Labdarúgó EB 2008

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Szerinted ki nyeri az EB-t?

Portugália
36
10%
Spanyolország
186
52%
Olaszország
16
5%
Hollandia
52
15%
Franciaország
30
8%
Németország
21
6%
Címvédés lesz, azaz Görögország
2
1%
Más
12
3%

Szavazatok száma: 355
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.06.17. 23:57:21

Nos, kicsit összegezve ezt az Olasz továbbjutást. Nekem kicsit olyan meccsre hasonlított, mint ami nekünk pár megadatott ebben az esztendőben. Volt hogy pl. ne menjek annyira vissza Valenciának lőttünk 6-t utána kaptunk 5-t a reáltól... de előtte Levante ellen is ez volt, rúgtunk 4-t aztán köv. meccsen szépen kikaptunk 2-el általában... Nekem ehhez hasonlít ez az olasz válogatott. megverték azt a Francia csapatot aminek semmi se jött ma össze, ezek mellett semmi elképzelésük se volt, mintha először fociztak volna együtt a játékosok. Nagyon hiányzott Zidane, ki gondolta volna...
Mai győzelemből ergo következtetek hogy spanyolok ellen is hasonló kezdővel küldi majd pályára Donadoni a csapatát és akkor Buffon védhet majd nagyokat. Bár azért ma ügyes húzás volt kicsit a romai középpályát játszatni... de Gattuso mit keresett ott, ezt még most se értem... Úgy mint Malouda hiányát a francia középpályán.
Toni kiváló éve után én nem tudom mi lett vele, túl nagyot bulizhatott a német siker után, de ennyi helyzetből már bevághatott volna egyet.
Franciákra visszatérve, elég kilátástalan a helyzet, talán egy új edző majd átrendezi a csapatot, az új fiatal tehetségek se tudnak beleilleszkedni a csapatba, és ha még a nagy "öregek" is felakasztják a csukáikat akkor lesz csak gondba a francia nemzet.

Szó mi szó, jó kis elődöntő párosítások lettek, remélem most összejön egy szép eredmény a spanyoloknak!
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Boixos
Llegenda del Barça

2008.06.17. 23:52:11

hát KrojfKoma, igazából nem is figyeltem, h anri lépett bele de rossi lövésébe, őt inkább az egész meccs miatt sajnáltam. bár némileg rontott az összképen, amikor úgy fölrúgta zambrottát, mint a sz..rt, pedig pár napja még csapattársak voltak a barcában. azért uralkodhatott volna magán, attól függetlenül, h penetránsan szr volt a csapata és az egész idénye is.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Marci
Capitá del Barça

2008.06.17. 23:51:58

Pirlonak és Gattusonak összejött az eltiltás.. remélem ez segít majd a spanyoloknak!
Marci 3 - Hungarian F.C. Barcelona
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2008.06.17. 23:47:45

Boixos Koma Drága!!!
Azért a két kedvenc csapatod két játékosa kiválóan összehozta
a második olasz gólt, hiszen de Rossi lövésébe Titi lépett bele,
úgy lett gól!!!
Ilyenkor milyen érzések villódznak Benned???
Kérdezi a mindkét meccset egyszerre néző Krojf komád.
Boixos
Llegenda del Barça

2008.06.17. 23:33:35

sok brigád van akiket kettő vagy három darab meccs után esélyesnek kiáltanak ki, mégis megfáznak a végére.
majd a végén kiderül, h ki, mennyire nőtt föl a feladathoz.

egyébként még mindig nem értem, h miért kellene a földön feküdnöm a spanyol szereplések miatt, amik ugye nem is voltak kudarcok, sőt, inkább egy diadalmenetet nézhettünk végig az utóbbi években, mert mindjárt ez is ki fog derülni, de azért én tényleg inkább megvárnám a végét a dolgoknak.
akár össze is jöhet nekik. mint ahogy az összes, a következő kanyarba került csapatnak is.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Z$ołtu
Barça B

