Joan Laporta

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Kire szavaznál a jelenlegi elnökjelöltek közül?

Laporta
68
66%
Bartomeu
17
17%
Majó
3
3%
Benedito
8
8%
Farré
6
6%
Freixa
1
1%

Szavazatok száma: 103
Kralo
Entrenador del Barça

2008.06.29. 16:44:55

Én úgy tudom Laportanak az igazolási ügyletekben csak egy vesszőparipája volt mégpedig Henry, az ilyen igazolásoknak én nem látom értelmét. :P
Pereznek minden évre jutott egy és az árak, amiért megszerezte őket a csillagos eget verdeste.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.06.29. 16:44:16

Zozzy 5 írta:
Varga Tamás írta: Bocsi, de utolsó mondatod olyan politikusian hangzott...
Tényleg, miért? :D
Mert úgy hangzik, mint amikor XY kormányfő azzal kampányol: szavazzanak rám, mert mi történik, ha kormányváltás jön. Szavazzanak rám, hogy a megkezdett munka ne szakadjon meg.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Varga Tamás 2008.06.29. 17:21:52-kor.
Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.06.29. 16:40:04

Varga Tamás írta: Bocsi, de utolsó mondatod olyan politikusian hangzott...
Tényleg, miért? :D
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.06.29. 16:37:45

Zozzy 5 írta:
Varga Tamás írta: Azért emlékeztetnélek egy tényre: Abra papával nyertek két bajnokságot, bejutottak egy BL-döntőbe. Calderonnal a Madrid nyert két bajnokságot. Nem szimpatikusak, az igazoláspolitikájuk sem az, de az eredmény őket - is - igazolja.
Persze, most mondhatod azt, hogy Calderont sokan utálják, és elküldését követelik. Erre csak annyit tudok írni: akik ezt írják, nem értenek a focihoz. Én sem, és még sokan mások sem, 2006 nyarán követeltük Senor Laporta távozását, hanem két sikertelen, gyenge játékot hozó szezon után. :lol:
Annyi elvert pénz után ez a két-két bajnoki cím nem nagy teljesítmény szerintem. BL-t meg egyikük sem tudott nyerni. Az eredmények meg inkább a csapatot igazolják, meg az edzőt.
Az új elnökválasztás meg aztán tényleg döfi lenne, félbemaradt igazolások és játékoskeret, a feje tetején minden. Fíínom.
Bocsi, de utolsó mondatod olyan politikusian hangzott...
Kép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.06.29. 16:36:38

Kralo írta:
Varga Tamás írta: Azt írja valamelyitek, hogy Adebayor Pep ötlete, Txiki bólogat, Laporta mit tegyen? Mindjárt eldobom az agyam. Laporta mit tegyen? Tudtommal - de javítsatok ki, ha tévedek - Ő a Barcelona elnöke, ergo: Pep és Txiki főnöke. Azaz: ő dirigál, ő dönt, az igazgatótanács pedig az, amelyik bólint.
Ez a Real Madrid -féle működési elv Perez idején. :)
Szerintem hagyjuk dolgozni az edzőnket. Messze van az átigazolási szezon vége.

Amúgy Laporta elnök úr tett már le annyit az asztalra a BARCAnál, hogy bízzunk benne, mégha egy csapat ki is égett az ideje alatt. Újraépítkezünk, új korszak kezdődik, amit én jelenleg kíváncsisággal és türelemmel várok, és szorítok azért hogy jól süljön el a dolog.

Nekem nem hiányzik egy olyan nyár, ahol a káosz eluralkodik a klub felett, és hatalmi harc folyik hónapokig. Mellesleg az egyetlen ellenfél Rosell lehet, aki csupán nagy játékosnevekkel hiteget, de hogy hogy működnek majd együtt az edzővel és csapatként az őt nem érdekli.
Ez nemcsak a madridi klub működési elve, hanem a Barcelonáé is. Lehet finnyáskodni, de az FC Barcelona is diktatórikus módon működik. Lásd Rosell kiakolbólítását. Az ilyen nagy klubokat tekintélyelvű módon irányítják, így van ez nálunk is. Laporta olyan emberekkel vette magát körül, akik vele egy követ fújnak. Aki másképp játszott, az mehetett. Az ellenvéleményt ő sem tűrte meg. És ez így helyes.
Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.06.29. 16:32:50

