semmit. vesz egy, maximum két játékos a 3 helyére. de előbb is leírtam.
tudsz olvasni ugye?
semmit. vesz egy, maximum két játékos a 3 helyére. de előbb is leírtam.
július 6 után semmit, csak addig el ne menjen Eto'o....Messi-#19 írta:szerinted nyáron a veztőség mi a lóf@s.z.t fog csinálnivisca el barca írta:a támadó szekciónk eddig rettenetesen gyenge. el megy r10, eto'o, és deco és jön helyükre 1, jó esetben 2 olyan játékos aki egyikukhöz sem ér fel.
jelenleg a támadószekciónk egy messi, henry, bojan. és ha marad ez a 4-3-3 akkor ez kevés. nagyon nagyon kevés.
jó, tudom ott van vész esetére iniesta bal szélre, meg ha nagyon szükséges avles jobb oldalra de ez 0.
jelenleg egyikuknek sincs nem az hogy megfelelő, semmilyen cseréje sem...
ez az elgondolkodtató..![]()
![]()
szerinted nyáron a veztőség mi a lóf@s.z.t fog csinálnivisca el barca írta:a támadó szekciónk eddig rettenetesen gyenge. el megy r10, eto'o, és deco és jön helyükre 1, jó esetben 2 olyan játékos aki egyikukhöz sem ér fel.
jelenleg a támadószekciónk egy messi, henry, bojan. és ha marad ez a 4-3-3 akkor ez kevés. nagyon nagyon kevés.
jó, tudom ott van vész esetére iniesta bal szélre, meg ha nagyon szükséges avles jobb oldalra de ez 0.
jelenleg egyikuknek sincs nem az hogy megfelelő, semmilyen cseréje sem...
ez az elgondolkodtató..
Eto'o egymaga jobb mint Adebayor és Henry együtt... Henrynek már nincs egy egészséges porcikája és nem "éhes".... Adebayornak megvan a szükséges fizikuma, de hiányzik belőle a játékintelligencia... egyébként érdekes, hogy mindenki (itt a fórumon is sokan) a 2x6 hónapos sérüléséből visszatérő, lábadozó Eto'o-t hasonlítgatják a fénykorában lévő Henryhoz, és még így is neccesre jön ki sokszor...Cooltiszo írta:Maradhatna Eto'o, mindenki örülne is neki, de a kijelentéssel, hogy nem kell már elszálltak az esélyek a maradására sztem....
albicelesteX írta:ember!Te mindig annak drukkolsz meg örülsz aki éppen aktuális pletyka!!!Amerről a szél fúj!!!
én nem erre gondoltam...akik 5 nappal ezlőtt villát látták volna szívesen most adebayornak örülnének...holnap meg ha kiírják h crespo a fő cél akkor UGYANAZOK az emberek kezdenének el okoskodni!(h mér jobb crespo)CFirpo3 írta:Azért, mert amikor kitudódott, h Ade a cél, akkor sokan modták, h sz*r játékos meg stb. és akik örülnének a leigazolásának azok bizonygatták, h ő a jobb.lopakodo írta:Nagyon sok furcsa ember van itt....amíg villát akartuk leigazolni addig mindenki villát látta volna a csapatban.Most h adebayor a fő cél ő sokkal jobb mint villa(nem minden ember ilyan...).Ha holnap azt írnák ki h martins-t akarjuk leigazolni pár okos gyerek egyből elkezdene érveket gyűjteni h mér jobb mint adebayor.De eddig eszébe sem jutott h őt igazoljuk le...
Azért, mert amikor kitudódott, h Ade a cél, akkor sokan modták, h sz*r játékos meg stb. és akik örülnének a leigazolásának azok bizonygatták, h ő a jobb.lopakodo írta:Nagyon sok furcsa ember van itt....amíg villát akartuk leigazolni addig mindenki villát látta volna a csapatban.Most h adebayor a fő cél ő sokkal jobb mint villa(nem minden ember ilyan...).Ha holnap azt írnák ki h martins-t akarjuk leigazolni pár okos gyerek egyből elkezdene érveket gyűjteni h mér jobb mint adebayor.De eddig eszébe sem jutott h őt igazoljuk le...
Ezek szerint te nem akarsz mást igazolni adebayoron kívül?!Vagy milyen pénzből akarsz igazolni?!Ez télleg nagy hülyeség!Ha meg akarod tartani eto'o-t akkor ne reménykedjél hogy adebayort leigazoluk.Victor_Valdes írta:Nah, most lehet hülyeséget mondok de attól, hogy Adebayor jön még maradhat Eto'o is. Lehetne variálni. Ráadásul lehetne 1 vagy 2 csatárral is játszani nyugodtan.
Pep kezdőként számít Henry-ra (elvileg).Rio Buscape írta: Cserék: Marquez, Cáceres, Touré, Hernanes,Bojan, Henry, Sylvinho