Rivaldinho írta:Arshavin minek ? Könyörgöm, van itt egy-két 12-13éves, most lát először egy igazi, nemzeközi tornát, és már egyből a jól teljesítő Arshavint akarja...
És Barossal mi a helyzet ? 4 éve ő volt a sztár, aztán eltűnt a süllyesztőbe...
Másik dolog

50-60 millió eurók röpködnek it a köztudatba, a fórumon... Hát az nem kevés pénz, és Villa hiába jó játékos ennyit nem ér meg, nem CR, aki jelenleg a legpiacképesebb... Még érte sem adnék 60milliót...
Villaért max 35öt, és még vmi játékost. De hozzáteszemh, ogy szerintem is inkább Villa mint Adebayor.
Rivaldinho! Sem 12 éves, sem 13 nem vagyok. Amatőr nézőnek sem tekintem magam és hasonló a véleményem Arshavinról, mint Ardáról. Mindkét játékost régóta észrevettem, a Galatában és a Zenitben egyaránt. Elképesztően jó játékosok, de Arshavin méginkább.
Hogy kezdődött ez az EB? Majd meglátjuk Moutinho mekkorát játszik, meg VDV szintén. Mindketten igazolták az utóbbi 2 hétben, hogy nem barca-szintűek, pedig nekem is komoly elvárásaim voltak velük kapcsolatban. Arshavin egy klasszis, technikás, gyors és olyan labdákat oszt, amit nem sokan tudnak a mezőnyben. Nem rajta múlik, hogy az oroszok nem több góllal alázzák ellenfeleiket, mert a passzai pontosak és szemük van, csak nem élnek vele a társak.
Tetszik vagy nem, de nála ideálisabb jelöltet nem sokat látni mostanában. Az EB erről szól, említhetünk rengeteg példát, hogy hány játékos robbant be a nagy tornákon a köztudatba. Hoztál egy példát Barossal, csak azt felejted el, hogy túl van pályája csúcsán és neki pont nem jött be annyira az élet. De sose felejtsd el, hogy a nagy nemzetközi tornák emeltek már fel olyan játékosokat, mint R10, Zidane, a 2006-os VB-n Luca Toni. Hozhatnánk rengeteg példát. És Arshavin sem most nyújtott először kiemelkedőt, nyert egy UEFA-kupát barátom.
Szóval óvatosan ezekkel a leszólásokkal, nem mindenki analfabéta aki ide ír és nem mindenki CéRonival, vagy Robinhoval teszi egyenlővé a focit. Hála istennek.
Adebayorral egyetértek, Eto'o-t nem éri el.