Ade termetéhez képest az egyik legtechnikásabb játékos, remekül lát a pályán és mindig jó helyen van jókor

erről van szó! mindenki mondja, h hollandbajnokság egy fos, de nem az! és különbenis, ha az idei 34 holland bajnoki góljának csak a felét megrúgja, már jó vásárt csináltunk!André T. írta:Akkor már inkább Huntelaar szerintem.Rio Buscape írta:http://www.sport.es/
Adebayor álma hogy a Barcában játszon
Sztem vmi ilyesmiről írnak az újságok ..
Mindenesetre nagyon szeretném ha jönne, megérné még a 35-öt is!Azért 170 meccsen 130 gólt
rúgni eddig össz visz hát szerintem nem kis teljesitmény a holland részéről.
Akkor már inkább Huntelaar szerintem.Rio Buscape írta:http://www.sport.es/
Adebayor álma hogy a Barcában játszon
Sztem vmi ilyesmiről írnak az újságok ..
Mindenesetre nagyon szeretném ha jönne, megérné még a 35-öt is!
végre valaki egyetért velem! köszönöm! KLAAS JAN HUNTELAAREtooka írta:Különben én sem értem,hogy Huntelaar mért nem jön szóba!Erős,magas,izmos testfelépítés,remekül tartja meg a labdákat,Henryval remek csatársort alkothatna,amivel már egy alaptaktikánk is lenne,hiszen Huntelaar meg tudja tartani a labdát,le tudja játszani és oda is tud érni a kapu elé!És ha jól tudom,20 millió körül van az ára!Remek lenne!Középpályára én tanácstalan vagyok!MEgmondom őszintén,az EB előtt vakon azt mondtam volna,hogy kell Moutinho!Viszont az EB-n nem nyújtott valami nagyot!Szóval,ettől még nagyon jó játékos,de az EB-n nem ment neki!Hernanes gyereket nem ismerem,az a brazil védő gyerek,az jól lehet,azt írták,hogy magas,az elkél,hiszen azért Puyol és Milito sem fiatal már annyira!Középpályára én nem is tudom,hogy miért,de nem jött szóba Van Der Vaart!Nem értem!
Akkor ennyi erövel Adebayort is eladhatja! ÉS akkor megint jó lesz az arsenal?Szabika69 írta:Ide Benzema kell vagy Agüero nem mondom azt h Adebayor rossz de Wengernek van annyi esze h nem adja Henryt eladta és egyből nagyon jó csapat lett..
Tiszta sor.Előbb így írtad volna le a véleményed,simán aláírom. Adebayor talán tényleg nem ide való,de Berbatovval nagyot lehetne fogni. Jó támadó,gólérzékeny(pedig a Spurs-ben nincs olyan kiszolgálás,mint a Barca-ban lenne),és visszavontan is lehet játszatni.Én azt mondom nem kellene irányító,mert bár nem az az eredeti posztja,de angliában sokszor osztogatott,és lépett be a kapu, elé mélyebb területről.Iszonyatosan lát a pályán.Etooka írta:1.Attól még,hogy a Bundesliga meccseinke többsége jó,hajtós,az nem egyenlő azzal,hogy színvonalas is
2.Adebayor,mint mondtam,szerintem tényleg nem ide való,de azt is leírtam,hogy lehetséges,hogy Titivel könnyebben beilleszkedne és utána már nélküle is megállná a helyét!Nem voltam elég világos,bocsi!
3.Berbatov-ról is leírtam,hogy jó játékos,dehát nehogymár 30 milliót érjen nekünk,amikor Eto'o 35-40!Azonkívűl szerintem nem az a klasszis,aki ide kell!
4.Larrsonra azt mondtam,hogy jó játékos,és nemhiába Eto'o mögé jött!De Berbatovot most kezdőnek vennék!Oda viszont nem kéne,szerintem!
Ez az én véleményem,nem muszáj vele egyet érteni...
Adebayor és Berbatov nem Barca szintü játékos ?! Berbatov-rol csak pár mecset láttam, engem meggyözött.Etooka írta:Én nem is értem,hogy jöhetnek ilyen játékosok,mint Adebayor vay Berbatov szóba!Lehet,hogy jó játékosok,de hogy nem Barca színtűek,az biztos!Ez a Hleb gyerek,ez egy jó igazolás lenne,csak én személyesen nem kedvelem,de a tudása megvan hozzá!Gomez?Na ne vicceljünk,annak a Bundesligának katasztrófális a színvonala!
Etooka írta:Én nem is értem,hogy jöhetnek ilyen játékosok,mint Adebayor vay Berbatov szóba!Lehet,hogy jó játékosok,de hogy nem Barca színtűek,az biztos!Ez a Hleb gyerek,ez egy jó igazolás lenne,csak én személyesen nem kedvelem,de a tudása megvan hozzá!Gomez?Na ne vicceljünk,annak a Bundesligának katasztrófális a színvonala!Namár most,szerintem Laportáéknak két kérdést kéne feltenniük:
-Spórolni akarnak és megbukni?
-Vaggy költeni és abból majd sokat visszakapni?
Ha az előbbi válaszolnak,akkor majd veszünk egy Berbatovot vagy egy Adebayort!Ha az utóbbira,akkor megvesszük Silvát meg Villa-t és várjuk,hogy megtérüljön a pénz!Különben azért is nagyon nagy ellentmondás lenne Adebayort meg Berbatovot leigazolni,mert ha Eto'o 40,(ráadásul a két milánói klub nem tartja ennyire)akkor nehogy már 30 legyen Adebayor!Adebayor egy tehetség,aki közel sincs azon a szinten,mint Eto'o-n,Berbatovért meg asszem 25-30-at kér a Spurs?Azért ez jó vicc,nem?![]()
Én személy szerinte a következőket tenném Laportáék helyébe:
-Txikit elküldeném Hernanesért(ott is van)
-Inglát elküldeném Moutinhoért(ha Pep azt mondja,hogy nem kell neki még egy Ini meg Xavi stílusú kp)akkor Hlebért küldeném
-Míg Laporta mehetne Valenciába,ahol én személy szerint Silváért+Villáért egy 70 millió €-os ajánlatot tennék
Remélem,az Adebayor meg Berbatov hír közül egyik sem igaz...![]()
Ui.:Bár,most hogy jobban belegondolok,azt mondta Pep,keresi Henry mellé a megfelelő csatárt,Adebayorral már játszott és sztem jól tolták!Szóval,továbbra is tartom a véleményem,hogy nem Barca szintű és drága,de Titivel,tény,mi tény,nagyon jól tolnák!
Ez érdekes mert Gio már nem Barcás!Ticsi 23 írta:én ezt nem vágom Gio már nem Barcás!ftci81839 írta:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=185698
EZT NÉZZÉTEK MEG!!!FANTASZTIKUS!!!SŐT!!HIHETETLEN!!!Nem???
én ezt nem vágom Gio már nem Barcás!ftci81839 írta:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=185698
Offtopic-ban már tárgyaltunk róla. Szánalmas.ftci81839 írta:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=185698