Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
LG írta:...
Ha hagyták volna magukat a hollandok, akkor nagyot csökkentek volna a szememben. Persze, olaszok bármire képesek, de ha már ilyen bombaformában játszanak a hollandok, akkor nehogymár megadják magukat a románok-nak. Fél világ rajtuk röhögne, kivéve az olaszok. Ez igy tiszta, spanyolok meg szépen eltakaritják az útból a szemetet...André T. írta:...
én bírom franciákat, de nem érdemelték meg a továbbjutást. az egész csportkörben nem csináltak semmit. sajnálom őket, de az olaszok inkább megérdemelték a továbbjutást. mert eddig azért inkább nem volt szerencséjük, mint volt.André T. írta:Gyanús hogy ez az olasz csürhe nemfog elvergődni akár a döntőig is.
Tegnap sajnáltam a Franciákat hiszen büntetőből és egymegpattant
lövésből kaptak gólokat.Ennek az olasz csapatnak pedig ezek után
remélem nemlesz szerencséje és kikapnak a spanyoloktól mert én
a tegnapi játékuksoránsem láttam bennük azt hogy megérdemlik
a végsőgyőzelmet a tegnap is csupán szerencséjük volt ennyi.
Az eddig mutatott teljesítmények alapján a spanyolok nyernek, viszont kitudja , hogy milyen produkcióval fognak elörukkolni az olaszok, elöre félek. (mint spanyol drukker)André T. írta:az olasz csapatnak pedig ezek után
remélem nemlesz szerencséje és kikapnak a spanyoloktól
Én valahogy Romániát soha nem tudom sajnálni...de így vagyok a franciákkal is, uh teljesen jó este volt számomra a tegnapi (na a franciáknál azért Henryt csípom!)Los Banditos írta:Nem hiszem hogy ez a hullagyenge digóválogatott túl sok problémát okozna majd a Spanyoloknak.
Iniesta nem katalán. Albaceteben született.
Romániát sajnálom, ennél többet érdemeltek volna.