hát, régen szóltam hozzá az igazolásokhoz, meg úgy általánosan a csapathoz is...
de vicc, hogy adebayor, berbatov, gomez azok a játékosok akikkel pótolni akarják eto'ot...most meg, h adebayorért 25-30 milliót kell kicsörgetni...egyszerűen nem értem...volt egy jó szezonja...rúgta a gólokat az angol kislubboknak azt kész...nemzetközi porondon nem sok vizet zavart tavasszal, se a milan, sem a pool ellen...nem értem meg, h egy eto'ot, h lehetne lecserélni ilyen emberre...nem azért, de eto'o szerelését nem vihetné...
ha meg már annyira el kell küldeni szegény kamerunit, akkor sokkal inkább, vegyünk olyat aki hasonló képeségekkel rendelkezik...2 embert tudnék helyette elképzelni...zlatant, és villat...ha ki lesznek szolgálva ők is, illetve eto'o is megrúgja egy sérülésmentes szezonban a 30-35 gólját...az meg, h villa túl drága....nem védőkre kellett volna elszórni az összes pénzt...mást nemtok mondani..inkább akkor tartsuk meg az a 25öt egy jó szélsőre, a togói meg maradjon londonban és henry meg bojan lesz a középcsatárunk....
sokan írták már, h tartanak a pep féle barcától...hát, én is...vagy nagyon nagy diadala lesz, vagy karácsonyra úgy beég, h laportával együtt lesznek kirúgva...
a másik meg, h a 3 nagy játékosunkból akarnak jó pénzt csinálni...nevetséges az is...nem lesz belőlük itt semmilyen nagy lóvé...ha akkora érdeklődés lenne irántuk már tavasszal bejelentkeztek volna mindegyikükért, de ,legfeljebb már most lezárultak volna a szerződésük...
áhhh, nagyon halványka a szitu sztem....nagyon nem tetszik ez a csatár elküldés és pótlás...