Labdarúgó EB 2008

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Szerinted ki nyeri az EB-t?

Portugália
36
10%
Spanyolország
186
52%
Olaszország
16
5%
Hollandia
52
15%
Franciaország
30
8%
Németország
21
6%
Címvédés lesz, azaz Görögország
2
1%
Más
12
3%

Szavazatok száma: 355
André T.
Jugador del Barça

2008.06.17. 19:43:02

Tomi!!!!Tomi!!!!

Miért utálod a hollandokat ennyire???bármi is a véleményedróluk de elkell
ismerned neked is hogy most ezen az Eb-ők és a spanyolok dominálnak.
Nekem a portugál csapatt nem meggyőző nagyon könnyen össze lehet ők
ett zavarni mint ahogy azt a Csehek is tették.Nem egystabil csapatt bár
nagyon dicsérik őkett de véleményem szerint nem ők lesznek az Eb győzte
sek hanem vagy spanyolország vagy németország vagy hollandia.De viss
za térve hollandiára én szerintem a legszebb focitt azt ők müvelik és nagy
on magabiztosak a védelmük is szervezett hiszen eddig csak egygólt kapt
ak.Úgyhogy nem akarok Nostredamus lenni de én szerintem a spanyol a
német és a holland közöttfog eldőlni a végjáték.Én megremélem Tomi hogy
te meg egyszer madj megszeretted a holland focit.Mert én szerintem a leg
jobb támadó futtbalal ők rendelkeznek a világon.
Boixos
Llegenda del Barça

2008.06.17. 19:37:43

Drigo írta:Mindenki előre a hollandokat szídja, ezzek elhárítva a felelősséget a gyengébbnél is gyengébb játékot mutató franciák, valamint a velük kb egyszinten áll olaszok válláról...

Aki nem képes megverni háromból kettő ellenfelét az megérdemi, hogy kiessen. Igaz a románoknál is hasonló a szitu, így bármelyik essen ki, megérdemli a sorsát...

Másrészt a két VB döntőstől többet vártam azért, mint 2 rúgott és 8 kapott gólt...

És pont az olaszoknak nem kéne a bundával foglalkozniuk, hanem inkább csöndbemaradni...

Egyébként ezt a holland válogatottat nem nagyon lehet úgy összerakni, hogy ne tudja megverni a harmatgyenge románokat, úgyhogy előre az olasz francia x-ért :D

természetesen igaz, h az olaszoknak és a franciáknak is szégyen, h ilyen számolgatós bugiba kell belemenniük a végén. mondjuk a franciák nem érdekelnek, ezért velük nem foglalkozom.
viszont az olaszok azért vmilyen szinten tettek vmit a jobb eredményért, arról pedig nem ők tehetnek, h a románok ellen kifejezetten szívatta őket a bíró (az sem biztos, h a hollandok első, lesből született gólja nélkül is ugyanaz lett volna a felállás, mint ami végüli kikerekedett abból a meccsből, bár igaz, így utólag, elég meggyőző volt a különbség a két csapat között, attól a góltól függetlenül is).
a bunda pedig néhány olasz klubcsapatnak a sajátja, nem pedig a válogatottnak. ezt sem kellene elfelejteni.

az, h a hollandokkal kapcsolatban már előre "problémázok" az esetlegesen lelazsált románok elleni meccsükön, az abból adódik, h utálom a csapatukat, az meg, h az olaszoknak nem róvom fel, h miért nem nyertek több meccset, az abból, h őket pedig csípem.
szubjektív szurkoló vagyok. :D
PUYOL-XAVI-INIESTA
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2008.06.17. 19:33:14

fcbarcelonazsombi írta: És.

Egyébként pedig a románok oda-vissza verték a hollandokat szóval egy román győzelem se lenne meglepő...
quote]
Otthon nyertek 1-0 idegenbe 0-0.
Rosszul tudtam...de mindegy is.A lényeg,h nem lenne meglepetés egy hasonló eredmény se...
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.06.17. 19:31:48

Miki!
Bocsáss meg, hogy én szíveseben látnám a legjobb nyolc között a francia-román páros egyikét, mint a szőröstalpúakat.
Én ezért szorítok, Te meg másért. Jogom van hozzá. Meg ahhoz is, hogy elvárjam: a fair play szellemében játsszon minden csapat.
Kép
fcbarcelonazsombi
Capitá del Barça

2008.06.17. 19:31:29

[quote="Bányász"]
És.

Egyébként pedig a románok oda-vissza verték a hollandokat szóval egy román győzelem se lenne meglepő...
quote]
Otthon nyertek 1-0 idegenbe 0-0.
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2008.06.17. 19:28:47

Inkább mindenki örüljön,h B csapattal állnak ki a hollandok...

Lehet,h sok játékosnak ez lesz az egyetlen meccse ezen az Eb-n így valószínűleg elég motiváltak lesznek,meg akarják majd mutatni,h ott a helyük a kezdőben.