Varga Tamás írta: Azért emlékeztetnélek egy tényre: Abra papával nyertek két bajnokságot, bejutottak egy BL-döntőbe. Calderonnal a Madrid nyert két bajnokságot. Nem szimpatikusak, az igazoláspolitikájuk sem az, de az eredmény őket - is - igazolja.
Persze, most mondhatod azt, hogy Calderont sokan utálják, és elküldését követelik. Erre csak annyit tudok írni: akik ezt írják, nem értenek a focihoz. Én sem, és még sokan mások sem, 2006 nyarán követeltük Senor Laporta távozását, hanem két sikertelen, gyenge játékot hozó szezon után. :lol:
Annyi elvert pénz után ez a két-két bajnoki cím nem nagy teljesítmény szerintem. BL-t meg egyikük sem tudott nyerni. Az eredmények meg inkább a csapatot igazolják, meg az edzőt.
Az új elnökválasztás meg aztán tényleg döfi lenne, félbemaradt igazolások és játékoskeret, a feje tetején minden. Fíínom.
Kralo
Entrenador del Barça

2008.06.29. 16:32:18

Varga Tamás írta: Azt írja valamelyitek, hogy Adebayor Pep ötlete, Txiki bólogat, Laporta mit tegyen? Mindjárt eldobom az agyam. Laporta mit tegyen? Tudtommal - de javítsatok ki, ha tévedek - Ő a Barcelona elnöke, ergo: Pep és Txiki főnöke. Azaz: ő dirigál, ő dönt, az igazgatótanács pedig az, amelyik bólint.
Ez a Real Madrid -féle működési elv Perez idején. :)
Szerintem hagyjuk dolgozni az edzőnket. Messze van az átigazolási szezon vége.

Amúgy Laporta elnök úr tett már le annyit az asztalra a BARCAnál, hogy bízzunk benne, mégha egy csapat ki is égett az ideje alatt. Újraépítkezünk, új korszak kezdődik, amit én jelenleg kíváncsisággal és türelemmel várok, és szorítok azért hogy jól süljön el a dolog.

Nekem nem hiányzik egy olyan nyár, ahol a káosz eluralkodik a klub felett, és hatalmi harc folyik hónapokig. Mellesleg az egyetlen ellenfél Rosell lehet, aki csupán nagy játékosnevekkel hiteget, de hogy hogy működnek majd együtt az edzővel és csapatként az őt nem érdekli.
ke.andy
Jugador del Barça

2008.06.29. 16:27:45

Pep kinevezésénél mondták, hogy szabadkezet kap. Senki sem írta az itt forumozók közül, hogy 100%-ig meg van elégedve a vezetéssel, de Rosell...??? Te jó Ég! Éhes disznó makkal álmodik... Az az ember szégyen! Továbbra is azt gondolom, hogy 2010-ben meglátjuk mi lesz...

Eddig persze gond volt, hogy öregeket igazoltunk. Most mivel sem Puyol sem Millito, Marquez nem fiatal, vettek fiatal játékosokat, hogy lassan-lassan átvegyék a helyüket, és közben szokják a környezetet mindenki szídja ezt. Elöző két szezonban majdnem a teljes védősorunk sérült volt. Most erre gondolván, lesz (minőségi) csere a padon.

6-ig kb meg lesz a teljes csapat. Akkor értékeljünk kik jöttek. Az évvégén (bajnoki cím, Bl győzelemmel a zsbeünkben) meg a teljes szezont.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.06.29. 16:27:43

