2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
http://eurobarca.hu/index.php?menu=hir&id=8182Fregat írta:Jah meg nekem Abidalról az EB-n nyujtott qva nagy teljesitménye alapján megvan róla a véleményem nem mintha klub szinten annyival jobb lenne mondjuk én sose rajongtam érte... de külömben is ha szűrőre van szüpségünk miért nem probáljuk be toulalant? nah ha vki akkor ő kiválő szűrő de nem mi hozzuk a keitákat gyönyörű lesz a csapatunk:) Guardiola is csak játékosként alkotott szerintem ha ebből ő kihoz vmit hát akkor hajrá de ha etot kihadja a keretből akkor kimondottan gratulálok neki a végén hozzuk a mi jó kis Thorgellénket a végén már csak az jöhet komolyan:DDDD
erre csak annyit tok mondani h sneijdernek a kedvenc csapata a barca vóóót mégis madridba ment,aza balhátvéd gyerek is aki odament is ideakart jönni,van der vaart is barca drukker mégis majdnem a valenciába kötött ki,szal ien szálon ne induljunk el,huntelaar szivesen jönne ide...MichaaBee írta:na Huntelaart én is támogatnám, de csak Eto'o után! csak az a baj, h Huntelaar a madridba akar menni, ezt mndta is, és sztem a holland légió (Robben, Sneijder, RvN) megfűzik, hogy hová igazoljon.kovacsmisn írta:agüero nemtom mért lehetetlen,egy jó kis csereüzletbe tuti belemenne az atletico is,főleg ha megnézzük mien játékosokra nemszámit pep,csakhát agüero negativuma h nem egy magas játékos igy pepnek tuti h megsem fordult a fejében,uh huntelaart kell,a real most ugyis c ronival foglalkozik,halásszuk el előlük![]()
na Huntelaart én is támogatnám, de csak Eto'o után! csak az a baj, h Huntelaar a madridba akar menni, ezt mndta is, és sztem a holland légió (Robben, Sneijder, RvN) megfűzik, hogy hová igazoljon.kovacsmisn írta:agüero nemtom mért lehetetlen,egy jó kis csereüzletbe tuti belemenne az atletico is,főleg ha megnézzük mien játékosokra nemszámit pep,csakhát agüero negativuma h nem egy magas játékos igy pepnek tuti h megsem fordult a fejében,uh huntelaart kell,a real most ugyis c ronival foglalkozik,halásszuk el előlük![]()
Monti írta:Viszont azt ki tudja ,hogy itt ki tudna érvényesülni?
Azért nézzük azt ,hogy ki hány gólt lőtt mert azt mutatja ,hogy gólérzékeny.
Hogy beleillik-e a képbe azt meg senki nem tudja
huntelaart énis támogatnám de sztem a madrid már szinte alá is irt vele,nagy jövő előtt áll a srácmatador írta:Ne azt nézzétek hogy hány gólt lőtt mert nem feltétlen mérvadó. Ez csak azt jelzi, hogy az adott csapatban hogy teljesített, lehet hogy a Barcában egyet se rúgna...ne Berbatovot!!! Nem rossz, jó játékos, de nem hiszem, hogy ő kell, első számú csatárnak meg tuti nem jó...a legjobb egy Torres-jellegű csatár lenne, de én legszívesebben Agüero-t (szinte lehetetlen), Tevez-t (még nem írt alá a MU-val az új évre), vagy Huntelaart venném meg...nekem Silva nem hiányozna a jövő évi keretből, nem tartom olyan játékosnak, aki itt tud érvényesülni...és ne feltétlen azt nézzétek, hogy ki a legnagyobb sztár, mert azokkal lehet a leginkább befürödni, hanem hogy ki a legmegfelelőbb a jelenlegi keretbe...
Hja.Lőtt 2 gólt csereként beállva...meg spanyol gólkirály....igaz is minek ide...Henry cseréjének....CFirpo3 írta:Néztél tavaly bajnokságot??? Mert ott nem 1 gólt lőtt...Fregat írta:MEgvennéd Guizat mert lött egy Golt ennyi erővel hozzunk már mindenkit aki az olasz válogatottnak a 3-1es meccsen golt lött nekik:)
Néztem de nem naon vok tőle elragadtatva:) komolyan még pvljucsenkoval járnánk a legjobban 2 éve golkirály:) miért nem hozzuk őt ha Henryt 30 évesen leigazoltuk és h mondjam egy kalap 'mit is' ? nem ér?:D akkor most őt miért ne hozhatnánk nem tudom Henrytól mitől vagytok ennyire oda ő az Arsenalba ért még vmit de itt pfff sztem haggyuk is a kiválo teljesítményét....CFirpo3 írta:Néztél tavaly bajnokságot??? Mert ott nem 1 gólt lőtt...Fregat írta:MEgvennéd Guizat mert lött egy Golt ennyi erővel hozzunk már mindenkit aki az olasz válogatottnak a 3-1es meccsen golt lött nekik:)
Néztél tavaly bajnokságot??? Mert ott nem 1 gólt lőtt...Fregat írta:MEgvennéd Guizat mert lött egy Golt ennyi erővel hozzunk már mindenkit aki az olasz válogatottnak a 3-1es meccsen golt lött nekik:)
MEgvennéd Guizat mert lött egy Golt ennyi erővel hozzunk már mindenkit aki az olasz válogatottnak a 3-1es meccsen golt lött nekik:)BarcafanTomee írta:Sztem:
------------------Valdes--------------
Alves----Puyol-----Caseres---Abidal
-----------------Toure----------------
---------Xavi--Keita----Iniesta------
-----------Messi----Henry-----------
Még megvenném Guizát meg Silvát.Ha Silva jönne akkor Iniesta megy Keita helyére Silva meg ki a szélre.Guiza meg most is mutatja hogy kivaló cserecsatár.
Linket!!!Kicsi Messi írta:Most olvastam,hogy leigazoltuk a palmeiras 21 éves védőjét henriquet 5 évre írt alá!
Ha olyan kapus kell akit nehéz kitúrni a hazája válogatottjából miért nem igazoljuk le mindjárt Fülöp Mártont!!!Ő tuti jobb mint valdes mert a válogatottja elsőszámú kapusa!!!Gondolkozz mielőtt ilyeneket írsz!!!Barcaman14 írta:hát éppen ez az!!Casillast nehéz kitúrni.Miért nincs a barca-nak is egy olyan kapusa akit nehéz kitúrni hazája válogatottjából?
Arshavin tuti nem fog középpályást játszani, ha a Barcába jön, ő sokkal elölrébb játszik, szélső csatár lesz...Iniesta kihagyhatatlan, a Barca egyik legjobbja. És Benzemát felejtéstek már el, akkora kalap '''' az a gyerek...dávidkaa írta:tessék akkor 4-3-3 ban!!
-------------------------------VV-------------------------------
Dani Alves------------Puyol---------Milito------------Abidal
----------Arshavin-----------Keita------------Xavi---------
Messi---------------------Villa/Benzema----------Henry
ez megfelel??:P