Barça Igazolások 2008-09

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
henry&eto
Jugador del Barça

2008.06.20. 11:19:23

balboa7 írta:
Mihu írta:Amúgymeg mind1...megjegyzem a felhasználónevedet és ha Adebayor idejön, és rúg 20 gólt, akkor majd dobok egy pü-t hogy akkor hogy is van ez hogy csicska meg lassú meg fúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúújjjj meg ilyenek? ;)
...írhatsz...de 20at bojan is rúgna kezdő csatárként...és nem kerül semmiben, és a jövőre nézve is jobb kilátások... :wink:
hát ezazakkor ne vegyünk senkit rakjuk be bojant aztán az is lő 20gólt!meg adebayor egyazegybe irtó kaki szval ennyi!
---Forza Barca---
Kaka10
Jugador del Barça

2008.06.20. 11:19:03

Én nem értek egyeseket!!!!mi a baj Ade val???Mér nem "Barca szint"!!!24gól nem "Barca szint"??
Szerintem teljesen mindegy hogy Ade Villa Berbatov vagy Ibra jön!!!!Mindegyik 20 Fölött fog rúgni!!!Mindegyiknek megvan az előnye!!!!Villan kívűl mindegyik jól fejel márcsak a magassága miatt!!Villa gyors pengés játékos!!Ibra hát Ibra egy tank jól lő messziről!!talán Berbatov lóg ki egy kicsit de ő is képes bármikor bárhonnan gólt rúgni!!!Akármelyikük jön én örülni fogok!!De legjobban Villanak vagy Ibranak/erre minimális esély van/ örülnék a legjobban de Ade is nagyon jó lenne!!!
Ez a játék nekünk szerelem minket ez a játék éltet!Ott a címer a szíveden gránátvörös-kéken!
Visca Barca Visca Catalunya!
matador
Jugador d'estrella

2008.06.20. 11:18:40

Azt észrevettem, hogy Pep szerint egy jól fejelő cstár kell...Rijkaard idejében szinte nem is voltak beadások, csak a lapos, rövid passzos játékra összpontosítottunk, ahol Messi érvényesülni tudott...kíváncsi leszek azért, hogy Pep hogy fogja összerakni a csapatot, főleg Messi helyére leszek kíváncsi...szerintem könnyen lehet, hogy akárcsak az argentin válogatottban, Messi egyfajta visszavont éket fog játszani, aki labdákat ad majd a (várhatőan érkező) Adebayornak vagy Henrynak, míg a középpályán Iniesta, Xavi, Touré és még egy érkező játékos (Moutinho, Hleb) fog szerepelni...
noname
Llegenda del Barça

2008.06.20. 11:18:25

Ákocka írta:Bocsi, hogy ide írom.

NSO:

A Telegraph szerint a Chelsea újdonsült brazil edzője, Luiz Felipe Scolari Villa érkezésével rázná fel a keretet.

A lap információi szerint Villát azonban jobban vonzza a Liverpool ajánlata, hiszen Rafa Benítez (még valenciaiként) már akkor is érdeklődött Villa iránt, amikor a csatár még a Zaragoza játékosa volt.

Spanyol információk szerint a Valencia már keresi Villa utódát, és helyére Gabriel Militót szeretnék, aki kevés lehetőséget kap a Barcelonában.
Ti értitek ezt az utolsó bekezdést? :lol: :lol: Gabi Militot akarják csatárnak, vagy mi? :lol:
Persze hogy értem.Miért te nem? :D A Valnecia elhozza a sérült Militot, a kórházi ágyát odateszik az ötöshöz és majd onna rúőgdossa a gólokat, hiszen nálunk eddig csatárposzton nem kapott elég lehetőséget.Logikus. :lol:
A Fifa egy szégyen
balboa7
Entrenador del Barça

2008.06.20. 11:17:57

Mihu írta:Amúgymeg mind1...megjegyzem a felhasználónevedet és ha Adebayor idejön, és rúg 20 gólt, akkor majd dobok egy pü-t hogy akkor hogy is van ez hogy csicska meg lassú meg fúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúújjjj meg ilyenek? ;)
...írhatsz...de 20at bojan is rúgna kezdő csatárként...és nem kerül semmiben, és a jövőre nézve is jobb kilátások... :wink:
Visca el BARCA!Visca el BARCA!Visca el BARCA!
Kép
skadi
Capitá del Barça

2008.06.20. 11:17:19

henry&eto írta:ahjj m1!miért kell ilyeneket szóbahozni mint adebayor?komolyan mondom hogy villa kéne!igy nem lesz változás ha adebayor félék jönnek!megint lesz majd sírás hogy megint nem nyerünk meg stbstb!szval jah
egy Villa-Henry-Messi csatártrió szerintem is jól hangzik :D
Mihu
Director del Fútbol

