Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
"Az Úr az én pásztorom,
Szegény nagyon sajnálom nincsenek is szavak mekkora fájdalom lehet ez én is vesztettem már családtagomat de ez elírhatalan fájdalom
Varga írta: Mikor lesz ma a meccs?
Nagyon sajnálatos....részvétem neki.
Szintén Portugália, Horvátország, Hollandia, Spanyolország.maxilopez írta:Szerintetek kik lesznek a 4 között? kíváncsi vagyok a véleményetekre.Szerintem: Spanyolország Hollandia Portugália és csak remélni tudom, hogy Horvátország nagyon ügyesen és talpraesetten játszanak, és szimpatikus focit!
Ezzel én is pont így vagyok. De van benne egy kicsi jó is. Tuti lesz egy kedvenc a 4 között is...visca el barca írta: mérhetetlenül szomorú vagyok amiért a két kedvenc csapatom (spanyol, olasz) már a negyeddöntőben összecsap. sztem nagyon jó kis meccs lesz én már nagyon várom. akármi is lesz a vége, az egyik szemem sírni a másik nevetni fog (de azért az olaszoknak fogok szurkolni)
Hát az utolsó meccs tényleg téged igazol, viszont a spanyolok ellen sztem akkor is jól játszottak, és nem a spanyoloknak fogyott el a tudományuk az egész EB-re.ozsimiki írta:Zozzy!
Kb ennyire erősek ezek a svédek![]()
Most sem kellett volna győzniük,oroszok mégsem szharakodtak velük 1-0 után sem,azt a meccset a spanyolok cseszték el,ill akkor nem ment nekik,ahogy látni is lehetett. Mert ez a svéd csapat egy nagy 0 kb.
Elküldöm privátbafir3bird írta:Fernando! kérlek mond el a jövőheti lottószámokatFernando írta:Gyönyörű gól voltNah még 1-et. Sztem Güiza vág 1-et.
![]()
![]()
és megvan!! güiza 1-2
Várhatod, ha akarod, de már megvan: 1-2 Guizakovinho írta:Drigo, várhatom a Güiza gólt.
görögország -oroszország 1-1 de la red....ez van kiirva a vidifelett