Zozzy 5 írta:
Varga Tamás írta:
Azt írja valamelyitek, hogy Adebayor Pep ötlete, Txiki bólogat, Laporta mit tegyen? Mindjárt eldobom az agyam. Laporta mit tegyen? Tudtommal - de javítsatok ki, ha tévedek - Ő a Barcelona elnöke, ergo: Pep és Txiki főnöke. Azaz: ő dirigál, ő dönt, az igazgatótanács pedig az, amelyik bólint.
Azért vannak rangok a vezetőségen belül, hogy mindneki a saját dolgával foglalkozzon. Laporta egy ügyvéd, szakmailag nem sokkal több köze lehet a focihoz mint neked vagy nekem. Txiki felelős az átigazolásokért, és nem Laporta fog a játékosokkal együtt dolgozni, hanem Guardiola.
Nem hiszem, hogy sokan szeretnének olyan csapatot, ahol az elnök olyanba üti bele az orrát amihez nem ért. Lásd Chelsea - Abramovic, Real - Calderon. Gondolom két végtelenségig szimpatikus csapat és igazoláspolitika. Laportának eddig egy fantasztikus ötlete volt ilyen téren, Beckham :lol:
Azért emlékeztetnélek egy tényre: Abra papával nyertek két bajnokságot, bejutottak egy BL-döntőbe. Calderonnal a Madrid nyert két bajnokságot. Nem szimpatikusak, az igazoláspolitikájuk sem az, de az eredmény őket - is - igazolja.
Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.06.29. 16:21:24

Varga Tamás írta:
Azt írja valamelyitek, hogy Adebayor Pep ötlete, Txiki bólogat, Laporta mit tegyen? Mindjárt eldobom az agyam. Laporta mit tegyen? Tudtommal - de javítsatok ki, ha tévedek - Ő a Barcelona elnöke, ergo: Pep és Txiki főnöke. Azaz: ő dirigál, ő dönt, az igazgatótanács pedig az, amelyik bólint.
Azért vannak rangok a vezetőségen belül, hogy mindneki a saját dolgával foglalkozzon. Laporta egy ügyvéd, szakmailag nem sokkal több köze lehet a focihoz mint neked vagy nekem. Txiki felelős az átigazolásokért, és nem Laporta fog a játékosokkal együtt dolgozni, hanem Guardiola.
Nem hiszem, hogy sokan szeretnének olyan csapatot, ahol az elnök olyanba üti bele az orrát amihez nem ért. Lásd Chelsea - Abramovic, Real - Calderon. Gondolom két végtelenségig szimpatikus csapat és igazoláspolitika. Laportának eddig egy fantasztikus ötlete volt ilyen téren, Beckham :lol:
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.06.29. 16:15:55

A csapat érdeke, hogy ettől a töketlen vezetéstől mielőbb megszabaduljunk.

Adebayor 78 meccsen 36 gólt lőtt az Arsenaban. Samu mutatói enyhén jobbak a Barcelonában. Akkor miért küldik el? Mert szakmaiatlan edzőt ültettek a kispadra, akinek fingja sincs az edzői pályáról. Nem itt, és nem ebben a helyzetben kellene megtanulnia az edzősködés csínját-bínját. Lippi sem a Juve kispadján kezdte a szakmát.
Szerintem.
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.06.29. 16:08:43

gekkodan írta: és az egész retkes bagázzsal együtt.
Te aztán büszke lehetsz magadra. Nem mondom meg,h kik szoktak így beszélni saját csapatuk tagjairól,akik nem mellesleg nem csak rosszat tettek,sőt vmennyivel több jót,mint az elmúlt 5-10-15 év vezetősége.

Szégyen,h vki komolyan is gondolja amit,és ahogy ír :evil:

Laci (b99),és Zozzy leírta az én véleményem is,de erre azért reagáltam.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Theo
Jugador d'estrella

2008.06.29. 16:07:59

gekkodan írta:Egy nagyszerű szégyenszámlát állít ki magáról Laporta és csapata, amikor sorba jelentik be ezeket az ifistákat, akiket megszerzünk, értékükhöz képest súlyos milliókért. Alves jó vétel volt, bár kicsit sokallom, ám mégis menjen rá a pénz, a posztján a világ egyik legjobbja. Piquét értettem, mert olcsó és van benne jövő. Cáceresre már húztam a fogamat, de Henrique, vagy ki a tróger már kiborít. Életemben nem hallottam róla, lehet, hogy az én szegénységem, de a cikkben sem olvastam többet annál, mint hogy a Csikós Begrisztán megnézte pár meccsen és fél évet volt a Boca-ban. Hát most jöhet ide 9 millióért.... Jó neki.

