üdv,
Rossell szerintem csak kavarja a kakit. ha attól a _kedves, aranyos_ Del Nidótól olcsóbban elhozta volna Alvést, akkor én vagyok a pápa.
Alvés áráról meg: 26M € plusz a járadékok, ja, soknak tűnik, de tegyük hozzá, hogy az MU pl. 30 M fontért (!) igazolta annak idején Riót, aki szintén védő, és amíg húzódott az Alvés-ügy, sokan kérdőjeleztétek meg, hogy "pfúú hát 30 M €-t egy védőért?!" aki egyébként nem "csak" védő, mint Rio, hanem fel is fut, de most nem ez a lényeg, hanem hogy a minőségi igazolások ennyibe kerülnek, ez van. van rá sok más példa.
majd ha pl. Akinfejev eligazol külföldre, ő is súlyos font-tízmilliókba fog kerülni, ebben biztos vagyok, pedig kapus.
én igazság szerint Keitát nem egészen értem, mert középső kp.-ból van elég, Xavi, Ini, Yaya, és ha Hernanes tényleg azt játszik, akkor esetleg ő is, viszont ha ezek közül a játékosok közül valaki kimarad, az már nem biztos hogy jó, a padra meg drága Keita, szerintem, dehát nem én döntök. remélem a Rossell-féle párt ki tudja várni a következő elnökválasztást, nekem ez a buktatósdi nem tetszik... főleg, hogy súlyos hátrányai vannak az átigazolási piacon...