2008.06.20. 11:16:22

henry&eto írta:de ha igy alapba megfigyeled a játékát ilyen technikátlan!van nistelroox az gyors sztem már nemazér!bármelyik védő lesprinteli a spanyol bajnokságba is adebayort!ennyi.... jham meg akkor légyszives mondjátok el hogy mivan david villával mer én őt szeretném látni 100%ban adebayort meg soha meg nem szeretném itt látni!
Úgylátom felesleges vitatkozni. Kb annyi az esélye annak hogy valaki is meggyőzzön téged, minthogy én átálljak Realosnak. :roll:

Villa ára most hogy penget az EB-n már a csillagokat verdesi. Amúgy is 35-40 körül lehetett volna elhozni, de így már megy felfele az ára mint a hőmérő. Ezért inkább olcsóbb megoldást választanak a vezetők, mert ez már tényleg baromi sok.
henry&eto
Jugador del Barça

2008.06.20. 11:15:54

balboa7 írta:hát, régen szóltam hozzá az igazolásokhoz, meg úgy általánosan a csapathoz is... :roll:
de vicc, hogy adebayor, berbatov, gomez azok a játékosok akikkel pótolni akarják eto'ot...most meg, h adebayorért 25-30 milliót kell kicsörgetni...egyszerűen nem értem...volt egy jó szezonja...rúgta a gólokat az angol kislubboknak azt kész...nemzetközi porondon nem sok vizet zavart tavasszal, se a milan, sem a pool ellen...nem értem meg, h egy eto'ot, h lehetne lecserélni ilyen emberre...nem azért, de eto'o szerelését nem vihetné...
ha meg már annyira el kell küldeni szegény kamerunit, akkor sokkal inkább, vegyünk olyat aki hasonló képeségekkel rendelkezik...2 embert tudnék helyette elképzelni...zlatant, és villat...ha ki lesznek szolgálva ők is, illetve eto'o is megrúgja egy sérülésmentes szezonban a 30-35 gólját...az meg, h villa túl drága....nem védőkre kellett volna elszórni az összes pénzt...mást nemtok mondani..inkább akkor tartsuk meg az a 25öt egy jó szélsőre, a togói meg maradjon londonban és henry meg bojan lesz a középcsatárunk....
sokan írták már, h tartanak a pep féle barcától...hát, én is...vagy nagyon nagy diadala lesz, vagy karácsonyra úgy beég, h laportával együtt lesznek kirúgva...
a másik meg, h a 3 nagy játékosunkból akarnak jó pénzt csinálni...nevetséges az is...nem lesz belőlük itt semmilyen nagy lóvé...ha akkora érdeklődés lenne irántuk már tavasszal bejelentkeztek volna mindegyikükért, de ,legfeljebb már most lezárultak volna a szerződésük...
áhhh, nagyon halványka a szitu sztem....nagyon nem tetszik ez a csatár elküldés és pótlás... :roll:
balboa nagyon is egyetértek veled!mer igy rohadtul nem lesz változás már ne haragudjatoK ha adebajor félék jönnek ennyi!!!!!!!!!!!
---Forza Barca---
torrentkiller
Entrenador del Barça

2008.06.20. 11:15:07

Nem értem mit sírtok ti itt Adebayor miatt. Nem azért de ha angliában 24 gólt tud lőni valaki akkor olyan rossz nem lehet.
Meg mi az a hülyeség hogy nem Barca szitnű? Szerintem Guardiola egy kicsit jobban meg tudja ítélni mint itt egyesek. Itt sokan Villa után sírnak. A vezetőség biztosan tudja hogy ér e 15 millával többet mint Adebayor. Szerintem nem. De ha Samu elmegy és mindenképp egy ilyen magas embert akarnak hozni akkor én szívesen Luca Toni-t látnám. De ő az Ribeyvel együtt aki tuti hogy nem jön sajnos...
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.06.20. 11:14:09

dondan írta:Két ember kell nekünk és meg is vagyunk:

Podolski és Schweinsteiger! hatalmasat alakítanak és a német hajtás bennük van. Nem fáradékonyak és technikásak is...
Vegyük meg! :lol: De csak azért, mert tegnap ők hozták össze az első gólt a portugálok ellen! :lol:
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
van Bommel
Capitá del Barça

2008.06.20. 11:14:05

Szerintem jó lenne Adebayor. Magas, erős, érzi a kaput és technikás is. Az ilyen típusú csatárok Spanyolországban igencsak sztárok lehetnek, mert Angliában a bekkeket kilóra és magasságra nevezik ki, míg Spanyolországban azért a futballtudás a döntő, akik ellen egy ilyen típusú csatár fizikailag igen nagy előnyben van, és ha mellé még gondolkodni is tud... Szerintem Adebayor gondolkodni is tud.
Mihu
Director del Fútbol

2008.06.20. 11:13:59

Ákocka írta:Bocsi, hogy ide írom.