2008.06.17. 23:33:24

Boixos írta:de mondom, mindegy, nem akarok senkivel sem vitatkozni.
könnyen megnyerhetik a spanyolok az olaszok elleni meccsüket, ha túllépnek a saját árnyékukon, de van egy olyan érzésem, h nem fognak.
ez az Olasz csapat szerintem verhető. Románokkal x-eltek. Hollandoktól simán kikaptak. Franciákat megverték. De mind a két gól pontrúgásból. Szerintem a Spanyolok megverik az Olaszokat :)
Visca el Barca! Viva Espana! Ronaldinho :)
PCsabi
aka Game90

2008.06.17. 23:32:59

Na, ennyit a románokról. Van Basten pedig kaphat munkát Olaszországban is :lol: Van Persie klasszis játékos...csak a fél életét a kórházban tölti :roll:

Olaszok sztem most fognak belelendülni. Toni EB-gólkirály lehetne, csak az összes helyzetét kihagyja.

A franciák nullák voltak mindhárom meccsen, Domenech-kel az élen. A játékukban semmi ötletesség sem volt, Ribery nélkül meg főleg. Nasri vihetett volna egy kis színt a játékukba, de még arra sem volt ideje, hogy leizzadjon... Kiváncsi leszek, hogy ki lesz az új szöv. kapitány, mert Domenech tuti, hogy nem marad.

OFF: Marci, nem kéne inkább dolgozni a fórumozás helyett? :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PCsabi 2008.06.17. 23:35:34-kor.
Pedro10
Jugador del Barça

2008.06.17. 23:30:07

Rivaldo,általában nem értek egyet veleg,mert tul radikális vagy,de ez talált.
Azáldójátnéki.
gekkodan
Director del Fútbol

2008.06.17. 23:29:55

Rivaldo11 írta:...
Rivaldo11!

Ismét iszom a szavaidat. Valahogy aranyos, hogy mindig leírja őket mindenki, hogy nem bírják a terhelést, stb. Oké, sokáig nem jött össze nekik a dolog. De az olaszokról is hasonlóan beszéltek az utóbbi 2 évtizedben, mindaddig, ameddig a 2006-os VB-t megnyerték. És ott aláírom, bár nem örültem, hogy megérdemelték. De előtte ők is bukták 1994-et a nagy Baggio bácsival, előtte buktak egy EB-t 2000-ben a franciák ellen félig nyert állásból és 1998-ban is jó csapatuk volt, mégsem sikerült.

Szeretem ezt a ráhúzott magyarázatot, ami csak azért van, mert a statisztika ezt igazolja. Arra senki sem gondol, hogy 40 évről úgy beszélnek, mintha állandóan ugyanaz a kezdő 11 lenne. Mintha Pereda vagy Marcelino játszana még mindig a mostaniak helyén.

Emberek, térjünk már észhez. Más dolog lefikázni az olaszokat egy ilyen kezdés után és más dolog csak azért leírni a spanyolokat, mert 44 éve nyertek utoljára. Az egyik indok releváns, a másik ostoba. Az eddigi két meccsn meggyőzőek voltak és hozták amit kell, nem kell azt mondani, hogy majd összezuhannak, csak mert x éve is ez történt.

Ennyi erővel a hollandok sem esélyesek, mert 1988-ban nyertek utoljára és azóta sokszor elhidaltak, például az olaszok ellen 2000-ben.

Akkor a hollandok sem fognak nyerni????? Nem is esélyesek????
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gekkodan 2008.06.17. 23:30:50-kor.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Boixos
Llegenda del Barça

