Most kicsit divat leszek, de meg is indoklom!
Szóval itt van ez az Arshavin, ember, én tegnapelőtt tisztára beleszerettem a játékába, mintha, Messit láttam volna, kicsit "egyszerűbb" kiadásban! Na szóval, ha már itt van Arshavin akiért úgy mindent összevetve szeritnem nyomni kéne 50 millió eurót. Azért, mert elkéne hozni az "olaj pénzből" mésrészt lekéne nyomni Abramovicsot is! Ez a kettő szinte egy és ugyanaz szóval valószínűleg nem menne, de mégis! Itt vannak ilyen Hernanesek meg Moutinhok (Nasrik, Diegok) ha nem őket vennénk, meg hanem Arshavint, abból a pénzből, amit "Hernanes & CO."-ra "kidobnánk" szeritnem sokkal jobban járnánk! Bár valószínű, hogyha Arshavin "átjön Európába" akkor is Abramovics "átemeli" a Chelseabe, szóval kár is ilyeneken rágódni, de mégis! Szerintem sokkal többet ér mint céroni, és ami még nagy erény, hogy visszafogott, és szerény! A meccs után is ahogy elsírta magát, áááá!
Azért írtam ide, mert az Eb-n ismerte meg sok ember a nevét, és mert ha beírom az igazlások topikba ott elveszik az " Arshavint, Moutinhot, Diegot, Silvat, Villat, stb. ide!" tartalmú hsz-ek között! Remélem elfér itt is! Hanem, akkor sry!
..................................