vélem a múltté.
Igen...ezzel én is így vagyok. Én személy szerint inkább elnéznék egy brazil "joga-bonitos" srácot a középpályán, mint a mi "szőke katasztrófánkat", Gudjohnsent.Fernando írta:Harnanes-ről annyit, hogy ha Keita megért nekünk 14-et. Alvés 32-t, Cáceres pedig 17-et akkor egy Hernanes megér 9-10-et.
Énmeg azt nemhiszem, hogy nekünk mindenáron kell egy Larsson utód. Amugy arról hogy mennyi csatárunk van. Nemszámolva a valószínűleg távozókat. Eto'o, Henry, Bojan. Messi a felállástól függ, hogy mit játszik. Nemhinném, hogy egy 442-ben éket ugy tudna játszani mint egy jobbszélsőt vagy balszélsőt. Tehát ha Eto'o távozik akkor szerintem minimum 2 játékos kell. Figyelembe véve Eto'o klasszisát és azt, hogy alapból kéne még egy csatár a 3 mellé. Szerintem ez a klasszis Eto'o helyére lehetne Villa, vagy akár Ibrahimovic. Benzema nemhiszem, hogy elfog jönni. Kevesebbe sélyt látok rá mint a svéd/bosnyákra. A 4. csatár szerepét nálam tökéletesen beutudná tölteni Huntelaar, Güiza, Gomez 3-as valamelyike.zozinho írta:Fernando írta:Szerintem sem való ide Inzaghi sem Cruz. Larsson merőben más volt. Ő kitette a szívét a pályán akárhol játszott, Se Inzaghiról se Cruzról én ezt nemtudom elmondani...
Hát nem tudom, hogy hány csatár van a világ élvonalában, aki csak fele annyira is odateszi magát, mint Pippo...Ha Inzaghi nem teszi ki a lelkét is a pályán a győzelemért, akkor Tőzsér Dani meg egy csupaszív játékos..
Henke utódjának pedig sztem mindkettő megfelelne. Elfogadják a padozást, ha pályán vannak mindketten hasznosak. De nem hiszem h kéne nekünk ennyi csatár. Ha Eto'o elmegy, kell egy klasszis a helyére, és meg is vagyunk. Bár az igaz, hogy nagyon függ minden Pep taktikájától, a felállástól.