Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
köszikelui1698 írta:fir3bird írta:Honna tudnék hiteles, és hivatalos átigazolásokat nézegetni? Tudna vki oldalt ajánlani?
http://atigazolasok.gportal.hu/
fir3bird írta:Honna tudnék hiteles, és hivatalos átigazolásokat nézegetni? Tudna vki oldalt ajánlani?
+ 40 millió Euro.De ezt eleve a Manchester, mondta a Realnak, jelezvén, h Ronaldo nem eladó.Lesy írta:Akkor Madridba is sok az értelmes ember....lopakodo írta:!!!A real madrid kihagyhatatlan aánlatott pakolt a manchester elé!sneider+robinho+ramos őket adnák a vörösöknek c.ronaldóért!
A Bolognát viszont megvette egy amcsi befektető. Talán Pavljucsenko az első nagy fogása. És ha megveszi a komplett orosz válogatottat, akkor harcban lehet a bajnoki címért isMessa írta:Uff...kompalor írta:A Bologna FC megszerezte a Szpartak Moszkva orosz csatárát, Roman Pavljucsenkót.Azthittem ennél jobb klubbja lesz.
Link?
2.-ok lettek.kompalor írta:http://www.origo.hu/euro2008/20080622-p ... logna.htmlUff...Azthittem ennél jobb klubbja lesz.
Link?
Jól tudom, hogy a Bologna nem jutott fel a seria A-ba?
http://www.origo.hu/euro2008/20080622-p ... logna.htmlUff...Azthittem ennél jobb klubbja lesz.
Link?
Az a román úrnak a beszéde nem úgy hangzott mintha román lett volna.Lionel85 írta:Bölöni László volt az.DaNNy írta:A tegnapi meccsnél a studioban az a román úr(nevét nemtom) mondta,hogy ő tolta ki jobb oldalra és bávgta a drucát már akkor is kb 17évesen. Mi lenne most a Realban.... ?
Uff...kompalor írta:A Bologna FC megszerezte a Szpartak Moszkva orosz csatárát, Roman Pavljucsenkót.
tokéletesen igazad van!!!!Mr. Master írta:Én Marosvásárhelyen születtem, egész családom erdélyi, mindenkinek egytől egyig kivétel nélkül magyar az anyanyelve, eddig én vagyok az egyetlen a családbol, akinek nincs meg a román állampolgársága (és csak anyukámnak meg apukámnak van magyar 93 óta). Akkor én magyar vagyok, a családom többi tagja, mert román? Ugyanmár... Számomra elképesztően felháborito,h hogyha valaki nem tud különbséget tenni aközött, hogy valaki milyen országban él és, hogy milyen nemzetiségű... De ez sajnos nem csak erre a fórumra, hanem a degenerált magyar társadalom háromnegyedére igaz... Sajnos aki nem járt még Erdélyben (még azok közül is sokan, akik már voltak ott látogatoban), azok nem is tudják, hogy az ottaniak nagyrésze mennyivel inkább magyar, mint azok, akik itt élnek az országban és probálják majmolni mindenben a nyugatot... Szánalmas. Bocsánat, hogy ezt nem a megfelelő topicba irtam, de egyrészt elragadott a hév, másrészt meg itt jött szóba a téma.
persze végülis nemszámít hogy Adebayor 24 gólt rúgott csak a bajnokságbanBenga írta:Ugye ez csak valami rossz vicc, hogy Güiza a Fenerben?![]()
Eb alatt megegyeztek? Nem lehet igaz
szerk: azért nálam most csapta ki a biztosítékot az igazolások topic...Ez az Adebayor egy nullla téma eléggé szánalmas. És egyszerűen hogy vitatkozzon velük értelmesen az ember, ha egy Arsenal meccset se láttak.
Nevetséges.
ez biztos!münchenben volt az orvosi vizsgálat!Benga írta:Ugye ez csak valami rossz vicc, hogy Güiza a Fenerben?![]()
Eb alatt megegyeztek? Nem lehet igaz
szerk: azért nálam most csapta ki a biztosítékot az igazolások topic...Ez az Adebayor egy nullla téma eléggé szánalmas. És egyszerűen hogy vitatkozzon velük értelmesen az ember, ha egy Arsenal meccset se láttak.
Nevetséges.
Egyet értek veled.grecki írta:Off:
Ez a magyar kontra román dolog:
Én speciel sváb vagyok, fünfzig prozent. Igaz, hogy otthon mindig is magyarul beszéltünk, de pl öregapám simán németül (bocsánat, svábul, mert nem ugyanaz a kettő) beszélt otthon. Ő akkor most német?
Bölöni László a román válogatottban játszott. A román mezt viselte a szíve fölött. Félre ne értsetek, nem akarom én őt ezért elítélni, de azért, mert magyar származású, attól ő még román állampolgár.
Szerintem, Bölöni László kikérné magának, hogy lerománozod. ÍŐ kb. annyira román, mint én bantu.Lionel85 írta:Bölöni László volt az.DaNNy írta:A tegnapi meccsnél a studioban az a román úr(nevét nemtom) mondta,hogy ő tolta ki jobb oldalra és bávgta a drucát már akkor is kb 17évesen. Mi lenne most a Realban.... ?
az nso.hu-n délelőtt még a lentebb említett mondatom szerepelt, de most látom hogy azóta már kijavították. De hidd el nekem hogy délelőtt még hatalmas hülység volt olvashatófcbarca10 írta:barcamessi
NEM GABRIELT HANEM DIEGO MILITOT ÍR AZ ÚJSÁG
Ronaldo kinevette Lémant,mert,a kapus azt mondta,hogy ő irányította a védőket,hogy milyen módon ügyeljenek rá.Erre Ronaldo mondja,hogy emlészik az Arsenalnak lőtt goljaira. Aztán a 2 csapat összevetéséről beszélt,hogy a portugálok teknikásabbak és tapasztaltak, a németek fejben jobbak...lui1698 írta:MichaaBee írta:mekkora egy bunkó ez a céronáldó:
http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=742653
Mit írnak:?:![]()
![]()