www.rapidshare.comkrisz100 írta:nem tudna vki olyan oldalt ahonnan tudnék leszedni reppet(hősök, mentha, xzibit, dmx, eckü)előr is kössz.

Beírod googleba az előadó - albumcím + rapidshare-t, és általában kidobja a jó oldalakat.
www.rapidshare.comkrisz100 írta:nem tudna vki olyan oldalt ahonnan tudnék leszedni reppet(hősök, mentha, xzibit, dmx, eckü)előr is kössz.
én mininováról meg isohuntról szoktam zenélni, de amugy rapidshare-nél régen kiírta hogy mi a jelszó, mostmár ezek szerint nemírja...akkor passz...nemtok jelszót feltörniMorminho írta:Ki honnan szokott letölteni zenét? Keresek pár albumot amit sehol se találok, se Google, se Piratebay, se filez.com, se semmi. Más: ha letöltöttem egy filet a rapidshareről, és kicsomagolásnál jelszót kér, akkor azt ki lehet valahogy játszani?
Ha tudna valaki segíteni, azt nagyon megköszönném!
Zenét mindig mininováról töltök, vagy isohunt-ról, torrent progival lehúzom gyorsan és ennyiMorminho írta:Ki honnan szokott letölteni zenét? Keresek pár albumot amit sehol se találok, se Google, se Piratebay, se filez.com, se semmi. Más: ha letöltöttem egy filet a rapidshareről, és kicsomagolásnál jelszót kér, akkor azt ki lehet valahogy játszani?
Ha tudna valaki segíteni, azt nagyon megköszönném!
www.torrentz.com vagy bearshare, ill. limewireMorminho írta:...
Chris0527 írta:Valaki jön innen a fórumról VOLT-ra? Régebben kérdeztem már de senki nem válaszolt gondoltam leírom mégegyszer.. Ja és ha igen akkor mire?
balboa7 írta:asszem pár napja turha beírt myspacere, h day már nem tagja a társulatnak...
Hát egy számom van a youtubon is föntrvan a Sacrifice. Amugy annyit tudok róla mint te, aztis a WikipédiábólSzandi írta:Tud valaki valamilyen információval szolgálni a Flipper nevű együttesről azon kívül, hogy san franciscoi punk? Vagy van esetleg valakinek zenéje tőlük?
...asszem pár napja turha beírt myspacere, h day már nem tagja a társulatnak...wutang85 írta: Az Uccai egyetembe a Tezsvíír, a Gyilkos Február és Day van benne.
http://www.myspace.com/uccaiegyetem
Az Uccai egyetembe a Tezsvíír, a Gyilkos Február és Day van benne.Chris0527 írta:Barbárfivérek jóféle bár egy két arcot nem értek mit keres benne, Deego zenéje igen tetszik... Erről az utcait egyetemről még nem hallottam meséljetek már kicsit mi ez kik vannak benne?
Itt az egész album: http://data.hu/get/256586/Barbarfiverek ... s.rar.htmlG-Jay írta:
Hmm, ezt még nem hallottam, vagyis nem rémlik. Fel tudnád tölteni? Bankos is jó arc. Tibbahtól nekem a Közhely közr. tetszik a Tibbahnation 4-ről, többek között.
G.
Hmm, ezt még nem hallottam, vagyis nem rémlik. Fel tudnád tölteni? Bankos is jó arc. Tibbahtól nekem a Közhely közr. tetszik a Tibbahnation 4-ről, többek között.wutang85 írta:Deego és Tibbah közös cucca is elég beteg...főleg Bankos szólója,ahol beszól szegény SP-nek Ogli G-nek és a honi underground hősének Fankának..
Az UE is űtős--Tezsvííres betegség...mostanában a Kapuvári vonal is erős lett...A mélység fantomjai,Beatmarket....ettől függetlenül sok lett akkezdet klón,aki Wu zenével okoskodik...és néha a színvonal erősen közeledik a 0-hoz...G-Jay írta:
Nyomtak a capella egy kis újat a kövi albumukról, hát mondhatom, hogy maradt ugyanolyan beteg a szöveg.
Én még az Utcai Egyetem felállásra is kíváncsi vagyok.
G.
Szoktam hallgatni, bárány nagy ász. Egyébként, tudom, hogy mindenki igy irja, hogy: Disco Shit, de szerintem ezt igy kellene: Disco's Hit. Hivatalos oldalukon is igy irják sok helyen.lopakodo írta:hallgassátok minden este a disco sh*t-et:Dbárny meg a többiek tudnak egy kicsit
Nyomtak a capella egy kis újat a kövi albumukról, hát mondhatom, hogy maradt ugyanolyan beteg a szöveg.wutang85 írta: Jah azért jól elélnek az első albumból a Phiuk ,de év végére igérik a következő lemezt...remélem az is űtős lesz.....dubla cd lesz,szóval reméljük a lejobbakat:)
Steve nyárra mondta a következő lemezét---A Steve - Siska közös project meg majd elkészül valamikor....