Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
igen, de sztem a http://www.torrents.to és itt vagy 10 torrent oldal között lehet váltogatni (többek között a mininován is)gonosz írta:Mondjuk Torrenten?? www.torrentz.com vagy www.mininova.org pl.Rajmó írta:Valaki nem tudna egy oldalt mondani, ahonnan le tudnám tölteni a Harmadik műszak c. sorozatotLehetőleg ingyen, vagy max 300-400 Ft-os sms-ig
![]()
Előre is köszi
Mondjuk Torrenten?? www.torrentz.com vagy www.mininova.org pl.Rajmó írta:Valaki nem tudna egy oldalt mondani, ahonnan le tudnám tölteni a Harmadik műszak c. sorozatotLehetőleg ingyen, vagy max 300-400 Ft-os sms-ig
![]()
Előre is köszi
köszi,ez jónak tűnik.Slither írta:Ne szenvedj ilyenekkel, menj pokerstrategy.com-ra, ott le vannak írva az alapok, és 1 teszt sikeres kitöltése útán kapsz 25-50$ tőkét vmelyik online póker site-ra.
köszönöm szépen!van Bommel írta:http://www.texasholdem.hu/socio66 írta:Lenne egy kérdésem:![]()
Van ugye ez a nagyszerű oldal: www.pokerstars.com![]()
nagyon megtetszett.főleg hogy magyar nyelven is lehet olvasgatni,és lehet ugye online pókerezni a világ minden pontjáról emberekkel.Szóval kedvet kaptam komolyabban megtanulni pókerezni,viszont eddig nem találtam olyan oldalt,ahol részletes leírást kaptam volna. Mert nagyjából tok játszani,de jó lenne mindent az alapoktól venni:Ugye sokfajta változata van a játéknak, talán nem meglepő hogy én elsősorban a legnépszerűbb fajtáját,a Texas-Holdem-et szeretném elsajátítani..![]()
szóval kéne valami progi,vagy oldal,ahol van részletes és érthető magyarázat, nemcsak kezdőknek,tehát stratégiák meg ilyenek is,tehát ahol elmagyarázzák a játék lényegét,az alapoktól,a profizmusig.
http://www.texasholdem.hu/socio66 írta:Lenne egy kérdésem:![]()
nagyon megtetszett.főleg hogy magyar nyelven is lehet olvasgatni,és lehet ugye online pókerezni a világ minden pontjáról emberekkel.Szóval kedvet kaptam komolyabban megtanulni pókerezni,viszont eddig nem találtam olyan oldalt,ahol részletes leírást kaptam volna. Mert nagyjából tok játszani,de jó lenne mindent az alapoktól venni:Ugye sokfajta változata van a játéknak, talán nem meglepő hogy én elsősorban a legnépszerűbb fajtáját,a Texas-Holdem-et szeretném elsajátítani..![]()
szóval kéne valami progi,vagy oldal,ahol van részletes és érthető magyarázat, nemcsak kezdőknek,tehát stratégiák meg ilyenek is,tehát ahol elmagyarázzák a játék lényegét,az alapoktól,a profizmusig.
szerintem egyszerűbb ha valami haverodtól kéred meg hogy segítsen!!socio66 írta:Lenne egy kérdésem:![]()
Azt a papírt megnézem köszönöm a segítséget. A pin kódot próbáltam nem az. A kártyaszámot meg előtte kéri. Köszönöm a segítséget aki írt!Varga Tamás írta:Esetleg nem lehet, hogy azt a sokszámjegyű kódot kéri, ami gyakorlatilag a kártya száma. Nem a PIN-kód, hanem ami 12 vagy még több számból áll.Aprieto írta:Balika: a bankból kaptál a kártyádhoz egy papirost. Vagy szüleid... azon van rajta.
Esetleg nem lehet, hogy azt a sokszámjegyű kódot kéri, ami gyakorlatilag a kártya száma. Nem a PIN-kód, hanem ami 12 vagy még több számból áll.Aprieto írta:Balika: a bankból kaptál a kártyádhoz egy papirost. Vagy szüleid... azon van rajta.
Dagoth ur írta:Srácok gyors segítség kellene!
20:00-tól élő koncert lesz a BBC rádión és szeretném rögzíteni a 3 órás koncertet.Milyen progival tudnám rögzíteni az egész koncertet?
Légyszi vki segítsen Nekem!
Előre is köszi
bouba írta:Amikor betölt a gép ,akkor nincs semmi csak az üres háttér..
Megnéztem feladatkezelőbennem fut az explorer fájl.
Beírom az új feladathoz hogy explorer ,megjelenik az asztal aztán eltűnik másodpercenként,aztán megjelenik megint eltűnik és végül teljesen eltűnik.
Ezzel lehet valamit csinálni ? vagy reinstall?
Valaki segítsen legyen szíves![]()
Kössz.![]()
socio66 írta:Cataluna:Un ciudad,un club,un amor,un vida!Kaka10 írta:Katalónia:Egy város,egy csapat,egy szerelem,EGY ÉLET!
Valaki fordítsa le pls pls pls pls pls pls!!!!!
Valószínűleg nem dombornyomásos, ez lehet szerintem az akadály. Kérj meg vkit a családból, baráti körödből!Balika Gaucho írta:...