Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én is megyek ucsó 2 napra... belga , manu chao ,offspring , meg a sok többi jóraozsimiki írta:Chris0527 írta:Valaki jön innen a fórumról VOLT-ra? Régebben kérdeztem már de senki nem válaszolt gondoltam leírom mégegyszer.. Ja és ha igen akkor mire?
Ott leszek
![]()
addig Tímeát is szervezd be
Atesz írta:Ma este AXWELL a RIO-ban! Aki szereti, ott a helye, tehát én ott leszek!![]()
http://www.zshare.net/audio/141926951a936955/Messa írta:Valakinek nincs meg véletlenül a PASO-tól a Mo' Fyah?
kösszi!!Slither írta:www.rapidshare.comkrisz100 írta:nem tudna vki olyan oldalt ahonnan tudnék leszedni reppet(hősök, mentha, xzibit, dmx, eckü)előr is kössz.![]()
Beírod googleba az előadó - albumcím + rapidshare-t, és általában kidobja a jó oldalakat.
www.rapidshare.comkrisz100 írta:nem tudna vki olyan oldalt ahonnan tudnék leszedni reppet(hősök, mentha, xzibit, dmx, eckü)előr is kössz.
én mininováról meg isohuntról szoktam zenélni, de amugy rapidshare-nél régen kiírta hogy mi a jelszó, mostmár ezek szerint nemírja...akkor passz...nemtok jelszót feltörniMorminho írta:Ki honnan szokott letölteni zenét? Keresek pár albumot amit sehol se találok, se Google, se Piratebay, se filez.com, se semmi. Más: ha letöltöttem egy filet a rapidshareről, és kicsomagolásnál jelszót kér, akkor azt ki lehet valahogy játszani?
Ha tudna valaki segíteni, azt nagyon megköszönném!
Zenét mindig mininováról töltök, vagy isohunt-ról, torrent progival lehúzom gyorsan és ennyiMorminho írta:Ki honnan szokott letölteni zenét? Keresek pár albumot amit sehol se találok, se Google, se Piratebay, se filez.com, se semmi. Más: ha letöltöttem egy filet a rapidshareről, és kicsomagolásnál jelszót kér, akkor azt ki lehet valahogy játszani?
Ha tudna valaki segíteni, azt nagyon megköszönném!
www.torrentz.com vagy bearshare, ill. limewireMorminho írta:...
Chris0527 írta:Valaki jön innen a fórumról VOLT-ra? Régebben kérdeztem már de senki nem válaszolt gondoltam leírom mégegyszer.. Ja és ha igen akkor mire?
balboa7 írta:asszem pár napja turha beírt myspacere, h day már nem tagja a társulatnak...
Hát egy számom van a youtubon is föntrvan a Sacrifice. Amugy annyit tudok róla mint te, aztis a WikipédiábólSzandi írta:Tud valaki valamilyen információval szolgálni a Flipper nevű együttesről azon kívül, hogy san franciscoi punk? Vagy van esetleg valakinek zenéje tőlük?
...asszem pár napja turha beírt myspacere, h day már nem tagja a társulatnak...wutang85 írta: Az Uccai egyetembe a Tezsvíír, a Gyilkos Február és Day van benne.
http://www.myspace.com/uccaiegyetem
Az Uccai egyetembe a Tezsvíír, a Gyilkos Február és Day van benne.Chris0527 írta:Barbárfivérek jóféle bár egy két arcot nem értek mit keres benne, Deego zenéje igen tetszik... Erről az utcait egyetemről még nem hallottam meséljetek már kicsit mi ez kik vannak benne?