Barça Igazolások 2008-09

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
ke.andy
Jugador del Barça

2008.06.29. 17:06:21

Puyol, Xavi, Ini, Messi soha sem mondott ilyet. Ők minden alkalommal megteszik amit lehet, sokszor még azon felül.... Eto'o ha valóban itt szeretett volna maradni, sosem mond ilyeneket.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ke.andy 2008.06.29. 17:07:15-kor.
Mihu
Director del Fútbol

2008.06.29. 17:02:49

ke.andy írta:Senki sem Eto'o képességeit vitatja szerintem. De amit tett a pályán és azon kívül már nem Barca játékoshoz méltó. Azért mert nem volt kedve sorfalat állni a madridnak, kiállíttatta magát. Nagyon csúnya volt, utána meg hazudott, mondván nem tudta.. Végül Frank és Puyol is mondta, hogy az nem igaz. Sajnálom, de Eto'o már nem lenne kész meghalni a csapatért. Úgy gondolom, hogy aki a barca mezét viseli annak többet kell tennie... Ne felejtsük el még, hogy Deco és Eto'o volt az a két szimpatikus játékos, akik azt nyilatkozták, ha nem nyerünk címeket ebben illetve a következő szezonban (Deco esetében tavaly volt Eto'o esetében idén), akkor keresnek maguknak más csapatot...

Ezek után még visszasírjuk őket?????

Jöjjön inkább Arshavin és még olyan csatár/szélső aki komolyan ITT akarja a sikert.
Akkor is mondtam mikor ez volt az aktuális téma, hogy ha én mindent megteszek a csapatért, a belemet is kihajtom a pályán, rúgdosom a gólokat amennyire tőlem tellik, aztán megsérülök, és mikor visszajövök 14 meccsen 14 gólt rúgok fél szezon kihagyás után, és ekkor is megteszek mindent a csapatért, DE azt látom hogy a többiek, Messi kivételével lesz.rják az egészet, nem érdekli őket semmi, csak az hogy ezen a 90 percen is túl legyünk valahogy, akkor azért nekem is elegem lenne az egészből. Minek hajtsam ki a lelkemet, ha semmi látszatja nincs az egésznek? Ilyen csapatban én sem szeretnék játszani. Inkább megyek oda, ahol hozzám hasonló hozzáállású társakkal tudok játszani.

És igen. Ezek után én még visszasírok Eto'o-t. Deco viszont mehet isten hírével a Szpartak Londonba.
vinczebalazs
Barça B

2008.06.29. 16:53:33

Egyetértek veled arshavinnal kapcsolatban!
Berba sztem nem lenne jó spanyolba, de csípem én is a játékát, számomra ő nagy ? .
Yayanak van franciából útlevele,úgy tudom azért is esett rá tavaly a választás.Cáceresnek még tuti nincs-csak 1 éve van Európában.
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2008.06.29. 16:47:08

Adebayor nagyon antipatikus, de ettől függetlenül még jó csatár, de sokkal inkább hoznám helyette Berbatovot.
Arshavin sztem nagyon sokra vihetné itt, technikailag nagyon képzett, gyorsasága megvan, én nagyon kíváncsi lennék rá Barca mezben.
Hleb jó játékos, de őt inkább hagynám, Hernanes nem rossz, csak kíváncsi lennék a non eu játékosok számára a csapatban. Akinek kétséges számomra, hogy van-e útlevele: Yaya, Caceres. Mindenesetre túl sok lehet belőlük könnyen, ha tényleg csak a kiszemeltek kerülnek szóba a posztokra.
vinczebalazs
Barça B

2008.06.29. 16:44:15

Ahogy Mészöly mondta az itthoni afrikaiakra: Mehet visssza a fára!!!!!!
Laza
Capitá del Barça

2008.06.29. 16:42:55

inkább ne mondott vna semmmit...
ezek után kiváncsi lennék kinek kell...
ke.andy
Jugador del Barça

2008.06.29. 16:42:12

Őt (Arshavint) nem Eto'o helyére igazoljuk.
Andris
Adminisztrátor

2008.06.29. 16:40:21

Uramatyám... :?

Mintha a multkor még arról papolt volna, hogy élvezni szeretné a focit, stb stb.. nem? Most meg nyugdíjalapért játszik?

