Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Milyen piálás az, ha már háromnegyed 1 kor otthon vagy?grecki írta:Asszem beszeszeltem. Uncsitesómnak volt ma tejfakasztó partija, és kissé eláztam. Holnap reggel 8kor kelek. Vagy nem?
Barcelona144 írta:Utálom azokat akik el se olvassák hogy mit irok és leszólnak![]()
![]()
Aha, tuti azok miatt ilyen a helyzet, akik megpróbálják felhívni a figyelmet az ilyen dolgokra. Te sem gondolhatod ezt komolyan.aronba írta: Ugyan vernek itt színárja magyarok is színárja magyarokat nem kell mindent felfújni, engem inkább a szentkorona rádió, a kurucinfo és az efféle szélsőjobboldali szennymédia húz fel![]()
Nem kis részben miattuk van olyan közállpot Magyarországon amilyen jelen pillanatban van.
Ugyan vernek itt színárja magyarok is színárja magyarokat nem kell mindent felfújni, engem inkább a szentkorona rádió, a kurucinfo és az efféle szélsőjobboldali szennymédia húz felLos Banditos írta:Ezért írtam, hogy nem kommentálnám. Gondolom az átlagemberből gyűlöletet hoz ki, de azt inkább írja le valahol máshol vagy csak szembesüljön vele, hogy bizony, ebben/ilyen országban él.
Magyarország 2008
Csak ha felszólító módban van...lopakodo írta: két d de nem zavarjon
az eléggé elcsépelődött valóban, mindenki csak dobálozik a nevekkel azt se tudják ki kicsoda...ott a színvonal nagyon közelít a nullához.barca99 írta:M. Riijkard, André T., Jool... mikor kinek képzeli magát...![]()
Amúgy igazolások topic mint olyan megszűnt, helyette van a 'vitassuk meg ki tud nagyobb gyökérséget írni' topic. Bele se olvasok, és minden sokkal jobb.
azért emlegetnek vele, mert két nicked vanAndré T. írta:Kedves JOOP meséld már el hogy Miértem
legetnek téged velem????Ki a x...r vagy te ????
Én is így vagyok ezzel az a topic elszabadult. És a legszomorúbb hogy semmi valóság alapja nincsen annak amit ott írnak, viszont értelmes dolgokat sem lehet írni mert egyből jön a hülyézés meg az anyázás.barca99 írta:Amúgy igazolások topic mint olyan megszűnt, helyette van a 'vitassuk meg ki tud nagyobb gyökérséget írni' topic. Bele se olvasok, és minden sokkal jobb.
Szerintem meg az ami itt lassan már mindenhol megy. Offtopicocon és F1 topicon kívül másba bele se olvasok már.messi1918 írta:Elmndjátok, kiről van szó?![]()
![]()
Amúgy ami az igazolások topikban, megy már undorító!