Én úgy gondolom, hogy mindenkinek szíve joga, hol kosarazik és hol kamatoztatja tudását. Sajnos megoszlanak a vélemények most, de persze Szhelyiek értik inkább mi is volt. Egyik kedves barátommal beszéltem, és ő mesélte nekem, emlékszik amikor egy kis srác, meccs szüneteibe dobált palánkra, minden álma és vágya volt, hogy Falcoba játszhasson egyszer. Ez a srác felnőtt, kis korosztályokban amit lehetett megnyert, és a nagy csapattal bajnoki címet ünnepelhetett... és most elmegy... kitudja mikor jön vissza, ha vissza jön, és milyen múlt után. Mellékesen megjegyezve, minek utánpótlás nevelés, ha majdnem minden felnövő ifjonc, 1-2 év után távozik. No de ez egy másik téma...
Kornél sajnálom, nem sok kosarasnak adatik meg az a lehetőség, hogy magyar mezőny legjobb irányítója mellett kosarazhat és tanulhat tőle. persze percek ide oda, játéklehetőség, de egyre többet kaphatott volna, mivel Lacika se fiatalodik, és pár éven belül visszavonul...
Talán Kornélnak távozása azért keltett nagy feszültséget nálunk, mivel talán annak módja nem volt a legszebb. Persze, itt szülők is nagy befolyással bírtak, meg is lett eredménye.. bosszú édes bosszú...
Nomeg, statisztika javítás végett mehet ő a Vásárhelyhez is... nem épp az egyik nagy riválishoz. Nagyon tehetséges játékos ő a magyar mezőnybe, sajnálom, hogy szülővárosát, és szeretett bajnok csapatát így itt hagyja ami egykor nagy álma és vágya volt, és talán ennek módja volt elég csúnya...

Tv-ben és arany osztáson, egész másról volt szó, Kornél. Sérülten fizetett a klub neki, bíztunk benne, és milyen szép szezont zárt, bajnokság vége felé elég sok lehetőséget kapott jegyzem meg.
No, de megyünk tovább, furcsa lesz neki a sárga-feketék ellen játszani az biztos, és nekünk is nehéz lesz szurkolóknak. Remélem azért, nem kap azért sok bosszúságot majd pár szurkolóktól.. úgyis elfelejtik addig, amíg eljön a Falco - Szolnok bajnoki mérkőzés... De azért szomorú vagyok, én bíztam benne, hogy ő nem olyan játékos...

Ez az én szerény véleményem, remélem nem keltettem nagy feszültséget, csak le szerettem volna írni.
Köszönjük Kornél a szép pillanatokat!! További sok sikert az életben, és a kosárban!!!
CSAK A BAJNOK FALCOOO!!!