Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ez az Olasz csapat szerintem verhető. Románokkal x-eltek. Hollandoktól simán kikaptak. Franciákat megverték. De mind a két gól pontrúgásból. Szerintem a Spanyolok megverik az OlaszokatBoixos írta:de mondom, mindegy, nem akarok senkivel sem vitatkozni.
könnyen megnyerhetik a spanyolok az olaszok elleni meccsüket, ha túllépnek a saját árnyékukon, de van egy olyan érzésem, h nem fognak.
Rivaldo11!Rivaldo11 írta:...
tényleg nem mindig bőgtek le, de akkor mi ez a felsorolás?Rivaldo11 írta:Bírom ezt a "spanyolok mindig lebőgnek" dumát. Nézzünk ennek utána. Mikor indultak világversenyen először igazán esélyesként? Nos, szerintem 1994-től számíthatjuk ezt. Akkor kikaptak a 8 között a későbbi döntős olaszoktól. Végig jobbak voltak, de az olasz mák (ami előtte Nigéria ellen méginkább kisegítette őket) győzött. 1996-ban a 8 között büntetőkkel kikaptak a házigazda angoloktól-a maival ellentétben egy jó angol csapattól-Ez kudarc? Szerintem vállalható vereség, mint lebőgés. 1998...nos ez tényleg kudarc, még a csoportkörből sem léptek tovább. 2000-ben a későbbi győztes Franciáktól kaptak ki, Raúl a végén égbe lőtte a tizit...de a Fracia válogatottól ki lehet kapni, kudarcnak, lebőgésnek ezt sem nevezném. 2002-ben a döntőig menetelhettek volna, ám Korea ellen hiába lőttek két szabályos gólt...mindenki tudja mi történt. -Ergo az sem igazi kudarc. 2004-es EB viszont az, akárcsak 1998. Nem kell szépíteni. Két éve a döntős franciák búcsuztatták őket. Kudarc? Igazán a ki-ki meccseken betliztek eddig, de valami azt súgja, most nem fognak. Egyszerűen azért nem, mert jobbak. Egyénileg is, csapatként is.
na a németeket garantálhatom!G-Jay írta:Nem mondtam én hogy kötelező nekik szurkolni, csak hogy muszáj!Boixos írta:......Két csapatnak nem szurkolhatsz a németeknek és az olaszoknak oké?
![]()
Nem am nyilván annak szurkol akinek akarsz, csak kérdeztem, hogy miért nem szimpi a spanyol csapat, de már vágom.
G.
Egészen pontosan az Albacete-beli Fuentealbilla városkában.Los Banditos írta:Nem hiszem hogy ez a hullagyenge digóválogatott túl sok problémát okozna majd a Spanyoloknak.
Iniesta nem katalán. Albaceteben született.
Romániát sajnálom, ennél többet érdemeltek volna.
Nem mondtam én hogy kötelező nekik szurkolni, csak hogy muszáj!Boixos írta:a barca egyébként sem a spanyol válogatott, nehogy már kötelező legyen egy olyan szerencsétlen brigádnak szurkolnom, akik rendszeresen "esélyesként" futnak neki a buginak, aztán a többi néma csend.
hát akkor jó mélyre rejtették bennem azt a spanyol drukkert, mert nem annyira akar onnan kikönyökölni.gekkodan írta:Boixos!
Ezért kell megcsípni végre egy érmet, hogy az ilyen rejtett spanyol drukkerek, mint te, felvállalhassák az érzéseiket és ne kelljen a digóknak drukkolniuk kényszerből![]()
![]()
na jó, iniesta jó gyerek, a többit viszont engedelmeddel lesz.a.rom.G-Jay írta:Iniesta nem katalán nem? Vagy nem szimpi? Villa, leendő csatárunk (maradjon Eto'o) se szimpi? Vagy Silva?Boixos írta:de azok meg katalánok.
katalónia meg nem spanyolország, ugye.
VT remélem hogy nagyon csöndes lesz körülötted olaszország azon a meccsen!
G.
Akkor majd iszunk egymás egészségére!gekkodan írta:Tamás!
Most késeljelek meg és koncoljalak fel?Örülök, ha most jól érzed magad, engem túlzottan nem izgatott ez a csoport, spanyol drukker vagyok, de a holland a második preferenciám
Így kíváncsian várom a folytatást:) Ha igazad lesz, akkor meghúzom a füledet és kapsz tőlem 1 sört, ezt garantálom
Ettől szép a sport, gratulálok testvérem!!!!
Iniesta nem katalán nem? Vagy nem szimpi? Villa, leendő csatárunk (maradjon Eto'o) se szimpi? Vagy Silva?Boixos írta:de azok meg katalánok.
katalónia meg nem spanyolország, ugye.
nem dobom el magam tőlük, csak egyszerűen csípek onnan pár embert, akik miatt inkább nekik szurkolok, mint a balfsz spanyoloknak.Benga írta:Azér Boixos ne dobd el magad az olaszoktól![]()
Ha azt nézzük igazából komoly ellenfél ellen ők se vizsgáztak jelesre.
Annyi a különbség, hogy erre meg volt a lehetőségük ellentétben a spanyolokkal.
És ez a spanyol csapat nem olyannak tűnik aki összeroppan a teher alatt.
Persze én is elfogult vagyok
Viva Espana
a spec N betűt nem engedi