Labdarúgó EB 2008
Tomi!!!!Tomi!!!!
Miért utálod a hollandokat ennyire???bármi is a véleményedróluk de elkell
ismerned neked is hogy most ezen az Eb-ők és a spanyolok dominálnak.
Nekem a portugál csapatt nem meggyőző nagyon könnyen össze lehet ők
ett zavarni mint ahogy azt a Csehek is tették.Nem egystabil csapatt bár
nagyon dicsérik őkett de véleményem szerint nem ők lesznek az Eb győzte
sek hanem vagy spanyolország vagy németország vagy hollandia.De viss
za térve hollandiára én szerintem a legszebb focitt azt ők müvelik és nagy
on magabiztosak a védelmük is szervezett hiszen eddig csak egygólt kapt
ak.Úgyhogy nem akarok Nostredamus lenni de én szerintem a spanyol a
német és a holland közöttfog eldőlni a végjáték.Én megremélem Tomi hogy
te meg egyszer madj megszeretted a holland focit.Mert én szerintem a leg
jobb támadó futtbalal ők rendelkeznek a világon.
Miért utálod a hollandokat ennyire???bármi is a véleményedróluk de elkell
ismerned neked is hogy most ezen az Eb-ők és a spanyolok dominálnak.
Nekem a portugál csapatt nem meggyőző nagyon könnyen össze lehet ők
ett zavarni mint ahogy azt a Csehek is tették.Nem egystabil csapatt bár
nagyon dicsérik őkett de véleményem szerint nem ők lesznek az Eb győzte
sek hanem vagy spanyolország vagy németország vagy hollandia.De viss
za térve hollandiára én szerintem a legszebb focitt azt ők müvelik és nagy
on magabiztosak a védelmük is szervezett hiszen eddig csak egygólt kapt
ak.Úgyhogy nem akarok Nostredamus lenni de én szerintem a spanyol a
német és a holland közöttfog eldőlni a végjáték.Én megremélem Tomi hogy
te meg egyszer madj megszeretted a holland focit.Mert én szerintem a leg
jobb támadó futtbalal ők rendelkeznek a világon.
-
- Llegenda del Barça
Drigo írta:Mindenki előre a hollandokat szídja, ezzek elhárítva a felelősséget a gyengébbnél is gyengébb játékot mutató franciák, valamint a velük kb egyszinten áll olaszok válláról...
Aki nem képes megverni háromból kettő ellenfelét az megérdemi, hogy kiessen. Igaz a románoknál is hasonló a szitu, így bármelyik essen ki, megérdemli a sorsát...
Másrészt a két VB döntőstől többet vártam azért, mint 2 rúgott és 8 kapott gólt...
És pont az olaszoknak nem kéne a bundával foglalkozniuk, hanem inkább csöndbemaradni...
Egyébként ezt a holland válogatottat nem nagyon lehet úgy összerakni, hogy ne tudja megverni a harmatgyenge románokat, úgyhogy előre az olasz francia x-ért
természetesen igaz, h az olaszoknak és a franciáknak is szégyen, h ilyen számolgatós bugiba kell belemenniük a végén. mondjuk a franciák nem érdekelnek, ezért velük nem foglalkozom.
viszont az olaszok azért vmilyen szinten tettek vmit a jobb eredményért, arról pedig nem ők tehetnek, h a románok ellen kifejezetten szívatta őket a bíró (az sem biztos, h a hollandok első, lesből született gólja nélkül is ugyanaz lett volna a felállás, mint ami végüli kikerekedett abból a meccsből, bár igaz, így utólag, elég meggyőző volt a különbség a két csapat között, attól a góltól függetlenül is).
a bunda pedig néhány olasz klubcsapatnak a sajátja, nem pedig a válogatottnak. ezt sem kellene elfelejteni.
az, h a hollandokkal kapcsolatban már előre "problémázok" az esetlegesen lelazsált románok elleni meccsükön, az abból adódik, h utálom a csapatukat, az meg, h az olaszoknak nem róvom fel, h miért nem nyertek több meccset, az abból, h őket pedig csípem.
szubjektív szurkoló vagyok.

