2008.06.28. 17:47:24
támadószekció...lenne egy érdekes felvetésem...milenne ha ronit huznánk vissza egy sorral és ő lenne a támadások agya továbbra is,de már nem kapná az ivet h a robbanékonyság meg lendület meg hasonlók!!!sztem támadó középpályás poszton tökéletes fegyver lenne és az uj szerepkör élvezettel tölthetné el!!!Remélhetőleg ujra világklasszis szinten jáccana,padonültetni baromság,eladni bagóért szintén az,akkor már egy próbát megérne,főleg h régebben még a barca előtt jáccot is ien szerepkörben,szal én megkockáztatnám!!!
etoo-t meg ha eladják...áh én nemis tudom,oat teszek h az nemigaz,beszélek vmi tálib rezsimmel :Detoo még mindig a világ leggólveszélyesebb támadója,ez nem 2séges,elegem van h ien barom módon kell intézni mindent,lassan barbatov meg ienek jönnek majd ide őt pótolni,akkor pojén ezaz egész csatárkárdás
tuti,h etoo és roni is fantasztikus szezont fog futni,már csak aza kérdés h hol? :S
még 1 dolog foglalkoztat igazán h fánderfárt:P diego v fabregas mért nem jött szóba a csapatnál,fiatalok,tökéletes és magasszintű játékosok mindannyian,érdemes lenne a zsebbe nyulni és ha már a a legutolsó sorba belefért egy 34 millás játékos akkor nemértem miért nem teremtjük meg a jövő csapatát,nem 2-3 évre kéne tervezni...
arshavin árából már inkább más játékost vennék,sztem 5 milla plusz ráforditással lenne egy van der vaartunk,aki minősigibb megoldás lenne,de ez csak az én szerény véleményem sajnos
Berbatov meg huzzon már el,utálom ha vki oan érveket hoz h nem „barcaszintű” de istenem,nem tett le annyit az asztalra mint mondjuk anno larsson szal én nemértem ,meg nemis akarom,nemidevaló,főleg nem ha etoo pótlásáról van szó