Elzavarjuk Decot, R10-et, amit még értek. Aztán elzavarjuk Eto'o-t, akinek az elküldése a világ ostobasága. Főleg arra hivatkozva, hogy Sami már itt nem motivált. Vicces. Laporta nem egyszer ebben a szezonban Eto'o-nak köszönhette, hogy nem szedték darabokra 1-1 meccs után, az egyetlen elfogadható teljesítmény az övé volt a támadó szekcióban (persze Bojant nem említve).

Szóval vettünk egy komplett védelmet, cserét is mellé, de az igazán fontos, arculatot és kreativitást hordozó posztokra nem vettünk senkit. Kergetjük a számomra kicsit túlértékelt Hleb-et, akivel ráadásul 1-2 millió miatt nincs még szerződés (persze, mert Henrique megérte a 9-et vakon is...), irányítót sem vettünk még, mellesleg találtunk egy baromi jó zsákbamacskát Braziliában, Hernan névre hallgat és még semmit sem bizonyított, de biztos jó drágán elhozzuk majd.

Támadó? Adebayor a célpont, aki minden nap mást mondd, már most annyira szélkakas a magatartása, hogy nem kívánom a csapatba. Eto'o a viselkedése miatt megy, akkor hozunk egy pökhendi kis togói gyereket, aki körbenyalja a fél világ valagát ezekben a napokban, hol a Milannak, hol nekünk, hol Wengernek udvarol.... Ráadásul Eto'o szintjétől olyan messze van, mint ide Hawai...

Laporta Úr! Akkor kell elüldözni csapatunk ikonjait, amikor megfelelő pótlást tudunk felmutatni. Milliókba kerülő, noname védőkkel nem fogunk irányítóra szert tenni, szélsőre sem, Eto'o pótlása pedig még nehezebb, ha szórjuk a pénzt értelmetlenül, holott van egy Puyol-Milito-Marquez-Abidal is a keretben.

De ez már részletkérdés igaz? A cél, hogy a bizalmi szavazásig ki lehessen jelenteni, hogy már 5-6 új játékos a csapatunkban van, bevétel szinte semmi, karakteres játékos Alvesen kívül sehol, Silva röhög az EB-n, hogy aztán beülhessen egy 30 millás ajánlatba, Villa klubja ki fog nevetni ha 25 millával kopogunk (nem hiszem, hogy feneketlen a kassza és az ilyen most kiadott 9 millák nem fognak hiányozni...), Adebayor még eljöhet, azzal meg ki leszünk segítve.

Baromira elég volt Elnök Úr! Lehet, hogy egy hajszál még megmenti az utolsó 2 évet, de akkor a szurkolók fognak aktivizálódni, mert lejárt itt az idő Csíkivel, a mamlasz Sorrianoval és az egész retkes bagázzsal együtt.
Teljesen egyetértek :!: :!: :!:
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.06.29. 16:03:03

Afelől nincs kétségem, hogy az igazolásokat megcsinálják rendesen. Emberek, még július sincs! Eddig a védőkkel sikerült megállapodni, most Istenem...Ez a Henrique nekem is impotens, de ők tudják, ők csinálták meg a hasznot, had költsék már el saját belátásuk szerint. Amúgy meg honnan tudja itt bárki is, hogy nem lesz hasznos?
A támadó alakzatba nem a kedvenceim neve jönnek fel, de emlékeztetnék mindnekit, hogy ezek világklasszis játékosok, közel sincsenek akkora különbségek mint azt egyesek gondolják szerintem. (jó példa pl. az oroszok vagy a törökök szereplése). Rengeteg múlik az edzőn és eléggé sablon, de fejben dől el. Mentálisan felkészült csapat bármit elérhet közepes képességű labdarugókkal is, nemhogy pl. egy Hlebbel, aki nekem se favorit, de remek játékos. Eto'ot hülyeség eladni, de senki sem pótolhatatlan.