PUYOL-XAVI-INIESTA
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Rosszul tudtam...de mindegy is.A lényeg,h nem lenne meglepetés egy hasonló eredmény se...fcbarcelonazsombi írta: És.
Egyébként pedig a románok oda-vissza verték a hollandokat szóval egy román győzelem se lenne meglepő...
quote]
Otthon nyertek 1-0 idegenbe 0-0.

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Miki!
Bocsáss meg, hogy én szíveseben látnám a legjobb nyolc között a francia-román páros egyikét, mint a szőröstalpúakat.
Én ezért szorítok, Te meg másért. Jogom van hozzá. Meg ahhoz is, hogy elvárjam: a fair play szellemében játsszon minden csapat.
Bocsáss meg, hogy én szíveseben látnám a legjobb nyolc között a francia-román páros egyikét, mint a szőröstalpúakat.
Én ezért szorítok, Te meg másért. Jogom van hozzá. Meg ahhoz is, hogy elvárjam: a fair play szellemében játsszon minden csapat.

-
- Capitá del Barça
[quote="Bányász"]
És.
Egyébként pedig a románok oda-vissza verték a hollandokat szóval egy román győzelem se lenne meglepő...
quote]
És.
quote]
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Inkább mindenki örüljön,h B csapattal állnak ki a hollandok...
Lehet,h sok játékosnak ez lesz az egyetlen meccse ezen az Eb-n így valószínűleg elég motiváltak lesznek,meg akarják majd mutatni,h ott a helyük a kezdőben.
És nem hiszem,h van olyan épeszű edző aki úgy küldi ki a csapatát,h gyerekek nyugodtan kapjatok ki.Annyi,h nem számít az eredmény,ami megintcsak lehet,h kedvez az olaszoknak meg a franciáknak mert így felszabadultan fognak játszani a hollandok és akármi kisülhet belőle.
Remélem kiesnek az olaszok meg a franciák....
Egyébként mindenki más hasonló helyzetben kikapna sztem...
Lehet,h sok játékosnak ez lesz az egyetlen meccse ezen az Eb-n így valószínűleg elég motiváltak lesznek,meg akarják majd mutatni,h ott a helyük a kezdőben.
És nem hiszem,h van olyan épeszű edző aki úgy küldi ki a csapatát,h gyerekek nyugodtan kapjatok ki.Annyi,h nem számít az eredmény,ami megintcsak lehet,h kedvez az olaszoknak meg a franciáknak mert így felszabadultan fognak játszani a hollandok és akármi kisülhet belőle.
Remélem kiesnek az olaszok meg a franciák....
Egyébként mindenki más hasonló helyzetben kikapna sztem...

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Én szerintem ha van egykissütni valójuk Van Bastenéknek akkor hadják a
románokat nyerni mert soha nem lehet tudni ez a nagyképű olasz és a csi
gazabáló francia csapatt ha továbbmenne akkor nem e szivná úgyfelmagátt
hogy akár a döntőig is eljuthatna.Én szerintem Van Bastensem hülye emb
er hogy most hadja megkockáztatni azt hogy esetleg a kétnagy közül meg
int összekerüljenek valamelyikkel ha továbbjutnak majd.Mert akkor már
nem biztos hogy marad a jóforma a narancsoknál és akkor gatya lesz.
A legjobb döntés tényleg az lenne hogy úgy mondva (lefeküdnéneknekik)
és hadják cseszkúkatt nyerni.Mert mint tudjuk jellemző az olasz és fran
cia focira hogy a semmiből is feljöhetnek a csúcsra.Itt szerintem muszájlen
ne taktikázni.
románokat nyerni mert soha nem lehet tudni ez a nagyképű olasz és a csi
gazabáló francia csapatt ha továbbmenne akkor nem e szivná úgyfelmagátt
hogy akár a döntőig is eljuthatna.Én szerintem Van Bastensem hülye emb
er hogy most hadja megkockáztatni azt hogy esetleg a kétnagy közül meg
int összekerüljenek valamelyikkel ha továbbjutnak majd.Mert akkor már
nem biztos hogy marad a jóforma a narancsoknál és akkor gatya lesz.
A legjobb döntés tényleg az lenne hogy úgy mondva (lefeküdnéneknekik)
és hadják cseszkúkatt nyerni.Mert mint tudjuk jellemző az olasz és fran
cia focira hogy a semmiből is feljöhetnek a csúcsra.Itt szerintem muszájlen
ne taktikázni.
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Háát.. ez a mai párharc elég nagy lesz. Hollandokat eddig se csipáztam, de ha most leadják a meccset ezek után meg főleg. Franciák remélem továbbjutnak, talán ők jobban megérdemlik.
U: Remélem Abidal kezdőbe lesz ma...