És nem hiszem,h van olyan épeszű edző aki úgy küldi ki a csapatát,h gyerekek nyugodtan kapjatok ki.Annyi,h nem számít az eredmény,ami megintcsak lehet,h kedvez az olaszoknak meg a franciáknak mert így felszabadultan fognak játszani a hollandok és akármi kisülhet belőle.

Remélem kiesnek az olaszok meg a franciák....

Egyébként mindenki más hasonló helyzetben kikapna sztem...
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
André T.
Jugador del Barça

2008.06.17. 19:25:33

Én szerintem ha van egykissütni valójuk Van Bastenéknek akkor hadják a
románokat nyerni mert soha nem lehet tudni ez a nagyképű olasz és a csi
gazabáló francia csapatt ha továbbmenne akkor nem e szivná úgyfelmagátt
hogy akár a döntőig is eljuthatna.Én szerintem Van Bastensem hülye emb
er hogy most hadja megkockáztatni azt hogy esetleg a kétnagy közül meg
int összekerüljenek valamelyikkel ha továbbjutnak majd.Mert akkor már
nem biztos hogy marad a jóforma a narancsoknál és akkor gatya lesz.
A legjobb döntés tényleg az lenne hogy úgy mondva (lefeküdnéneknekik)
és hadják cseszkúkatt nyerni.Mert mint tudjuk jellemző az olasz és fran
cia focira hogy a semmiből is feljöhetnek a csúcsra.Itt szerintem muszájlen
ne taktikázni.
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.06.17. 19:18:34

Háát.. ez a mai párharc elég nagy lesz. Hollandokat eddig se csipáztam, de ha most leadják a meccset ezek után meg főleg. Franciák remélem továbbjutnak, talán ők jobban megérdemlik.

U: Remélem Abidal kezdőbe lesz ma... :evil: :roll:
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Drigo
Eurobarca Staff

2008.06.17. 19:17:48

Mindenki előre a hollandokat szídja, ezzek elhárítva a felelősséget a gyengébbnél is gyengébb játékot mutató franciák, valamint a velük kb egyszinten áll olaszok válláról...

Aki nem képes megverni háromból kettő ellenfelét az megérdemi, hogy kiessen. Igaz a románoknál is hasonló a szitu, így bármelyik essen ki, megérdemli a sorsát...

Másrészt a két VB döntőstől többet vártam azért, mint 2 rúgott és 8 kapott gólt...

És pont az olaszoknak nem kéne a bundával foglalkozniuk, hanem inkább csöndbemaradni...

Egyébként ezt a holland válogatottat nem nagyon lehet úgy összerakni, hogy ne tudja megverni a harmatgyenge románokat, úgyhogy előre az olasz francia x-ért :D
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.06.17. 19:17:08

Varga Tamás írta:
Boixos írta:remélem, a hollandok ma vmilyen szinten azért komolyan veszik a meccsüket és így megverik a havasalföldieket. amennyiben mégis elbohóckodnák, akkor kulázzon gipszet az összes, a lóval és a többi madridival az élen.
ideális esetben az olaszoknak meg kell verni a franciákat, már csak domeneh miatt is, aki akkora gyökér, mint amekkora egy mammutfenyőnyek van, és akkor mindenki örül.
Sanyi!
A szívemből szóltál.
Csak ennyit tudok mondani: AMEN.
Ha a németalföldiek leadják a meccset, az összes elásta magát nálam, egy életre. Nem mintha eddig szorítottam volna a holland válogatottnak valamikor is.
Nézd már meg,h az eddigi tuti első csapatok: horvát,portugál milyen összeállításban játszott :?: :!: B csapattal szinte,Holland miért ne tehetné meg? Nem nekik kell foglalkozni szegény olaszokkal,meg franciákkal, nekik is ott volt a lehetőség,h kiharcolják a cuccot,de a románokat sem bírták megverni. Majd biztos Hollandia feladata figyelni szegény szerencsétlen vb döntősökre...a nagy ****. B csapattal kiállnak senki sem szólhat egy rossz szót sem. 1000%,h a franciák meg olaszok is pihentetnék a fél csapatot hasonló esetben.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
faithnomore
Entrenador del Barça

2008.06.17. 19:12:14

véleményem szerint is vBasten azt a megoldást vélasztja, hogy kiküldi a gyengébb felállással játszó holland válogatottat, de nem úgy, hogy veszítse el a meccset, hanem játszanak ahogy tudnak és így senkinek nem lesz sérelme..az már a románokon múlik sikerül-e egyáltalán megverni őket?
Kép
El hombre Martín...igazi balfék! A szöcske!- Horti 'Mester' Gábor
www.perfectinsanity.blog.hu
Rivaldinho
Entrenador del Barça

2008.06.17. 19:02:40

Srácok ez kő kemény üzlet, szal ha leadják a meccset a hollandusok én akkor sem lepődöm, és botránkozom meg. Van ilyen, adott esetben sztem én is ezt csinálnám.
Aprieto

2008.06.17. 19:01:32

Nem kell leadniuk a meccset, elég ha a B csapat megy a pályára.