Rosell meg most könnyű helyzetben van, aki akarja úgyis megtalálja a szavaiban a Bibliát. 2010-ben felőlem kezdődhet új korszak vele, de ezen a nyáron a csapat érdekében maradjon távol.

szerk: és jah, ha Adebayorért akarunk vkit hibáztatni, az ne Laporta legyen már...Guardiola ötlete, Txiki meg bólogat. Laporta mit tud csinálni?
barca99
Llegenda del Barça

2008.06.29. 15:16:10

Ezaz! Akkor hát jöjjön Sandro papa akinek mostanában minden mindegy, csak ő legyen a góré. Ha ő lesz, akkor ki után kell sírni?

Nem igazoltunk az EB alatt? Aztamindenit.

Még el sem kezdődött az átigazolási szezon és nincs komplett keretünk. A kva 'jkat!!!! :x :x

:idea:

Védőket könyebb igazolni, ráadáusul Henrique is azért jön, mert Militonak lehet, hogy még tovább húzódik a sérülése. Marquezről sem hinném, hogy marad, mert akkor nem vennék három raklapnyi védőt. Attól, hogy mi hallunk félinformációkat, még nem vagyunk jól informáltak.

Kp-ra, csatársorba megbízható emberek kellenek, több lehetőség közzül a legjobb kell, valószínűleg azért nem 2 nap leigazolni vkit.

LG felvetésére meg Bioxosnál a válasz, de ezt már leírtam anno én is. Kluivert helyére kinéztek akkoriban egy Eto'o-t? Mégsem lett tragédia.
gekkodan
Director del Fútbol

2008.06.29. 13:14:12

Egy nagyszerű szégyenszámlát állít ki magáról Laporta és csapata, amikor sorba jelentik be ezeket az ifistákat, akiket megszerzünk, értékükhöz képest súlyos milliókért. Alves jó vétel volt, bár kicsit sokallom, ám mégis menjen rá a pénz, a posztján a világ egyik legjobbja. Piquét értettem, mert olcsó és van benne jövő. Cáceresre már húztam a fogamat, de Henrique, vagy ki a tróger már kiborít. Életemben nem hallottam róla, lehet, hogy az én szegénységem, de a cikkben sem olvastam többet annál, mint hogy a Csikós Begrisztán megnézte pár meccsen és fél évet volt a Boca-ban. Hát most jöhet ide 9 millióért.... Jó neki.

Elzavarjuk Decot, R10-et, amit még értek. Aztán elzavarjuk Eto'o-t, akinek az elküldése a világ ostobasága. Főleg arra hivatkozva, hogy Sami már itt nem motivált. Vicces. Laporta nem egyszer ebben a szezonban Eto'o-nak köszönhette, hogy nem szedték darabokra 1-1 meccs után, az egyetlen elfogadható teljesítmény az övé volt a támadó szekcióban (persze Bojant nem említve).

Szóval vettünk egy komplett védelmet, cserét is mellé, de az igazán fontos, arculatot és kreativitást hordozó posztokra nem vettünk senkit. Kergetjük a számomra kicsit túlértékelt Hleb-et, akivel ráadásul 1-2 millió miatt nincs még szerződés (persze, mert Henrique megérte a 9-et vakon is...), irányítót sem vettünk még, mellesleg találtunk egy baromi jó zsákbamacskát Braziliában, Hernan névre hallgat és még semmit sem bizonyított, de biztos jó drágán elhozzuk majd.

Támadó? Adebayor a célpont, aki minden nap mást mondd, már most annyira szélkakas a magatartása, hogy nem kívánom a csapatba. Eto'o a viselkedése miatt megy, akkor hozunk egy pökhendi kis togói gyereket, aki körbenyalja a fél világ valagát ezekben a napokban, hol a Milannak, hol nekünk, hol Wengernek udvarol.... Ráadásul Eto'o szintjétől olyan messze van, mint ide Hawai...

Laporta Úr! Akkor kell elüldözni csapatunk ikonjait, amikor megfelelő pótlást tudunk felmutatni. Milliókba kerülő, noname védőkkel nem fogunk irányítóra szert tenni, szélsőre sem, Eto'o pótlása pedig még nehezebb, ha szórjuk a pénzt értelmetlenül, holott van egy Puyol-Milito-Marquez-Abidal is a keretben.