Meg amúgy sem tartom igazán jó játékosnak.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.06.29. 16:39:51

ke.andy írta:Senki sem Eto'o képességeit vitatja szerintem. De amit tett a pályán és azon kívül már nem Barca játékoshoz méltó. Azért mert nem volt kedve sorfalat állni a madridnak, kiállíttatta magát. Nagyon csúnya volt, utána meg hazudott, mondván nem tudta.. Végül Frank és Puyol is mondta, hogy az nem igaz. Sajnálom, de Eto'o már nem lenne kész meghalni a csapatért. Úgy gondolom, hogy aki a barca mezét viseli annak többet kell tennie... Ne felejtsük el még, hogy Deco és Eto'o volt az a két szimpatikus játékos, akik azt nyilatkozták, ha nem nyerünk címeket ebben illetve a következő szezonban (Deco esetében tavaly volt Eto'o esetében idén), akkor keresnek maguknak más csapatot...

Jöjjön inkább Arshavin és még olyan csatár/szélső aki komolyan ITT akarja a sikert.
Ha Arsavin garantálja, hogy 50 meccsen lő 30 gólt, 3 idényen keresztül, és a negyedikben is olyan 66% körül lesz a teljesítménye, akkor jöhet. Ha nem, kíméljen meg bennünket.
Kép
ke.andy
Jugador del Barça

2008.06.29. 16:38:06

Senki sem Eto'o képességeit vitatja szerintem. De amit tett a pályán és azon kívül már nem Barca játékoshoz méltó. Azért mert nem volt kedve sorfalat állni a madridnak, kiállíttatta magát. Nagyon csúnya volt, utána meg hazudott, mondván nem tudta.. Végül Frank és Puyol is mondta, hogy az nem igaz. Sajnálom, de Eto'o már nem lenne kész meghalni a csapatért. Úgy gondolom, hogy aki a barca mezét viseli annak többet kell tennie... Ne felejtsük el még, hogy Deco és Eto'o volt az a két szimpatikus játékos, akik azt nyilatkozták, ha nem nyerünk címeket ebben illetve a következő szezonban (Deco esetében tavaly volt Eto'o esetében idén), akkor keresnek maguknak más csapatot...

cps46
Entrenador del Barça

2008.06.29. 16:37:06

Adebayor elmehet a .........................-ba. Méghogy pótolni tudta Henry-t. :shock: Henry 8 év alatt ennél jobb gól/meccs átlagot hozott össze, ráadásul volt olyan szezonja, amikor 23 assist-ja volt. Ez meg 1 szezon után azt hiszi, hogy ő a király? Ráadásul rossz nézni, amit művel. Pénzért meg menyjen inkább a Cselzibe vagy az LA Galaxyba, de a Camp Nou-t nagyon nagy ívben kerülje el.
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!

THE DOCTOR
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.06.29. 16:30:21

Mihu írta:
Bodi írta:Nagyon szimpatikus Adebayor hozzállása,ilyen játékos ide nem biztos,hogy kell.
Nemtom minek kell Eto'o-t mindenáron elküldeni,nála nem sok motiváltabb játékos van,nemtom honnan szedte Guardiola a hülyeségeit.
Mondja azt,hogy problémás a magatartása,de azt ne,hogy a Barcában már nincs motivációja.
Épp ezt akartam írni. Egyik pillanatban azt nyilatkozza hogy Milan, aztán hogy Barca, utána meg hogy marad. Végül lenyilatkozza hogy tök mind1 hogy hol játszik, a lényeg hogy jól megtudja tömni a zsebeit. Hát eddig még szimpatizáltam is Adével de ezek után elásta magát nálam.

Guardiola meg onnan szedte ezt a sztorit, hogy fél Eto'o-tól. Így inkább megkíméli magát egy leégéstől. Könyebb ráfogni a játékosra azt hogy fél attól hogy nem tudja majd kezelni. De kérem Senor Pep. Akkor nem kellett volna elvállalni egy ilyen nagy klub irányítását mint a Barca, ahol sztárok vannak. Azért akarunk ilyen gyökereket igazolni, mint Hleb meg Gomez, és akkor már ugye itt van Caceres, Keita meg Piquet, mert Pep nem szeretne sztárokkal, minőségi játékosokkal dolgozni, mert fél hogy nem tudja őket kezelni.