NSO:

A Telegraph szerint a Chelsea újdonsült brazil edzője, Luiz Felipe Scolari Villa érkezésével rázná fel a keretet.

A lap információi szerint Villát azonban jobban vonzza a Liverpool ajánlata, hiszen Rafa Benítez (még valenciaiként) már akkor is érdeklődött Villa iránt, amikor a csatár még a Zaragoza játékosa volt.

Spanyol információk szerint a Valencia már keresi Villa utódát, és helyére Gabriel Militót szeretnék, aki kevés lehetőséget kap a Barcelonában.
NSO.....mit vársz? :lol: :lol: :lol:

Ti értitek ezt az utolsó bekezdést? :lol: :lol: Gabi Militot akarják csatárnak, vagy mi? :lol:
henry&eto
Jugador del Barça

2008.06.20. 11:13:16

de ha igy alapba megfigyeled a játékát ilyen technikátlan!van nistelroox az gyors sztem már nemazér!bármelyik védő lesprinteli a spanyol bajnokságba is adebayort!ennyi.... jham meg akkor légyszives mondjátok el hogy mivan david villával mer én őt szeretném látni 100%ban adebayort meg soha meg nem szeretném itt látni!
---Forza Barca---
Mihu
Director del Fútbol

2008.06.20. 11:13:07

henry&eto írta:http://www.fc-arsenal.hu/news.php?subac ... m=&ucat=10&
ezt csekkeljétek meg szóval ennyi!!!!!!!!!!!!!!nem fog jönni
Olvastam én a foci24-en olyan cikket amiben idézve volt Sir Alex Fergusson ahogy azt nyilatkozta hogy megvették Dani Alvest, megállapodtak, ők voltak a gyorsabbak és most már az övék, stb stb.... Úgyhogy ezekre a nyilatkozatokra semmit sem adok.

Amúgymeg mind1...megjegyzem a felhasználónevedet és ha Adebayor idejön, és rúg 20 gólt, akkor majd dobok egy pü-t hogy akkor hogy is van ez hogy csicska meg lassú meg fúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúújjjj meg ilyenek? ;)
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.06.20. 11:10:06

henry&eto írta:de azért belehet vallani hogy david villa 10000szer job mint ez a csicska!titta fos fujjjj!!!!!!!!! :x :x :x :x :x :x :x !ha megveszik adebayort akkor nagy tapsot fogok ejteni guardiola felé és közbe mondom hogy jóóóóó nagy marhák voltatok!
Mielőtt elítéled, először nézz meg pár Arsenal meccset! :?
Bírom, mikor egyesek még nem is látták játszani, de azért ilyen nagy f.s meg olyan nagy f.s :oops:
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
balboa7
Entrenador del Barça

2008.06.20. 11:09:50

hát, régen szóltam hozzá az igazolásokhoz, meg úgy általánosan a csapathoz is... :roll:
de vicc, hogy adebayor, berbatov, gomez azok a játékosok akikkel pótolni akarják eto'ot...most meg, h adebayorért 25-30 milliót kell kicsörgetni...egyszerűen nem értem...volt egy jó szezonja...rúgta a gólokat az angol kislubboknak azt kész...nemzetközi porondon nem sok vizet zavart tavasszal, se a milan, sem a pool ellen...nem értem meg, h egy eto'ot, h lehetne lecserélni ilyen emberre...nem azért, de eto'o szerelését nem vihetné...
ha meg már annyira el kell küldeni szegény kamerunit, akkor sokkal inkább, vegyünk olyat aki hasonló képeségekkel rendelkezik...2 embert tudnék helyette elképzelni...zlatant, és villat...ha ki lesznek szolgálva ők is, illetve eto'o is megrúgja egy sérülésmentes szezonban a 30-35 gólját...az meg, h villa túl drága....nem védőkre kellett volna elszórni az összes pénzt...mást nemtok mondani..inkább akkor tartsuk meg az a 25öt egy jó szélsőre, a togói meg maradjon londonban és henry meg bojan lesz a középcsatárunk....
sokan írták már, h tartanak a pep féle barcától...hát, én is...vagy nagyon nagy diadala lesz, vagy karácsonyra úgy beég, h laportával együtt lesznek kirúgva...
a másik meg, h a 3 nagy játékosunkból akarnak jó pénzt csinálni...nevetséges az is...nem lesz belőlük itt semmilyen nagy lóvé...ha akkora érdeklődés lenne irántuk már tavasszal bejelentkeztek volna mindegyikükért, de ,legfeljebb már most lezárultak volna a szerződésük...
áhhh, nagyon halványka a szitu sztem....nagyon nem tetszik ez a csatár elküldés és pótlás... :roll:
Visca el BARCA!Visca el BARCA!Visca el BARCA!
Kép
Ákocka
Jugador d'estrella

2008.06.20. 11:09:41

Bocsi, hogy ide írom.

