Hazai és nemzetközi kosárlabda

Minden ami nem foci, de sport
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.07.15. 22:59:20

Nos egy kis sárga-fekete hírek... :)

Lakatos Péter Sopron :arrow: Falco
Horváth Zoltán Atomerőmű :arrow: Falco

Ciro hosszabbított nálunk egy évvel, de Kolja elfogadta a fehérorosz ajánlatot. :( De 1 év után visszatér azt mondta. Nem csak játékával de emberségével is kitűnt a mezőnyből!
További sok sikert Kolja, várunk vissza!!!
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.06.28. 21:51:15

kovinho írta:Fogadjunk, hogyha most is nálatok lenne, akkor nem így beszélnél róla.
(Erre most rá fogsz cáfolni...)
Kovi!
Olvastad a korábbi hsz-et Kornéllal kapcsolatban? Ha igen, ezt nem írtad volna. Soha, ismétlem: soha, nem tartottam akkora játékosnak, amekkorának ki lett kiáltva. És engem nem érdekel, hogy elment. Nekem nem hiányzik. És ha hiszed, ha nem: leárulózni sem fogom, mint ahogy Dénes Gabi vagy Szabó Zsolti esetében sem tettem. Joguk volt elmenni, ők választottak. Az élet majd eldönti, hogy jól döntöttek-e. Dénes, biztos nem, Szabóról még nem tudok véleményt formálni. Kornélkát többször láttam játszani, mint te, ismerek tanárokat is, akik tanították, meg osztálytársait is, akikkel egy osztályba járt. Szóval, van némi alapom arra, amit írtam.
De legyen szerencséje, sok sikert kívánok Neki, sérülésmentesen!
Kép
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.06.28. 21:47:30

Fogadjunk, hogyha most is nálatok lenne, akkor nem így beszélnél róla.
(Erre most rá fogsz cáfolni...)

Egyébként elég sok szakember szerint Magyarország egyik legtehetségesebb játékosa.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.06.28. 21:10:59

kovinho írta:Váradi Kornél külföldi szerződés reményében a Szolnokhoz igazol
Két héttel ezelőtt a Szolnok kosárlabdacsapatának honlapján kész tényként jelent meg, hogy Váradi Kornél a bajnokcsapattól átigazol a piros-feketékhez. Akkor az érintett cáfolta ezt, sőt tárgyalóasztalhoz ült a Falco vezetőivel. Úgy tudjuk azonban, minden erőfeszítés hiábavaló volt. Váradi Kornél megy.

A Nyugat.hu információi szerint Váradi Kornél és szülei a Falco minden ajánlatát elutasították és a kosaras pár napon belül aláír Szolnokra. Információink szerint a döntés hátterében az áll, hogy Váradi szeretné javítani statisztikáját, hogy külföldre igazolhasson. Úgy tudjuk, már meg is van az a spanyol csapat, amelyik egy-két év múlva egy jó mutatókkal rendelkező Váradit tárt karokkal fogadna.

Információink szerint a kosarast szülei is követhetik Szolnokra.

nyugat.hu
Menjen, nekem nem fog hiányozni. Sokat nem tett hozzá a csapat eredményességéhez, így el sem vesz belőle!
A hunyók a szülei, akik sértődött emberekként élnek itt Szombathelyen. Az apja nem tudja elviselni, hogy kirakták a szűrét a csapattól. Pedig, éppen annyival töltött el több időt a FALCO kispadján, amennyire a felkészültsége predesztinálta volna. Gyenge képességű edző, közepes képességű gyerekkel. Nem egy nagy spíler, nem hinném, hogy Szolnokon megvátja a világot. Sosem tartottam sokra. Az arca nagyobb volt, mint Kazlauskas-é, vagy Alekszejevé. Pedig század annyit sem tett hozzá az idei eredményekhez, mint ők ketten. Mit várt volna? Meccsenként 20 percet? Csiro és Kálmán mellett? Kálmán még tolószékben is többet tudna tenni a csapatért, mint Kornél.
Isten vele, legyen szerencséje! (de Kovi, sok reményt ne fűzz hozzá)
Kép
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.06.25. 17:54:20

Még egy kis adalék, Molnár Andris is elmegy, valószínűleg Kecskemétre.
Pont oda. :lol: Viszont legalább kezdő lesz...
Azt mondta, hogy váltania kell.

