Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát ezt mondjuk azért én is remélem.Lesy írta:Azért csak nincs annyira flúgos, hogy ne kellessen neki Danika....Csak a Barca! írta:A már aláírt szerződéseken nem változtathat. Mondjuk, ha jól tudom Dani Alvessel még nem lett alá írva semmi, szóval ott még beleszólhatna.
Hát igen... Elég ütősek lennénk.Lesy írta:Aguero-Bojan-Messi. Te jószagú atyagatya. Ez a hármas lehetne az "Évszázad támadósora"Most így belegondolok, hogy ez a Három testőr mire lenne képes összeszorul a gyomrom. Talán olyan lehetne a csapat, mint egykoron Ronaldoval; 100 rúgott gól fölé vinni a szekeret. "Álmodoztam sokszor róla...."
Azért csak nincs annyira flúgos, hogy ne kellessen neki Danika....Csak a Barca! írta:A már aláírt szerződéseken nem változtathat. Mondjuk, ha jól tudom Dani Alvessel még nem lett alá írva semmi, szóval ott még beleszólhatna.
A már aláírt szerződéseken nem változtathat. Mondjuk, ha jól tudom Dani Alvessel még nem lett alá írva semmi, szóval ott még beleszólhatna.Tofi írta:Üdv
Azt szeretném kérdezni mert miota bejött ez a választás dolog azota nem tudom!
Ha most megválasztják Rosell-t attol még a Laporta igazolás megmaradnak, vagy azokon is változtathat?
Előre is köszönöm a választ
Na ebbe simán belemennékCsak a Barca! írta:Rosell megkezdte a kampányt. Azt ígéri, hogy a megválasztása esetén leigazolja Aguerot. Kifizetné az 55 millás kivásárlási árat.
Ami igaz, az igaz, ő nagyon jó csatár igazolás lenne.
Agueronak örülnék, de nem tudom, hogy melyik lenne jó, ha marad Lapi-papi, vagy ha jön Rosell.Varga Tamás írta:Lehet, hogy sejt valamit Sandro?Csak a Barca! írta:Rosell megkezdte a kampányt. Azt ígéri, hogy a megválasztása esetén leigazolja Aguerot. Kifizetné az 55 millás kivásárlási árat.
Én drukkolok neki!
Asszem' Laporta napjai meg vannak számláva.
Lehet, hogy sejt valamit Sandro?Csak a Barca! írta:Rosell megkezdte a kampányt. Azt ígéri, hogy a megválasztása esetén leigazolja Aguerot. Kifizetné az 55 millás kivásárlási árat.
Van benne vmi...NorDinho írta:Ez az!
Adjuk el Etoo-t és vegyük meg Trezeguet-et,igy aztán k*rva erősek leszünk!
Hihetetlen milyen bunkók az emberek!
Én erre a gyerkőcre a magyarok elleni EB selejtezőn figyeltem föl, akkor nagyon megteccett már a játéka. Nem biztos, h pont a Barcában, de egy nagycsapatban lenne a helyelopakodo írta: Arda Turan(nem az eb-n láttam először ,nagyon jól tolja)
Azt a cikket, aminek ez a vége már el se olvasom:Fedor Jánosbaas11 írta:http://www.foci24.com/index.php?ugras=h ... 52&nyelv=0
Nemtudom hogy volt -e már(Fedor János),de akkor már inkább egy Deco -Lampard cserének jobban örülnék ![/url]
ügyesnek tűnik?norbert55 írta:Nem leszünk irányító nélkül az tuti.Ha nem jönne Moutinho akk ez a Hernanes gyerek ügyesnek tűnik sztem jól járnánk vele.
cserének jó lesz Treze.Olafinho írta:Olaf!
Tré zegé a Barcában? Ez aztán a nagy korszakváltás, biztos ő lesz a jövő sikereinek és szép stílusos játékának a záloga. Ez biztos valami spéci spanyol tréfa, mert értelme nem sok van.
Ott van Titi, hasonlóan idős, és sokkal harmónikusabb mozgású játékos, minek ide egy másik francia veterán?
Remélem ezt hamar elfelejti mindenki. Eto'o a legjobb a posztján, és kész.
Ha már menni akar, v nincs motivációja, akkor pedig normális játékos kell a középcsatár posztra. Az pedig drága mulatság lesz, de az árából kizárólag Villa jelent megoldást. Motivált, a Barca stílus feküdne neki, és a legnagyobb klasszis aki még nem játszott gigantikus klubban.
Villa Fan Club
még nem vettünk meg senkit,nyugi már! majd akkor írkáljál ilyeneket,ha esetleg télleg leigazoljuk...roy69 írta:Ezt nem értem!Most nem Villa az elsőszámú kiszemelt?Erre Trezeguet iránt érdeklődünk?!Nah mennyenek oda,tudjátok hova a vezetőség ugy ahogy van...grt nekik
Szerintem, eztet' úgy kö' értelmezni, hogy Villa akkor lesz fő célirányosság', ha Samu megy. Trezególt meg cserének akrgyuk'.roy69 írta:Ezt nem értem!Most nem Villa az elsőszámú kiszemelt?Erre Trezeguet iránt érdeklődünk?!Nah mennyenek oda,tudjátok hova a vezetőség ugy ahogy van...grt nekik