Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ha már hibát nem találsz az írásomban, legalább hangoztatod, hogy mekkora ász vagybarca99 írta:Úgy látszik én fel vagyok pörögve, második nekifutásra simán leesett, hogy ezek mezszámok lesznek. Mivel célkeresztben a melegek voltak így tudtam merre keresgéljek.![]()
most attól elég messze állok,mert két szigorlatom csúszott...Drigo írta:Hmmm, hiába én már öreg vagyok az ilyenekhez, de miért kell ilyen titkosírást alkalmazni elég lenne annyi, hogy a két b*zi.
Zsolti bá majd ezt taníthatod osztályfőnöki órán.
Nem tudom mennyi idős vagy de szerintem egy idő után majd rá fogsz jönni,h nem azért fogod egyik vagy másik stoplist választani mert ez meg ez abban játszik hanem mert kényelmes...messi1918 írta:Visszatérve a reklámokhoz...
Szerintem sokat sámít, hogy egy adott cég kivel reklámoz! Pl most voltam "stopis vásárlási kényzerben", és gondolkodtam, hogy N vagy A? És azért választottam az A-t mert MEssit is ő szponzorálja. Vagy ott van a "káola" szrintem semmi különbség nincsen a két amerikai között, és mégis inkább megveszem a Pepsit, mert Messi azt reklámozza!
Szóval szeritnem van jelentősége! Az emg a msáik, hogy Vaport soha életembe nem vennék, mert látom, hogy már minden b.uzinak adnak névre szólót!![]()
Amúgy értem, hogy céroni, miért megy a Madridba ( 4, 14)
Debrecenben meg lehet,h valami hiper szuper kutató labor lesz ha jól tudom(legalábbis a döntőben van a pályázat).Még csak két olyan cucc van a világon...Két örömteli hír:
Magyarországon lesz Európa agya
A Daimler Magyarországot választotta
Valaki árulja már el, hogy mi ez a 4,14??? Ez az új szleng, mert már mástól is láttam. a 3,14 a Pi, de mi ez a 4,14?messi1918 írta:( 4, 14)
Vannak pártok a magyar parlamentben, amelyek ez utóbbinak nem örülnek...
Nem a Barca támogatja,hanem a Nike a csapaton keresztül fizet az UnicefnekRumig írta: Nem mellesleg a Barcának mért éri meg támogatni az Uniceffet?
Nem azért megy így több ember az adott céghez, mert látta egy meccsen, hanem mert ez jót tesz a cég megítélésének. Pl milyen király ez a pepsi, h ilyen reklámklippeket csinál, vagy tök jó a borsodi/arany ászok, h még ezt a szánalmas magyar bajnokságot is szponzorálja. És akkor alacsonyabb szinten, nagyon szép dolog Mari néni húsboltjától, h szponzorálja a helyi csapatot, biztos jófej Mari néni is....stb. Na talán hülye példák lettek, de asszem érthető belőle, h az adott cég jobb megítélésének eszköze lehet.Zozzy 5 írta: De ha kicsit leviszem a témát kisebb magasságokba, akkor meg tényleg nem értem, hogy pl. válalkozások miért támogatnak kispályás csapatokat. Tudom, hogy reklám, mert felveszik a nevüket, a mezen meg viselik a logót, de nem hiszem, hogy annyival több ember fog mondjuk hozzájuk menni ha építkezni akar csakis azért, mert látta egy meccsen, hogy támogatnak egy csapatot.
Am ai lapszemlében megemlítették hogy Ingla nyilatkozta hogy híták Murinhot de túl sokat kért amiket nem tudtak teljesíteni ezután lett Pep a vezető edző. Nem olvastam el a cikket nem is nagyon érteném de sztem ez lehet benne.DaNNy írta:http://www.goal.com/en/articolo.aspx?contenutoid=741210
Ez mit akar jelenteni? azt,hogy majdnem idejött ?
a labdát ne nézzétek...kilibarca írta:Erről a képről mi a véleményetek ?![]()
"Sose láttunk nálad szebbet, csak had nézzük meg a meccset..."elprat írta: Nekem jobban tetszenek az olyan egyedi és humoros reklámok mint pl. a Soproni amiket csinál