Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sztem nem sokat. Mondták a Palikék is hogy össz vissz 600 kg az autó. nem tom mennyi a súlyhatár, de az én szimón kipuffja nincs 3-4 kiló. Pedig ez egy tök alap. Aztá a forma1be milyen ultra könnyű dolgokat használnak. Sztem az övüké sincs 2 kilónál több. Aztá kituggya hogy még mi repült el pluszba. Max berohannak a pályára és megkeresikDaNNy írta:Kíváncsi leszek mi lesz a Ferrarival mérlegelésenSzámít-e az a kipuffogó?!
cps46 írta:kb 20 perce megylopakodo írta:hánykor kezdődik a futam
De ennél sokkal kisebb hibákra is 10 helyes büntetést kap valaki. És ez nem kicsi volt. Elvileg profi pilóta ez a looser de lejáratja magát mert még fékezni sem tud.Dos Santos írta:Miért,Te szegény,mit kellett volna még kapnia?Kitiltást, az F1-ből?
Elbas.ta,megkapta a büntetést.Kész,legyen ennyi elég.
Miért,Te szegény,mit kellett volna még kapnia?Kitiltást, az F1-ből?Varga Tamás írta:Már megkapta. A következő versenyen tíz hellyel hátrébb sorolják, mint az elért eredménye.Nevetséges.
Detto! Én is ezt gondolom. Ha a "néger"Tibi1982 írta:Pákó 13.-ról indul. Van rá 10.000forintom, hogy bele fog menni valakibe.
Kimi pedig oktatni fog ma.
Hajrá Kimi.
Egyes PLETYKÁK szerint Kimi visszavonulna 2010-ben, és így kerülhetne Alonso a Ferrariba.fir3bird írta:alonso jövőre tényleg a ferrarinál lesz kimi helyett?
Már megkapta. A következő versenyen tíz hellyel hátrébb sorolják, mint az elért eredménye. Nevetséges. Igaz, ő ezt túlzónak, és túl szigorúna ítélte.Lesy írta:És a büntetését mikor szabják ki rá? Vagy már megkapta?Bodi írta:Én azt nem értem,hogy Hamilton miért mond ilyet,hogy nem látta a piros lámpát?
Mit gondolt mégis miért áll ott egy helyben az a két kocsi,csupán azért,mert megáltak csevegni,mivel már unták a versenyt?Vajon miért szoktak F1-ben a kocsik a boxutca kijáratánál ácsorogni?
Valami jobb dumát is kitalálhatott volna Hamilton.Egyre jobban utálom azt a csávót.
És a büntetését mikor szabják ki rá? Vagy már megkapta?Bodi írta:Én azt nem értem,hogy Hamilton miért mond ilyet,hogy nem látta a piros lámpát?
Mit gondolt mégis miért áll ott egy helyben az a két kocsi,csupán azért,mert megáltak csevegni,mivel már unták a versenyt?Vajon miért szoktak F1-ben a kocsik a boxutca kijáratánál ácsorogni?
Valami jobb dumát is kitalálhatott volna Hamilton.Egyre jobban utálom azt a csávót.