Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Behozzák majd Del Pierot, és attól igencsak félni fogok....Rivaldo11 írta:Sajnos azt hiszem a hiba ott van, hogy a támadók, és a középpályások nem tudják lendületből rávinni a labdát a védőkre. Ezzel meg is halt az egész, mert a pozíciós tolongásdból jobban jönnek ki az olaszok. Tán ha sikerülne megugrani, lehetne keresni vmit, de ehhez át kellene adni a kezdeményezést, ami úgysem fog megtörténni.
Így igaz, jól láttad. Csak az a baj, hogy innen a gép mögül nem lehet cserélni korábban( kár), ezt Aragonesnek kell megtennie...gekkodan írta:Láttad ezt főnököm??? Ezért reklamáltam Güizát, oda küldte Chiellinit, ahová való, esélye nem volt, jó a fizikuma Güizának nagyon.
Ocsmány, felháborító és gusztustalan. Ha netán kikapnánk, nagyon remélem, hogy Hiddink elküldi oda a digókat, ahová valók. Baromira.Rivaldo11 írta:Az a baj, hogy a védelem sem az igazi a beíveléseknél. A támadásokban me nincs lendület. Persze nehéz is, mikor 10 olasz tolong 50 méteren belül. Bravó, ez a foci.gekkodan írta:Aragonés rosszul meccsel. És ebben mindig megerősít.
Közben ott az általad reklamált csere. Gyerünk Güiza.
Az a baj, hogy a védelem sem az igazi a beíveléseknél. A támadásokban meg nincs lendület. Persze nehéz is, mikor 10 olasz tolong 50 méteren belül. Bravó, ez a foci.gekkodan írta:Aragonés rosszul meccsel. És ebben mindig megerősít.
Köztudott róla, hogy nem szivleli a katalánokat, erről nem is nyitok vitát.fir3bird írta:hát ez elég hülyeség...nemhiszem akkor hogy Inieasta meg Xavi a kezdőben lett volna...Iniesta csere érhető, nemsok minden jót tett hozzá a játékhoz ma.
hát ez elég hülyeség...nemhiszem akkor hogy Inieasta meg Xavi a kezdőben lett volna...Iniesta csere érhető, nemsok minden jót tett hozzá a játékhoz ma.Replay írta:Azért aragones le sem tagadhatná, hogy utálja a katalánokat.
Én inkább Senna helyében érezném magam sz.arul. Rendszeresen játszatja, de az öreg piszkosul utálja a négereket. Hmmm...Replay írta:Azért aragones le sem tagadhatná, hogy utálja a katalánokat.
dettó, tökéltesen egyetértünkgekkodan írta:Iniesta cseréjét még értem. De Xavit nem hoznám le, végéig benne van a csoda lehetősége, a csapat agya. Ráadásul ez a Cazolra nagyon nagy haverja lehet az öregnek, de én még mindig nem látok benne semmit. Alonsot hoztam volna helyette.
Teljesen egyetértek, ha nem rajonganék a spanyolokért, talán már nem is nézném a meccset. Attól félek, hogy találnak egy fejesgólt, rettegek a beívelésektől. Sajnos az olaszok mindig ennyire gusztustalanok, ha már tétre megy a dolog, 11 emberrel védekezni. Nem vitatom el az eredményeiket, de a foci szégyene amit néha csinálnak.Rivaldo11 írta:A meccs egyelőre csalódás, bár azt tudni lehetett, hogy az olaszok elfojtanak minden kezdeményezést, velük csak ilyen meccset lehet játszani... Ehhez értenek, máshoz nemigen. De ez a "játék" nem a futballkedvelőknek való. Sajnos a spanyolok eddig nem találnak fogást rajtuk, remélem ez megváltozik.