Legalább lesz egy szimpatikus playa is abban a csapatban.
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.06.25. 11:45:17

redmiller írta:Egyetlen bánatom, hogy Szolnokra ment... :S
És megkérdezhetném, hogy miért?
Hol máshol lehetne kezdő irányító, és figyelhetnének fel rá, mint egy bajnokesélyes csapatban?

Góbi aláírt az Albához (ha jól tudom...), Andrisnak nem gyenge utalást tett a vezetőség, hogy odaadta Kornélnak a 10-es mezt (amiben ő játszott), - valszeg ő is megy. Hollins maradása az anyagiakon múlik.

Ezek szerint jelentősen átalakul a csapat a Tiszaligetben.
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.06.25. 11:21:27

Szerintem Kálmán mellett már megtanulhatott ezt-azt, de játékidőt nem sokkal kapna többet! Az ő érdeke a fejlődés, amihez játék kell, mert Váradi sem lesz fiatalabb... Így - talán - van remény arra, hogy ne tünjön el, mint a legtöbb fiatal. Ez a lépés a jővő magayr kosárlabdáját is pozitív irányba lendítheti.
Egyetlen bánatom, hogy Szolnokra ment... :S
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.06.24. 19:40:02

Én úgy gondolom, hogy mindenkinek szíve joga, hol kosarazik és hol kamatoztatja tudását. Sajnos megoszlanak a vélemények most, de persze Szhelyiek értik inkább mi is volt. Egyik kedves barátommal beszéltem, és ő mesélte nekem, emlékszik amikor egy kis srác, meccs szüneteibe dobált palánkra, minden álma és vágya volt, hogy Falcoba játszhasson egyszer. Ez a srác felnőtt, kis korosztályokban amit lehetett megnyert, és a nagy csapattal bajnoki címet ünnepelhetett... és most elmegy... kitudja mikor jön vissza, ha vissza jön, és milyen múlt után. Mellékesen megjegyezve, minek utánpótlás nevelés, ha majdnem minden felnövő ifjonc, 1-2 év után távozik. No de ez egy másik téma...
Kornél sajnálom, nem sok kosarasnak adatik meg az a lehetőség, hogy magyar mezőny legjobb irányítója mellett kosarazhat és tanulhat tőle. persze percek ide oda, játéklehetőség, de egyre többet kaphatott volna, mivel Lacika se fiatalodik, és pár éven belül visszavonul...
Talán Kornélnak távozása azért keltett nagy feszültséget nálunk, mivel talán annak módja nem volt a legszebb. Persze, itt szülők is nagy befolyással bírtak, meg is lett eredménye.. bosszú édes bosszú...
Nomeg, statisztika javítás végett mehet ő a Vásárhelyhez is... nem épp az egyik nagy riválishoz. Nagyon tehetséges játékos ő a magyar mezőnybe, sajnálom, hogy szülővárosát, és szeretett bajnok csapatát így itt hagyja ami egykor nagy álma és vágya volt, és talán ennek módja volt elég csúnya... :( Tv-ben és arany osztáson, egész másról volt szó, Kornél. Sérülten fizetett a klub neki, bíztunk benne, és milyen szép szezont zárt, bajnokság vége felé elég sok lehetőséget kapott jegyzem meg.