U: Remélem Abidal kezdőbe lesz ma...

Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
-
- Eurobarca Staff
Mindenki előre a hollandokat szídja, ezzek elhárítva a felelősséget a gyengébbnél is gyengébb játékot mutató franciák, valamint a velük kb egyszinten áll olaszok válláról...
Aki nem képes megverni háromból kettő ellenfelét az megérdemi, hogy kiessen. Igaz a románoknál is hasonló a szitu, így bármelyik essen ki, megérdemli a sorsát...
Másrészt a két VB döntőstől többet vártam azért, mint 2 rúgott és 8 kapott gólt...
És pont az olaszoknak nem kéne a bundával foglalkozniuk, hanem inkább csöndbemaradni...
Egyébként ezt a holland válogatottat nem nagyon lehet úgy összerakni, hogy ne tudja megverni a harmatgyenge románokat, úgyhogy előre az olasz francia x-ért

http://www.ZALNER.eu" target="_blank
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Nézd már meg,h az eddigi tuti első csapatok: horvát,portugál milyen összeállításban játszottVarga Tamás írta:Sanyi!Boixos írta:remélem, a hollandok ma vmilyen szinten azért komolyan veszik a meccsüket és így megverik a havasalföldieket. amennyiben mégis elbohóckodnák, akkor kulázzon gipszet az összes, a lóval és a többi madridival az élen.
ideális esetben az olaszoknak meg kell verni a franciákat, már csak domeneh miatt is, aki akkora gyökér, mint amekkora egy mammutfenyőnyek van, és akkor mindenki örül.
A szívemből szóltál.
Csak ennyit tudok mondani: AMEN.
Ha a németalföldiek leadják a meccset, az összes elásta magát nálam, egy életre. Nem mintha eddig szorítottam volna a holland válogatottnak valamikor is.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- faithnomore
- Entrenador del Barça
véleményem szerint is vBasten azt a megoldást vélasztja, hogy kiküldi a gyengébb felállással játszó holland válogatottat, de nem úgy, hogy veszítse el a meccset, hanem játszanak ahogy tudnak és így senkinek nem lesz sérelme..az már a románokon múlik sikerül-e egyáltalán megverni őket?
- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
Srácok ez kő kemény üzlet, szal ha leadják a meccset a hollandusok én akkor sem lepődöm, és botránkozom meg. Van ilyen, adott esetben sztem én is ezt csinálnám.
Nem kell leadniuk a meccset, elég ha a B csapat megy a pályára.
Nekem aztán mindegy, semelyiknek sem szurkolok az olasz-francia-román hármasból
Nekem aztán mindegy, semelyiknek sem szurkolok az olasz-francia-román hármasból

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Sanyi!Boixos írta:remélem, a hollandok ma vmilyen szinten azért komolyan veszik a meccsüket és így megverik a havasalföldieket. amennyiben mégis elbohóckodnák, akkor kulázzon gipszet az összes, a lóval és a többi madridival az élen.
ideális esetben az olaszoknak meg kell verni a franciákat, már csak domeneh miatt is, aki akkora gyökér, mint amekkora egy mammutfenyőnyek van, és akkor mindenki örül.
A szívemből szóltál.
Csak ennyit tudok mondani: AMEN.
Ha a németalföldiek leadják a meccset, az összes elásta magát nálam, egy életre. Nem mintha eddig szorítottam volna a holland válogatottnak valamikor is.