Nekem aztán mindegy, semelyiknek sem szurkolok az olasz-francia-román hármasból :)
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.06.17. 18:59:32

Boixos írta:remélem, a hollandok ma vmilyen szinten azért komolyan veszik a meccsüket és így megverik a havasalföldieket. amennyiben mégis elbohóckodnák, akkor kulázzon gipszet az összes, a lóval és a többi madridival az élen.
ideális esetben az olaszoknak meg kell verni a franciákat, már csak domeneh miatt is, aki akkora gyökér, mint amekkora egy mammutfenyőnyek van, és akkor mindenki örül.
Sanyi!
A szívemből szóltál.
Csak ennyit tudok mondani: AMEN.
Ha a németalföldiek leadják a meccset, az összes elásta magát nálam, egy életre. Nem mintha eddig szorítottam volna a holland válogatottnak valamikor is.
Kép
Boixos
Llegenda del Barça

2008.06.17. 18:56:29

remélem, a hollandok ma vmilyen szinten azért komolyan veszik a meccsüket és így megverik a havasalföldieket. amennyiben mégis elbohóckodnák, akkor kulázzon gipszet az összes, a lóval és a többi madridival az élen.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.06.17. 18:41:53

Az én tervem: A Hollandok leadják a meccset a Románokat, és a VB győztes valamint ezüstérmes csapat kiesik a büdös fszba. :D
in to exile
Fernando
Llegenda del Barça

2008.06.17. 17:53:42

Hát a spanyolok szempontjából jobb lenne egy Román továbbjutás. De hogy izgi legyen essenek ki és jussanak tovább az olaszok. Majd a spanyolok elverik azokat a macskazabálókat.

Terv2:
olaszok továbbjutnak és mákkal bejutnak a döntőbe ahol mákkal nyernek...
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
baas11
Entrenador del Barça

2008.06.17. 17:26:23

Remélem ma kipottyan az olasz-francia (de azért Henry betalál)páros ,már nagyon unom őket ....végre azoknak a csapatoknak megy akiknek mindig drukkolok SPANYOL,Holland,Portugál (Argentin) és most végre kijöhet nekik a lépés ,de az olasz,francia ,német mindig elba**a a kedvem !
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
fUtBoLiStA
Jugador d'estrella

2008.06.17. 17:09:43

breywol írta:tudtommal nincs eb-n bronzmeccs! csak vb-n. amúgy lenne egy kérdésem! ha ma este hollandia nyer 3-0-ra a románok ellen, és a francia-olasz rangadón 0-0 lesz, akkor mi következik? átutazik románia is franci-olasz pályára hogy 3an rúgjanak 11-est? :D vagy hogy van ez? :D
Ez egy jó kérdés. :) Én úgy tudom, hogy a Fifa ranglistája alpján fogják eldönteni(most lehet hülyeséget írtam :oops: ).
„A Barcelona az a csapat, mely meg fogja nyerni a bajnokságot, az a gárda, melynek élvezni kell a játékát, mint rajongó, és szenvedni ellene a végsőkig, mint ellenfél.”

Miguel Angel Lotina
breywol
Jugador del Barça

2008.06.17. 16:54:44

ha románia kikap és az olasz-francián 3-3 lesz akkor előbb a kapott, vagy rúgott gól lesz a mérvadó? gondolom a rúgott. akkor viszont tizenegyesekkel döntik el, hogy ki lép tovább hollandia mellett. bocsi, de érdekelnek ezek a lehetőségek is :$
dekor
Jugador del Barça

2008.06.17. 16:36:01

akkor a fifa v. uefa ranglista számít...(bajban vagyok :) )
breywol
Jugador del Barça

2008.06.17. 16:30:34

tudtommal nincs eb-n bronzmeccs! csak vb-n. amúgy lenne egy kérdésem! ha ma este hollandia nyer 3-0-ra a románok ellen, és a francia-olasz rangadón 0-0 lesz, akkor mi következik? átutazik románia is franci-olasz pályára hogy 3an rúgjanak 11-est? :D vagy hogy van ez? :D
Csiszi"6"
Jugador del Barça

2008.06.17. 16:27:15

valaki tudna adni linket, hogy hol lehet megnézni a következő kör párosítását??!!
..........!!!!V i s c a el B a r c a!!!!..........
Kép
..........!!!!M é s que un c l u b!!!!..........
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.06.17. 16:03:04

Nem semmi, ahogy nyomják a Törökök. :shock: Nihat, Tuncay... Nem lepődnék meg, ha simán kivernék a Horvátokat, majd játszanának a 3. helyért, esetleg a döntőben. :roll: :)

Spanyolok után nekik szurkolok.
in to exile
Lezárt