No, de megyünk tovább, furcsa lesz neki a sárga-feketék ellen játszani az biztos, és nekünk is nehéz lesz szurkolóknak. Remélem azért, nem kap azért sok bosszúságot majd pár szurkolóktól.. úgyis elfelejtik addig, amíg eljön a Falco - Szolnok bajnoki mérkőzés... De azért szomorú vagyok, én bíztam benne, hogy ő nem olyan játékos... :(
Ez az én szerény véleményem, remélem nem keltettem nagy feszültséget, csak le szerettem volna írni.

Köszönjük Kornél a szép pillanatokat!! További sok sikert az életben, és a kosárban!!!

CSAK A BAJNOK FALCOOO!!!
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.06.24. 09:59:11

Kálmán mellett nem játszana olyan sokat, hogy később felfigyeljen rá egy nagyobb csapat. Statisztikáját javítani kell, de azért remélem, hogy elsősorban a csapatára koncentrál, nem pedig a saját teljesítményére. Én is megértem.

Kíváncsi vagyok, Szombathelyen hogy fogják fogadni vendégként. :roll:
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.06.24. 08:48:03

Ronaldinho&Barca írta:Köszönjük Kornél! Azért sajnálom, hogy otthonát és szeretett csapatát itt hagyja, egy gyönyörű szép év után. De hát ez van, azért olyan szurkolást, és szeretetet nem nagyon fog kapni, ahogy szolnoki fórumot olvastam...
Bár ahogy őt ismertem, és személyiségét, szinte biztos volt, hogy eligazol... Azért sok sikert, és további szép címeket kívánok neki! Remélem egyszer még sárga-feketébe láthatom őt kosarazni!

Szerk.: Nos, elolvasva a nyilatkozatát, még mindig nem értem az eligazolását. Ország és a magyar mezőny legjobb irányítója mellett tanulni, azért nem sok embernek adatik meg. Fáj kicsit, hogy távozik, és talán inkább az a kétszínűség amit csinált itt. Szülők döntöttek véleményem szerint, hiába itt a kerítés. Statisztika javítás ide-oda, szülővárosát hagyja el, itt tanult meg kosarazni és vállt belőle egy nagy játékos. Tényleg nem lesz könnyű neki a Falco ellen játszani. Bár kicsit fáj, és bosszús vagyok, de ilyenkor nem szabad mocskolódni, pedig nem szép dolog amiket művelt és kicsit csalódtam is benne, de világ világ, Kornél nélkül is lesz Falco!!!

Köszönjük Kornél!!!
Miért van az, hogy Sem váradin, sem Kelley-n nem lepődik meg az ember???
Amúgy Váradi tökéletesen megérthető! Abban a korban van, amikor játékos lehet belőle, de ehhez kemény játékidő is kell! Ez pedig nem adott egy Kálmán - lassan matuzsálem - Lacika mögött.... Szolnokon megfogja kapni a fejlődéshez szükséges játékidejét! Szöszi is többet játszott Kecsón, mint amennyit a Falcoban kapott volna. Sőt! A következő szezonban még több idő juthat neki.
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.06.23. 14:21:17

Köszönjük Kornél! Azért sajnálom, hogy otthonát és szeretett csapatát itt hagyja, egy gyönyörű szép év után. De hát ez van, azért olyan szurkolást, és szeretetet nem nagyon fog kapni, ahogy szolnoki fórumot olvastam...
Bár ahogy őt ismertem, és személyiségét, szinte biztos volt, hogy eligazol... Azért sok sikert, és további szép címeket kívánok neki! Remélem egyszer még sárga-feketébe láthatom őt kosarazni!

Szerk.: Nos, elolvasva a nyilatkozatát, még mindig nem értem az eligazolását. Ország és a magyar mezőny legjobb irányítója mellett tanulni, azért nem sok embernek adatik meg. Fáj kicsit, hogy távozik, és talán inkább az a kétszínűség amit csinált itt. Szülők döntöttek véleményem szerint, hiába itt a kerítés. Statisztika javítás ide-oda, szülővárosát hagyja el, itt tanult meg kosarazni és vállt belőle egy nagy játékos. Tényleg nem lesz könnyű neki a Falco ellen játszani. Bár kicsit fáj, és bosszús vagyok, de ilyenkor nem szabad mocskolódni, pedig nem szép dolog amiket művelt és kicsit csalódtam is benne, de világ világ, Kornél nélkül is lesz Falco!!!