2008.06.17. 23:26:19

Rivaldo11 írta:Bírom ezt a "spanyolok mindig lebőgnek" dumát. Nézzünk ennek utána. Mikor indultak világversenyen először igazán esélyesként? Nos, szerintem 1994-től számíthatjuk ezt. Akkor kikaptak a 8 között a későbbi döntős olaszoktól. Végig jobbak voltak, de az olasz mák (ami előtte Nigéria ellen méginkább kisegítette őket) győzött. 1996-ban a 8 között büntetőkkel kikaptak a házigazda angoloktól-a maival ellentétben egy jó angol csapattól-Ez kudarc? Szerintem vállalható vereség, mint lebőgés. 1998...nos ez tényleg kudarc, még a csoportkörből sem léptek tovább. 2000-ben a későbbi győztes Franciáktól kaptak ki, Raúl a végén égbe lőtte a tizit...de a Fracia válogatottól ki lehet kapni, kudarcnak, lebőgésnek ezt sem nevezném. 2002-ben a döntőig menetelhettek volna, ám Korea ellen hiába lőttek két szabályos gólt...mindenki tudja mi történt. -Ergo az sem igazi kudarc. 2004-es EB viszont az, akárcsak 1998. Nem kell szépíteni. Két éve a döntős franciák búcsuztatták őket. Kudarc? Igazán a ki-ki meccseken betliztek eddig, de valami azt súgja, most nem fognak. Egyszerűen azért nem, mert jobbak. Egyénileg is, csapatként is.
tényleg nem mindig bőgtek le, de akkor mi ez a felsorolás?
ki emlékszik a 12., a 7. vagy akárhányadik helyekre?
még az a spanyol válogatott, akik 84ben döntőztek a franciákkal az eb-n, olyan alárendelt szerepet játszottak azon a meccsen, h az vmi eszméletlen. mint akik azt sem tudták, h hogy a túróban kerültek oda.
jó, persze az sem volt kudarc, hiszen egy bombaerős francia válogatott ellen játszottak, akik ráadásul a házigazdák voltak, plusz olyan bizonyítási vágy volt bennük a 82es brutálisan elbukott vbelődöntőjük után, h bárkit agyonvertek volna, nemhogy a spanyolokat.

de mondom, mindegy, nem akarok senkivel sem vitatkozni.
könnyen megnyerhetik a spanyolok az olaszok elleni meccsüket, ha túllépnek a saját árnyékukon, de van egy olyan érzésem, h nem fognak.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.06.17. 23:18:54

gekkodan írta:Donadoni azzal a kerettel dolgozik kb, amit még Lippi rakott össze, mikor átvette Zofftól a padot.
Előtte volt még Trapattoni is. Egyébként igazad van. :wink:
Boixos
Llegenda del Barça

2008.06.17. 23:18:44

G-Jay írta:
Boixos írta:......
Nem mondtam én hogy kötelező nekik szurkolni, csak hogy muszáj! :lol: Két csapatnak nem szurkolhatsz a németeknek és az olaszoknak oké? :lol:
Nem am nyilván annak szurkol akinek akarsz, csak kérdeztem, hogy miért nem szimpi a spanyol csapat, de már vágom.

G.
na a németeket garantálhatom! :lol: :lol:

természetesen attól, h eddig mit műveltek a spanyolok a világversenyeken, még lazán összejöhet nekik a bugi. bár volt már ennél erősebb csapatuk is, ahol nagyrészt olyan gyerekek játszottak, akik vmelyik vb előtt egy ifi eb-t vagy vb-t nyertek, na őket is a csúcsra várták, mégis igen gyorsan megfáztak.
az olaszok pedig MINDEN nagyobb tornájukat penetránsan sz.rul szokták kezdeni, mégis, ha vhogy kikecmeregnek a csoportjukból, többször előfordult már, h elkapták a fonalat és utána nagyon sokáig mentek.
többek között ezért utálják őket sokan.