Tessék: Itt vagyok. Lehet cibálni a fejemet. De nekem akkor is ez a véleményem.
Nem cibálom le a fejedet, mert én is így gondolom. Pep egyszerűen felkészületlen, ebből következően alkalmatlan a Barca kispadjára. Így nincs felkészülve a sztárok kezelésére, megzabolázására. Középszerű játékosokkal nem jutunk semmire.
Kép
Mihu
Director del Fútbol

2008.06.29. 16:22:39

Bodi írta:Nagyon szimpatikus Adebayor hozzállása,ilyen játékos ide nem biztos,hogy kell.
Nemtom minek kell Eto'o-t mindenáron elküldeni,nála nem sok motiváltabb játékos van,nemtom honnan szedte Guardiola a hülyeségeit.
Mondja azt,hogy problémás a magatartása,de azt ne,hogy a Barcában már nincs motivációja.
Épp ezt akartam írni. Egyik pillanatban azt nyilatkozza hogy Milan, aztán hogy Barca, utána meg hogy marad. Végül lenyilatkozza hogy tök mind1 hogy hol játszik, a lényeg hogy jól megtudja tömni a zsebeit. Hát eddig még szimpatizáltam is Adével de ezek után elásta magát nálam.

Guardiola meg onnan szedte ezt a sztorit, hogy fél Eto'o-tól. Így inkább megkíméli magát egy leégéstől. Könyebb ráfogni a játékosra azt hogy fél attól hogy nem tudja majd kezelni. De kérem Senor Pep. Akkor nem kellett volna elvállalni egy ilyen nagy klub irányítását mint a Barca, ahol sztárok vannak. Azért akarunk ilyen gyökereket igazolni, mint Hleb meg Gomez, és akkor már ugye itt van Caceres, Keita meg Piquet, mert Pep nem szeretne sztárokkal, minőségi játékosokkal dolgozni, mert fél hogy nem tudja őket kezelni.

Tessék: Itt vagyok. Lehet cibálni a fejemet. De nekem akkor is ez a véleményem.
matador
Jugador d'estrella

2008.06.29. 16:21:12

Én legszívesebben olyan csatárt látnék szívesen a Barcában, akinek veleszületett tehetsége van. Nálam Adebayor nem ilyen játékos. Eto'o sokkal inkább, ő inkább az a Barca-stílusú játékos. Szerintem ha elmegy, akkor egy hasonloóan tehetséges, gyors, technikás játékossal kell pótolni, aki magabiztos a befejezéseknél. Csak az a baj, hogy ezeknek a feltételeknek leginkább David Villa vagy Fernando Torres felel meg, de sajnos egyik se valószínű, hogy hozzánk jön...
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.06.29. 16:16:59

Valamivel meg kell magyarázni a megmagyarázhatatlant... :twisted:
Kép
Bodi
Director del Fútbol

2008.06.29. 16:16:05

Nagyon szimpatikus Adebayor hozzállása,ilyen játékos ide nem biztos,hogy kell.
MichaaBee
Llegenda del Barça

2008.06.29. 16:03:45

ke.andy írta:erről tudtatok valamit?

http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=187268&
én nem hallotta, eddig róla
OFF: sztem ezt a Ronaldinho, vagy Messi topikba kellene írni :roll:
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
matador
Jugador d'estrella

2008.06.29. 16:03:39

ke.andy írta:erről tudtatok valamit?

http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=187268&
Nem, de az, hogy Ronnie egy barátságos meccsen, ahol általában kiöregedett játékosok játszanak abszolút laza tempóban, szórakozásképp...na ez senkit se érdekel, ez kb annyit jelent, mintha az edzésen lőtt volna gólt...
ke.andy
Jugador del Barça

2008.06.29. 15:59:05

MichaaBee
Llegenda del Barça

2008.06.29. 15:55:45

H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
visca el barca
Presidente del Barça

2008.06.29. 15:11:17

zerom írta:Visca el Barca :

pl. errol a videorol: http://youtube.com/watch?v=wMNOAWfRasQ
reszemrol is kicsit zsakbamacska brazil :?
kösz :wink:

európában biztos nem tudna ilyen golt lőni, mert már vagy 3x megtaposták volna :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Lezárt