2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Akkor is mondtam mikor ez volt az aktuális téma, hogy ha én mindent megteszek a csapatért, a belemet is kihajtom a pályán, rúgdosom a gólokat amennyire tőlem tellik, aztán megsérülök, és mikor visszajövök 14 meccsen 14 gólt rúgok fél szezon kihagyás után, és ekkor is megteszek mindent a csapatért, DE azt látom hogy a többiek, Messi kivételével lesz.rják az egészet, nem érdekli őket semmi, csak az hogy ezen a 90 percen is túl legyünk valahogy, akkor azért nekem is elegem lenne az egészből. Minek hajtsam ki a lelkemet, ha semmi látszatja nincs az egésznek? Ilyen csapatban én sem szeretnék játszani. Inkább megyek oda, ahol hozzám hasonló hozzáállású társakkal tudok játszani.ke.andy írta:Senki sem Eto'o képességeit vitatja szerintem. De amit tett a pályán és azon kívül már nem Barca játékoshoz méltó. Azért mert nem volt kedve sorfalat állni a madridnak, kiállíttatta magát. Nagyon csúnya volt, utána meg hazudott, mondván nem tudta.. Végül Frank és Puyol is mondta, hogy az nem igaz. Sajnálom, de Eto'o már nem lenne kész meghalni a csapatért. Úgy gondolom, hogy aki a barca mezét viseli annak többet kell tennie... Ne felejtsük el még, hogy Deco és Eto'o volt az a két szimpatikus játékos, akik azt nyilatkozták, ha nem nyerünk címeket ebben illetve a következő szezonban (Deco esetében tavaly volt Eto'o esetében idén), akkor keresnek maguknak más csapatot...
Ezek után még visszasírjuk őket?????
Jöjjön inkább Arshavin és még olyan csatár/szélső aki komolyan ITT akarja a sikert.
Ha Arsavin garantálja, hogy 50 meccsen lő 30 gólt, 3 idényen keresztül, és a negyedikben is olyan 66% körül lesz a teljesítménye, akkor jöhet. Ha nem, kíméljen meg bennünket.ke.andy írta:Senki sem Eto'o képességeit vitatja szerintem. De amit tett a pályán és azon kívül már nem Barca játékoshoz méltó. Azért mert nem volt kedve sorfalat állni a madridnak, kiállíttatta magát. Nagyon csúnya volt, utána meg hazudott, mondván nem tudta.. Végül Frank és Puyol is mondta, hogy az nem igaz. Sajnálom, de Eto'o már nem lenne kész meghalni a csapatért. Úgy gondolom, hogy aki a barca mezét viseli annak többet kell tennie... Ne felejtsük el még, hogy Deco és Eto'o volt az a két szimpatikus játékos, akik azt nyilatkozták, ha nem nyerünk címeket ebben illetve a következő szezonban (Deco esetében tavaly volt Eto'o esetében idén), akkor keresnek maguknak más csapatot...
Ezek után még visszasírjuk őket?????
Jöjjön inkább Arshavin és még olyan csatár/szélső aki komolyan ITT akarja a sikert.
Nem cibálom le a fejedet, mert én is így gondolom. Pep egyszerűen felkészületlen, ebből következően alkalmatlan a Barca kispadjára. Így nincs felkészülve a sztárok kezelésére, megzabolázására. Középszerű játékosokkal nem jutunk semmire.Mihu írta:Épp ezt akartam írni. Egyik pillanatban azt nyilatkozza hogy Milan, aztán hogy Barca, utána meg hogy marad. Végül lenyilatkozza hogy tök mind1 hogy hol játszik, a lényeg hogy jól megtudja tömni a zsebeit. Hát eddig még szimpatizáltam is Adével de ezek után elásta magát nálam.Bodi írta:Nagyon szimpatikus Adebayor hozzállása,ilyen játékos ide nem biztos,hogy kell.
Nemtom minek kell Eto'o-t mindenáron elküldeni,nála nem sok motiváltabb játékos van,nemtom honnan szedte Guardiola a hülyeségeit.
Mondja azt,hogy problémás a magatartása,de azt ne,hogy a Barcában már nincs motivációja.
Guardiola meg onnan szedte ezt a sztorit, hogy fél Eto'o-tól. Így inkább megkíméli magát egy leégéstől. Könyebb ráfogni a játékosra azt hogy fél attól hogy nem tudja majd kezelni. De kérem Senor Pep. Akkor nem kellett volna elvállalni egy ilyen nagy klub irányítását mint a Barca, ahol sztárok vannak. Azért akarunk ilyen gyökereket igazolni, mint Hleb meg Gomez, és akkor már ugye itt van Caceres, Keita meg Piquet, mert Pep nem szeretne sztárokkal, minőségi játékosokkal dolgozni, mert fél hogy nem tudja őket kezelni.
Tessék: Itt vagyok. Lehet cibálni a fejemet. De nekem akkor is ez a véleményem.
Épp ezt akartam írni. Egyik pillanatban azt nyilatkozza hogy Milan, aztán hogy Barca, utána meg hogy marad. Végül lenyilatkozza hogy tök mind1 hogy hol játszik, a lényeg hogy jól megtudja tömni a zsebeit. Hát eddig még szimpatizáltam is Adével de ezek után elásta magát nálam.Bodi írta:Nagyon szimpatikus Adebayor hozzállása,ilyen játékos ide nem biztos,hogy kell.
Nemtom minek kell Eto'o-t mindenáron elküldeni,nála nem sok motiváltabb játékos van,nemtom honnan szedte Guardiola a hülyeségeit.
Mondja azt,hogy problémás a magatartása,de azt ne,hogy a Barcában már nincs motivációja.
Valamivel meg kell magyarázni a megmagyarázhatatlant...Bodi írta:Nagyon szimpatikus Adebayor hozzállása,ilyen játékos ide nem biztos,hogy kell.
én nem hallotta, eddig róla
Nem, de az, hogy Ronnie egy barátságos meccsen, ahol általában kiöregedett játékosok játszanak abszolút laza tempóban, szórakozásképp...na ez senkit se érdekel, ez kb annyit jelent, mintha az edzésen lőtt volna gólt...
köszzerom írta:Visca el Barca :
pl. errol a videorol: http://youtube.com/watch?v=wMNOAWfRasQ
reszemrol is kicsit zsakbamacska brazil