De ez már részletkérdés igaz? A cél, hogy a bizalmi szavazásig ki lehessen jelenteni, hogy már 5-6 új játékos a csapatunkban van, bevétel szinte semmi, karakteres játékos Alvesen kívül sehol, Silva röhög az EB-n, hogy aztán beülhessen egy 30 millás ajánlatba, Villa klubja ki fog nevetni ha 25 millával kopogunk (nem hiszem, hogy feneketlen a kassza és az ilyen most kiadott 9 millák nem fognak hiányozni...), Adebayor még eljöhet, azzal meg ki leszünk segítve.

Baromira elég volt Elnök Úr! Lehet, hogy egy hajszál még megmenti az utolsó 2 évet, de akkor a szurkolók fognak aktivizálódni, mert lejárt itt az idő Csíkivel, a mamlasz Sorrianoval és az egész retkes bagázzsal együtt.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Boixos
Llegenda del Barça

2008.06.29. 12:27:45

jó gyereknek tartottam rosellt, de mostanra sztem elég egyértelmű lett, h kizárólag a hatalom érdekli, ezért hazudtolja meg még önmagát is.
ez nem jó.

az esetleg lekoccoló sztárjaink pótlására nem feltétlenül kell ún. "sztárokat" idehozni, ronaldinho egy középszar francia csapatban nyomta (nagyon profi módon), samu a mallorcában bizonyított, deco pedig nem sokkal volt nagyobb nevű zsugás a portoban, mint most mondjuk mutinnyó a sportingban (na, annyival nagyobb zsugás volt, h beljebb volt egy bl-arannyal). sztem pótolhatók ezek a gyerekek, bár samut ennek ellenére sem engedném el.
igaz, vele kapcsolatban azt nem tudom, h mit művel az öltözőben.
vmi nagyon nyomós oka csak lehet annak, h szabadulnának tőle, mert mást nem tudok elképzelni, h miért szórnának ki egy ilyen képességű gyereket.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Lesy
Capitá del Barça

2008.06.29. 11:45:11

Szeretném előre leszögezni, hogy semmi bajom nincs Laportával. De! Ha jobban belegondolok, talán még jobban is járnánk vele, ha leváltanák. Hogy miért? Július 6.-ig még remélem sikerül megállapodni mondjuk Arshavinnal, Hlebbel, meg nemtom milyen középpályással. És amennyiben a választáson Rosell mellett teszik le a voksukat a culék, akkor az azt jelentené, hogy maradna R10, Eto'o, Deco és mindenki. Mert ha jól tudom új elnökség esetén nem lehetlesz egy darabig igazolni. Rosell meg kijelentette, hogy megtartaná Ronit. És szerintem egyáltalán nincs szükségünk Adebayorra. Villát, Silvát meg a többit azért sajnálom, de augusztusra azért csak összeáll a vezetőség, és jönnek még új spílerek.
Guardiola
Capitá del Barça

2008.06.28. 20:55:52

Varga Tamás írta: Senki nem kívánja, hogy Hűbele Balázs-módjára igazoljunk. De, még a rendszert sem nagyon véltem felfedezni.
Meg Márquezt mindannyian eladtátok már. De én úgy tudom, hogy rá számít Pep. Meg különben is: Piqué mennyivel jobb védő, mint Rafa? vagy Cáceres? Szerintem, semmivel.
De, ne nekem legyen igazam, és eredményesen erősítsünk. Ennek örülnék a legjobban.
Marquezt en nem adtam el sot nem is adnam el mindig egy nagy kedvencem volt es szerintem az is marad. De rajta kivul lesz tavozo a vedosorbol. Gondolom Pep nem szamol sem Thurammal sem Oleguerrel emellett Milito min fel evet hagy ki es amiutan felepul kell meg egy kis ido mig belerazodik eladtuk mar Zambrottat, szoval ez minusz 4 vedo, igazoltunk 3-at idaig es ugy nez ki jon a 4. nem tudom milyen problemat lattok itt...
Szerintem van rendszer csakhat nem latunk bele Pep fejebe de meg vagyok gyozodve hogy jo ideje tervezgetik mar az atigazolasokat es a vegen tobbe kevesbe mindenki elegedett lesz.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.06.28. 20:41:14