Los, te pedig szurkolj bátran a románoknak, jól áll neked.
nem tudom, h mi a fsszal érdemelték volna meg jobban a továbbjutást, mint a digók, de maradjon ez a te titkod.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2008.06.17. 23:17:40

Bírom ezt a "spanyolok mindig lebőgnek" dumát. Nézzünk ennek utána. Mikor indultak világversenyen először igazán esélyesként? Nos, szerintem 1994-től számíthatjuk ezt. Akkor kikaptak a 8 között a későbbi döntős olaszoktól. Végig jobbak voltak, de az olasz mák (ami előtte Nigéria ellen méginkább kisegítette őket) győzött. 1996-ban a 8 között büntetőkkel kikaptak a házigazda angoloktól-a maival ellentétben egy jó angol csapattól-Ez kudarc? Szerintem vállalható vereség, mint lebőgés. 1998...nos ez tényleg kudarc, még a csoportkörből sem léptek tovább. 2000-ben a későbbi győztes Franciáktól kaptak ki, Raúl a végén égbe lőtte a tizit...de a Fracia válogatottól ki lehet kapni, kudarcnak, lebőgésnek ezt sem nevezném. 2002-ben a döntőig menetelhettek volna, ám Korea ellen hiába lőttek két szabályos gólt...mindenki tudja mi történt. -Ergo az sem igazi kudarc. 2004-es EB viszont az, akárcsak 1998. Nem kell szépíteni. Két éve a döntős franciák búcsuztatták őket. Kudarc? Igazán a ki-ki meccseken betliztek eddig, de valami azt súgja, most nem fognak. Egyszerűen azért nem, mert jobbak. Egyénileg is, csapatként is.
Rivaldo-A Legnagyobb.
baas11
Entrenador del Barça

2008.06.17. 23:11:40

Nekem egyáltalán nem tetszett az olaszok játéka , most is csak Tonira játszottak ,aki egyszer kijött a 16 on kivülre akkor látszott mekkora nyomi futni probált 5m-t ott is majdnem elesett a saját lábában...ha lenne vmi játékuk 3-4 -t kellett volna rugni a 10 emberrel nagyon gyengén játsszó franciáknak pláne Ribery nélkül...Viszont nem lesz Pirlo aki fölivelje Lukas Toninak ,mást meg ugyse tudnak,remélem a spanyolok szétszedik őket !
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.06.17. 23:11:32

Los Banditos írta:Nem hiszem hogy ez a hullagyenge digóválogatott túl sok problémát okozna majd a Spanyoloknak.

Iniesta nem katalán. Albaceteben született.

Romániát sajnálom, ennél többet érdemeltek volna.
Egészen pontosan az Albacete-beli Fuentealbilla városkában.
Kép
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.06.17. 23:09:15

Boixos írta:a barca egyébként sem a spanyol válogatott, nehogy már kötelező legyen egy olyan szerencsétlen brigádnak szurkolnom, akik rendszeresen "esélyesként" futnak neki a buginak, aztán a többi néma csend.
Nem mondtam én hogy kötelező nekik szurkolni, csak hogy muszáj! :lol: Két csapatnak nem szurkolhatsz a németeknek és az olaszoknak oké? :lol:
Nem am nyilván annak szurkol akinek akarsz, csak kérdeztem, hogy miért nem szimpi a spanyol csapat, de már vágom.

G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.06.17. 23:08:51

Nem hiszem hogy ez a hullagyenge digóválogatott túl sok problémát okozna majd a Spanyoloknak.

Iniesta nem katalán. Albaceteben született.

Romániát sajnálom, ennél többet érdemeltek volna.
in to exile
Boixos
Llegenda del Barça

2008.06.17. 23:05:50

gekkodan írta:Boixos!

Ezért kell megcsípni végre egy érmet, hogy az ilyen rejtett spanyol drukkerek, mint te, felvállalhassák az érzéseiket és ne kelljen a digóknak drukkolniuk kényszerből :lol: :lol: :lol:
hát akkor jó mélyre rejtették bennem azt a spanyol drukkert, mert nem annyira akar onnan kikönyökölni.
úgyhogy maradnak a digók. :D 8)
PUYOL-XAVI-INIESTA
gekkodan
Director del Fútbol

2008.06.17. 23:03:59

Boixos!