Köszönjük Kornél!!!
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.06.23. 13:40:57

Váradi Kornél külföldi szerződés reményében a Szolnokhoz igazol
Két héttel ezelőtt a Szolnok kosárlabdacsapatának honlapján kész tényként jelent meg, hogy Váradi Kornél a bajnokcsapattól átigazol a piros-feketékhez. Akkor az érintett cáfolta ezt, sőt tárgyalóasztalhoz ült a Falco vezetőivel. Úgy tudjuk azonban, minden erőfeszítés hiábavaló volt. Váradi Kornél megy.

A Nyugat.hu információi szerint Váradi Kornél és szülei a Falco minden ajánlatát elutasították és a kosaras pár napon belül aláír Szolnokra. Információink szerint a döntés hátterében az áll, hogy Váradi szeretné javítani statisztikáját, hogy külföldre igazolhasson. Úgy tudjuk, már meg is van az a spanyol csapat, amelyik egy-két év múlva egy jó mutatókkal rendelkező Váradit tárt karokkal fogadna.

Információink szerint a kosarast szülei is követhetik Szolnokra.

nyugat.hu
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.06.18. 15:15:37

Ugyanolyan szurkolást és szeretetet nem fog kapni Pécsett, max a barátnőjétől, aki miatt elment.

Egyébként az idei Kellei Tamást simán tudjuk pótolni egy normális irányítóval, mert fejben már nem volt itt. Viszont a tavalyit nehéz lesz felülmúlni.
kleno04
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.06.18. 12:36:13

kovinho írta:Kelley két évre aláírt Pécsre

Az Olaj történetének talán legjobb hátvédpárosa már aligha pattogtat együtt. Thomas Kelley szíve választottja után Pécsre költözött. Vernard Hollinssal tovább tárgyal az Olaj vezetősége.

Az amerikai irányító három évet húzott le a Szolnoki Olaj KK-nál és elévülhetetlen érdemeket szerzett a tavalyi bajnoki- és kupagyőzelmekben, azonban a következő évadot már a PVSK-Expo Center Pécs színeiben kezdi meg - számolt be a bama.hu az újabb, de már régóta terítéken lévő átigazolási szenzációról.

Hát elment. Nagyon szerettem a gyerkőcöt, rengeteget tett hozzá a tavalyi bajnoki címhez. Sok sikert, Kelley!

Ez az hajrá Pécs remélem sok hozzá tesz a pécs sikereihez köszönjük Olaj :wink: :D
MES QUE UN CLUB!!!
CSAK A BARCA!!!
Hattrick: FC_KlenoBarca04 (1648107)
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.06.17. 23:04:03

Kelley két évre aláírt Pécsre

Az Olaj történetének talán legjobb hátvédpárosa már aligha pattogtat együtt. Thomas Kelley szíve választottja után Pécsre költözött. Vernard Hollinssal tovább tárgyal az Olaj vezetősége.

Az amerikai irányító három évet húzott le a Szolnoki Olaj KK-nál és elévülhetetlen érdemeket szerzett a tavalyi bajnoki- és kupagyőzelmekben, azonban a következő évadot már a PVSK-Expo Center Pécs színeiben kezdi meg - számolt be a bama.hu az újabb, de már régóta terítéken lévő átigazolási szenzációról.