Guardiola írta:Ne legyetek turelmetlenek az igazolasokkal meg rengeteg ido van, es en egyaltalan nem hiszem, hogy feltetlenul sztar jatekosokat kellene igazolni gyakran nem ez a siker kulcsa. Egy csapatot kell oszerakni es ez sokkal nehezebb es komolyabb feladat mint "ossze-vissza" igazolni a sztarokat. Nem gondolhatjatok hogy a Barca vezetosegeben Guardiolaval egyutt mind hozza nem erto emberek ullnek, ez nonszensz...
Senki nem kívánja, hogy Hűbele Balázs-módjára igazoljunk. De, még a rendszert sem nagyon véltem felfedezni.
Meg Márquezt mindannyian eladtátok már. De én úgy tudom, hogy rá számít Pep. Meg különben is: Piqué mennyivel jobb védő, mint Rafa? vagy Cáceres? Szerintem, semmivel.
De, ne nekem legyen igazam, és eredményesen erősítsünk. Ennek örülnék a legjobban.
Kép
Guardiola
Capitá del Barça

2008.06.28. 20:32:24

Ne legyetek turelmetlenek az igazolasokkal meg rengeteg ido van, es en egyaltalan nem hiszem, hogy feltetlenul sztar jatekosokat kellene igazolni gyakran nem ez a siker kulcsa. Egy csapatot kell oszerakni es ez sokkal nehezebb es komolyabb feladat mint "ossze-vissza" igazolni a sztarokat. Nem gondolhatjatok hogy a Barca vezetosegeben Guardiolaval egyutt mind hozza nem erto emberek ullnek, ez nonszensz...
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.06.28. 19:57:49

LG írta:Tamással nagyot 1et kell értenem. Teljesen igaz amit irt. 3 olyan játékost mint Deco, Ronaldinho, Etoo csak is világklasszisok képesek pótolni. Még egyenlőre 1iknek sincs helyettese, és akik felmerülnek nem akkora játékosok, akik valóban megállnák a helyüket.
Igazatok van. A három legfontosabb posztra mg nem igazoltunk senkit:.
Roni-Arsavin
Deco-Hleb, Hernanes
Eto'o-Adebayor- talán ez a csere még nem is olyan rossz...
Ezek az igazolások engem arra a következtetésre juttatnak, hogy a gondoltnál rosszabb az anyagi helyzet, vagy vak a vezetőség.
Félek a jövő évtől.....
Talán nem ártana váltani. Talán.....
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Laza
Capitá del Barça

2008.06.28. 19:52:24

LG írta:Tamással nagyot 1et kell értenem. Teljesen igaz amit irt. 3 olyan játékost mint Deco, Ronaldinho, Etoo csak is világklasszisok képesek pótolni. Még egyenlőre 1iknek sincs helyettese, és akik felmerülnek nem akkora játékosok, akik valóban megállnák a helyüket.
de azok tudnak lenni...hiszen Deco se és etoo sem ugy jöttek ide világklasszisok...kitünő játékosook de igazábol nem voltak világklaszisok...Ronnnie is itt lett igazán sztár...addig csak 1 csiszolatlan gyémánt :lol: adjuk meg a fataloknak h sztárok legyenk...mer minden esélyük meg van sztm...
Marci
Capitá del Barça

2008.06.28. 19:45:45

Igencsak meglepne, ha Laportáék üldözték volna el Etoo-t. A saját megítélésem szerint egy ilen kvalitású játékost nem küldenének el, ha nem érződne rajta, hogy el akar menni. Guardiola pedig bizonyára a korábbiaknál jóval nagyobb csapategységet akar kiépíteni, olyan játékosokból akiknek a Barca a fontos, mit ahogy neki is az volt.
Be kell látnom azonban, hogy csak egy feltételezésbe bocsátkozom, viszont mindazok, akik azt állítják, hogy a vezetés üldözte el Etoot, miközben a csatár végig egy szent volt, azok is csak a saját szájízük szerint spekulálnak. Így nem lehet érvelni meg átkozódni.
A sztárok pótlása eddig valóban nem megoldott, kíváncsi vagyok a folytatásra.
Marci 3 - Hungarian F.C. Barcelona
Lezárt