-
- Llegenda del Barça
remélem, a hollandok ma vmilyen szinten azért komolyan veszik a meccsüket és így megverik a havasalföldieket. amennyiben mégis elbohóckodnák, akkor kulázzon gipszet az összes, a lóval és a többi madridival az élen.
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Az én tervem: A Hollandok leadják a meccset a Románokat, és a VB győztes valamint ezüstérmes csapat kiesik a büdös fszba.

in to exile
- Fernando
- Llegenda del Barça
Hát a spanyolok szempontjából jobb lenne egy Román továbbjutás. De hogy izgi legyen essenek ki és jussanak tovább az olaszok. Majd a spanyolok elverik azokat a macskazabálókat.
Terv2:
olaszok továbbjutnak és mákkal bejutnak a döntőbe ahol mákkal nyernek...
Terv2:
olaszok továbbjutnak és mákkal bejutnak a döntőbe ahol mákkal nyernek...
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- baas11
- Entrenador del Barça
Remélem ma kipottyan az olasz-francia (de azért Henry betalál)páros ,már nagyon unom őket ....végre azoknak a csapatoknak megy akiknek mindig drukkolok SPANYOL,Holland,Portugál (Argentin) és most végre kijöhet nekik a lépés ,de az olasz,francia ,német mindig elba**a a kedvem !
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
- fUtBoLiStA
- Jugador d'estrella
Ez egy jó kérdés.breywol írta:tudtommal nincs eb-n bronzmeccs! csak vb-n. amúgy lenne egy kérdésem! ha ma este hollandia nyer 3-0-ra a románok ellen, és a francia-olasz rangadón 0-0 lesz, akkor mi következik? átutazik románia is franci-olasz pályára hogy 3an rúgjanak 11-est?vagy hogy van ez?

„A Barcelona az a csapat, mely meg fogja nyerni a bajnokságot, az a gárda, melynek élvezni kell a játékát, mint rajongó, és szenvedni ellene a végsőkig, mint ellenfél.”
Miguel Angel Lotina
Miguel Angel Lotina
ha románia kikap és az olasz-francián 3-3 lesz akkor előbb a kapott, vagy rúgott gól lesz a mérvadó? gondolom a rúgott. akkor viszont tizenegyesekkel döntik el, hogy ki lép tovább hollandia mellett. bocsi, de érdekelnek ezek a lehetőségek is :$
akkor a fifa v. uefa ranglista számít...(bajban vagyok :) )
tudtommal nincs eb-n bronzmeccs! csak vb-n. amúgy lenne egy kérdésem! ha ma este hollandia nyer 3-0-ra a románok ellen, és a francia-olasz rangadón 0-0 lesz, akkor mi következik? átutazik románia is franci-olasz pályára hogy 3an rúgjanak 11-est?
vagy hogy van ez? 

-
- Jugador del Barça
valaki tudna adni linket, hogy hol lehet megnézni a következő kör párosítását??!!
..........!!!!V i s c a el B a r c a!!!!..........

..........!!!!M é s que un c l u b!!!!..........

..........!!!!M é s que un c l u b!!!!..........
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Nem semmi, ahogy nyomják a Törökök.
Nihat, Tuncay... Nem lepődnék meg, ha simán kivernék a Horvátokat, majd játszanának a 3. helyért, esetleg a döntőben.

Spanyolok után nekik szurkolok.

Spanyolok után nekik szurkolok.
in to exile