Hát elment. Nagyon szerettem a gyerkőcöt, rengeteget tett hozzá a tavalyi bajnoki címhez. Sok sikert, Kelley!
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.06.14. 22:28:10

Mondjuk ez is jó, hogy egy bajnoki cím után izgulhatok, hogy jövőre kik maradnak nálunk. :? Doyne maradása sem kizárt, én nagyon remélem hogy marad. Ő stabilan meccsenként 20 pontot bevág, azért az elég szép. No meg a játéka szenzációs. :) Ha jól tudom akkor Kolja és Ciro maradása szinte biztos. Arnassal és Doyneval van a gond csak. Én nagyon remélem, hogy maradnak. Kornél is jó lenne ha nem hagyna cserbe minket, Kálmán max 2 évet ha játszik még, utána azért szépen átvehetné az irányítást Kornél. Addig pedig Lacikával párhuzamosan irányítanának, nem lenne rossz, és talán fáradság se jönne ki annyira. Kíváncsi vagyok mi lesz majd...
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.06.14. 20:57:26

kovinho írta:
Varga Tamás írta:Annyit játszik, amennyire a kvalitásai predesztinálják. Szerintem. Picit túl van sztárolva a fiú.
Hát nem tudom. Nem sokat láttam játszani a srácot, szóval nem tudom megítélni.

Egyébként hogy-hogy folytatja Kálmán?
Pedig azt mondta, hogy visszavonul, ha bajnokságot nyer a Falco.
Hát tudod, a szív, a szurkolók, az ünneplés. Addig-addig győzködték, míg az éremátadókor megígérte még játszik két évet.

És még egy kis adalék Kornélhoz. Ugya, 2 évig az apja volt az edző, Váradi Attila. Az anyja, Váradiné Szarka Ildikó az utánpótlás edzője volt, az anyjának a testvére, Szarka Zsuzsa - azt hiszem ez a keresztneve, ez nem biztos - az ifik edzője volt. Aztán amikor Váradi Attilát leváltották - hála Istennek - utána nem sokkal az anyját is kinyomták - ennek is örülök. Tehát, némi keserűség, sértettség is dolgozik a gyermekben.
Kép
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.06.14. 20:52:25

Varga Tamás írta:Annyit játszik, amennyire a kvalitásai predesztinálják. Szerintem. Picit túl van sztárolva a fiú.
Hát nem tudom. Nem sokat láttam játszani a srácot, szóval nem tudom megítélni.

Egyébként hogy-hogy folytatja Kálmán?
Pedig azt mondta, hogy visszavonul, ha bajnokságot nyer a Falco.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.06.14. 20:50:07

kovinho írta:Nekem Góbi az egyik kedvencem. Nagyon nagy arc. Egyébként meg a Körmend ellen elég sokszor vitt színt a játékba, nem mondom, hogy 30 iksz évesen nagyon nagy szám, viszont amikor beáll, akkor kiteszi a szívét. Cserének tökéletes.

Pontosan az a baja Váradinak, hogy keveset játszik Kálmán mellett.
Annyit játszik, amennyire a kvalitásai predesztinálják. Szerintem. Picit túl van sztárolva a fiú.
Kép
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.06.14. 20:48:11

Nekem Góbi az egyik kedvencem. Nagyon nagy arc. Egyébként meg a Körmend ellen elég sokszor vitt színt a játékba, nem mondom, hogy 30 iksz évesen nagyon nagy szám, viszont amikor beáll, akkor kiteszi a szívét. Cserének tökéletes.

Pontosan az a baja Váradinak, hogy keveset játszik Kálmán mellett.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.06.14. 20:44:56

kovinho írta:Hát igen, viszont ha jól tudom, akkor nem is anyagi problémák vannak Váradinál, sokkal inkább az, hogy mennyit játszik. Majd meglátjuk, hogy mi lesz.