Ezért kell megcsípni végre egy érmet, hogy az ilyen rejtett spanyol drukkerek, mint te, felvállalhassák az érzéseiket és ne kelljen a digóknak drukkolniuk kényszerből :lol: :lol: :lol:

OFF

Még valami: az olaszok már csak azért is ki kellene, hogy essenek, hogy elkezdjék meglépni azt a fiatalítást, amit a hollandok kezdtek van Bastennal, vagy amit Scolari és Aragonés is komolyan csinál (ld. Moutinho, Silva, stb)

Donadoni azzal a kerettel dolgozik kb, amit még Lippi rakott össze, mikor átvette Zofftól a padot. Ideje lenne elkezdeni építkezni, mert a franciák és a görögök is már ráfaragtak erre az EB-n.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gekkodan 2008.06.17. 23:06:46-kor.

Yaya Touré - a szikla.

Boixos
Llegenda del Barça

2008.06.17. 23:01:59

G-Jay írta:
Boixos írta:de azok meg katalánok.
katalónia meg nem spanyolország, ugye. :D
Iniesta nem katalán nem? Vagy nem szimpi? Villa, leendő csatárunk (maradjon Eto'o) se szimpi? Vagy Silva?
VT remélem hogy nagyon csöndes lesz körülötted olaszország azon a meccsen!

G.
na jó, iniesta jó gyerek, a többit viszont engedelmeddel lesz.a.rom.
a barca egyébként sem a spanyol válogatott, nehogy már kötelező legyen egy olyan szerencsétlen brigádnak szurkolnom, akik rendszeresen "esélyesként" futnak neki a buginak, aztán a többi néma csend.

de mindegy, meglátjuk hogyan alakul a szitu.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.06.17. 23:01:52

gekkodan írta:Tamás!

Most késeljelek meg és koncoljalak fel? :lol: Örülök, ha most jól érzed magad, engem túlzottan nem izgatott ez a csoport, spanyol drukker vagyok, de a holland a második preferenciám :) Így kíváncsian várom a folytatást:) Ha igazad lesz, akkor meghúzom a füledet és kapsz tőlem 1 sört, ezt garantálom :)

Ettől szép a sport, gratulálok testvérem!!!!
Akkor majd iszunk egymás egészségére! :lol:
Kép
Benga
Entrenador del Barça

2008.06.17. 22:57:07

Oks jogos :D
De amég Katalóniának nem szurkolhatok (valószínüleg soha)
Addig...
Amúgy szerintem ez a válogatott nagyon szerethető.
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.06.17. 22:56:47

Boixos írta:de azok meg katalánok.
Iniesta nem katalán nem? Vagy nem szimpi? Villa, leendő csatárunk (maradjon Eto'o) se szimpi? Vagy Silva?
VT remélem hogy nagyon csöndes lesz körülötted olaszország azon a meccsen!

G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
gekkodan
Director del Fútbol

2008.06.17. 22:55:51

Tamás!

Most késeljelek meg és koncoljalak fel? :lol: Örülök, ha most jól érzed magad, engem túlzottan nem izgatott ez a csoport, spanyol drukker vagyok, de a holland a második preferenciám :) Így kíváncsian várom a folytatást:) Ha igazad lesz, akkor meghúzom a füledet és kapsz tőlem 1 sört, ezt garantálom :)

Ettől szép a sport, gratulálok testvérem!!!!

Yaya Touré - a szikla.

Boixos
Llegenda del Barça

2008.06.17. 22:53:59

Benga írta:Azér Boixos ne dobd el magad az olaszoktól :wink:
Ha azt nézzük igazából komoly ellenfél ellen ők se vizsgáztak jelesre.
Annyi a különbség, hogy erre meg volt a lehetőségük ellentétben a spanyolokkal.
És ez a spanyol csapat nem olyannak tűnik aki összeroppan a teher alatt.
Persze én is elfogult vagyok
Viva Espana
a spec N betűt nem engedi :cry:
nem dobom el magam tőlük, csak egyszerűen csípek onnan pár embert, akik miatt inkább nekik szurkolok, mint a balfsz spanyoloknak.
igaz ott is vannak szimpatikus emberek, de azok meg katalánok.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Lezárt