NSO:

Mihu
Director del Fútbol

2008.06.20. 11:09:21

henry&eto írta:de most mi a jó büdös fene van david villával nem ugy volt hogy ő jön?tiszta fos adebayor neharagudjatok már mit csinált egész szezonban tiszta lassú!blben is csetlett botlott utálom azt a játékost maradjon szépen a helyén!
Te ne haragudj már de tudod egyáltalán hogy kiről beszélsz? 24 gólt lőtt abban az angol bajnokságban ami 3 kört ver a spanyolra, és 2-t a többi európai élbajnokságra. Ott a védők se a puhányságukról és határozatlanságukról híresek. Én nem bánnám ha jövőre nálunk is így csetlene-botlana mint tavaly :roll: Attól hogy valaki lassú még lehet jó középcsatár. Van Nistelrooy gyors? Nem tudok róla. Mégis vissza lehetne keresni hogy melyik volt az utolsó szezon amikor 20 alatt rúgott a bajnokságban. Persze sérüléseket nem figyelve. Szerintem jócskán vissza kell menni. Még az MU-s időszaka előtti időkre. De közben wiki-n megtaláltam:

1999-2000 PSV: 23/29
2000-2001 PSV: 10/2 (ekkor volt baja a térdével)
2001-2002 MU: 32-23 (első MU-s szezonja!)
2002-2003 MU: 33/25
2003-2004 MU: 30/20
2004-2005 MU: 17/6 (ekkor is sérült volt sokat)
2005-2006 MU: 28/21 (a sok balhé Sir Alax-el, és ennek ellenére...)
2006-2007 RM: 38/25 (szintén első szezonja új csapatában)
2007-2008 RM: 24/16 (ugye tavaly is sokat volt sérült, mégis termelt 16-ot)

Szóval ennyit a lassú csatárokról :roll:
Szunyi
Barça B

2008.06.20. 11:07:00

skadi írta:

Podolski és Schweinsteiger! hatalmasat alakítanak és a német hajtás bennük van. Nem fáradékonyak és technikásak is...
podolskiban nem vagyok biztos... :roll:
Én schweiniben sem :roll:
henry&eto
Jugador del Barça

2008.06.20. 11:05:35

ahjj m1!miért kell ilyeneket szóbahozni mint adebayor?komolyan mondom hogy villa kéne!igy nem lesz változás ha adebayor félék jönnek!megint lesz majd sírás hogy megint nem nyerünk meg stbstb!szval jah
---Forza Barca---
skadi
Capitá del Barça

2008.06.20. 11:03:48

podolskiban nem vagyok biztos... :roll:
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.06.20. 11:02:18

henry&eto írta:de azért belehet vallani hogy david villa 10000szer job mint ez a csicska!titta fos fujjjj!!!!!!!!! :x :x :x :x :x :x :x !ha megveszik adebayort akkor nagy tapsot fogok ejteni guardiola felé és közbe mondom hogy jóóóóó nagy marhák voltatok!
Csak esetleg a végén nehogy az a sz*r Adebayor legyen a gólkirály!
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
henry&eto
Jugador del Barça

2008.06.20. 11:01:05

http://www.fc-arsenal.hu/news.php?subac ... m=&ucat=10&
ezt csekkeljétek meg szóval ennyi!!!!!!!!!!!!!!nem fog jönni
---Forza Barca---
henry&eto
Jugador del Barça

2008.06.20. 10:59:13

de azért belehet vallani hogy david villa 10000szer job mint ez a csicska!titta fos fujjjj!!!!!!!!! :x :x :x :x :x :x :x !ha megveszik adebayort akkor nagy tapsot fogok ejteni guardiola felé és közbe mondom hogy jóóóóó nagy marhák voltatok!
---Forza Barca---
Varga
Capitá del Barça

2008.06.20. 10:57:29

henry&eto írta:cajj istenem nehogymár jöjjön tiszta kaka egy ember!lasssű értitek lasssssú!igaz hogy colos de ááááá én nagyon szomorú leszek ha ez az ember idejön! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Én meg nagyon fogok örülni. :D
Lezárt