Nálunk Sabaliauskas megy, viszont ha csapat nélkül lesz, és vészhelyzet van, akkor beugrik. Nálunk nagy centerkeresés van, ami az egyik legnehezebb a magyar piacon. Inkább litvánt kéne hozni, nem pedig ugri-bugri amcsit. Majd meglátjuk. Andris valszeg marad. Remélem Hollins is, TK-vel nem tudom mi lesz. Hogyha meg tud újúlni, akkor maradhatna, mert még mindig az egyik legjobb irányító Magyarországon. Viszont ha ő maga menni akar - pl. Pécsre - akkor menjen Isten hírével. Ja, és fűzzök Góbi Ricsit, cserének tökéletes megoldás.
Ne bolondozz már. Góbi? az egy halom végbéltermék, 28. cserének sem ültetném a padra.
Váradi játékideje annyi, amennyit érdemel, ill. amennyi jut neki Kálmán mögött. Viszont, Lacika az idén vszl. kevesebbet fog játszani, egy-egy meccsen többet fog pihenni, így Kornélnak is több idő fog jutni. Én - sokakkal ellentétben - nem dőlnék a kardomba, ha Kornél menne. Nem nagy szám. Jól indult, de a sérülés, és a picit túlzott magabiztosság visszavetette. Egy kicsit nagyobb az arca, mint amekkora kosaras. Szerintem.
Kép
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.06.14. 20:39:11

Hát igen, viszont ha jól tudom, akkor nem is anyagi problémák vannak Váradinál, sokkal inkább az, hogy mennyit játszik. Majd meglátjuk, hogy mi lesz.

Nálunk Sabaliauskas megy, viszont ha csapat nélkül lesz, és vészhelyzet van, akkor beugrik. Nálunk nagy centerkeresés van, ami az egyik legnehezebb a magyar piacon. Inkább litvánt kéne hozni, nem pedig ugri-bugri amcsit. Majd meglátjuk. Andris valszeg marad. Remélem Hollins is, TK-vel nem tudom mi lesz. Hogyha meg tud újúlni, akkor maradhatna, mert még mindig az egyik legjobb irányító Magyarországon. Viszont ha ő maga menni akar - pl. Pécsre - akkor menjen Isten hírével. Ja, és fűzzök Góbi Ricsit, cserének tökéletes megoldás.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.06.14. 20:34:47

kovinho írta:Az NB II bajnoka a Főiskola Olaj KK!

Nagyon jó az utánpótlás, a Kisolaj (már a döntőtől függetlenül) feljutott az NB1/B-be. Szép volt Kis Olaj!

Váradi remélem, hogy jönni fog Szolnokra.
Egyébként csak nekem fura, hogy százkilencvenakárhány centivel irányító? :lol:
Gratulálok a szolnoki utánpótlásnak!
Váradi érkezését ne vedd annyira biztosra. Dr. Czeglédy Csaba, alpolgármester, a többségi tulajdonos képviselője ma nyilatkozta, hogy 90%-ban biztos Kornél maradásában. Az anyagiakban megegyeztek a felek, és amint meghosszabbítják Szekulovics szerződését, azonnal tisztázzák a maradék eltéréseket is Kornéllal. Úgyhogy, nagy a valószínűsége, hogy marad Szombathelyen.
Ja, és a vezetőség a csapat további megerősítését tűzte ki célul Szombathelyen. Doyne valószínűleg megy, Csiro és Alekszejev szinte biztos, hogy marad, és Kazlauskas maradására is nagy az esély.
Kép
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.06.14. 20:18:10

Az NB II bajnoka a Főiskola Olaj KK!

Nagyon jó az utánpótlás, a Kisolaj (már a döntőtől függetlenül) feljutott az NB1/B-be. Szép volt Kis Olaj!

Váradi remélem, hogy jönni fog Szolnokra.
Egyébként csak nekem fura, hogy százkilencvenakárhány centivel irányító? :lol:
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.06.14. 15:47:58

Kovi, Kornél irányító. Amúgy szerintem sérülése után egészen belejött. Nagyon sok meccsen ő döntötte el a játszmát. Nagyon erős és magabiztos játékos lett. Nekem sem szimpi, van egy stílusa, de azt kell nézni amit a pályán produkál és az nálam 5*. :) Remélem marad és ez elég valószínű is.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Válasz küldése