2008.06.29. 13:14:12
Egy nagyszerű szégyenszámlát állít ki magáról Laporta és csapata, amikor sorba jelentik be ezeket az ifistákat, akiket megszerzünk, értékükhöz képest súlyos milliókért. Alves jó vétel volt, bár kicsit sokallom, ám mégis menjen rá a pénz, a posztján a világ egyik legjobbja. Piquét értettem, mert olcsó és van benne jövő. Cáceresre már húztam a fogamat, de Henrique, vagy ki a tróger már kiborít. Életemben nem hallottam róla, lehet, hogy az én szegénységem, de a cikkben sem olvastam többet annál, mint hogy a Csikós Begrisztán megnézte pár meccsen és fél évet volt a Boca-ban. Hát most jöhet ide 9 millióért.... Jó neki.
Elzavarjuk Decot, R10-et, amit még értek. Aztán elzavarjuk Eto'o-t, akinek az elküldése a világ ostobasága. Főleg arra hivatkozva, hogy Sami már itt nem motivált. Vicces. Laporta nem egyszer ebben a szezonban Eto'o-nak köszönhette, hogy nem szedték darabokra 1-1 meccs után, az egyetlen elfogadható teljesítmény az övé volt a támadó szekcióban (persze Bojant nem említve).
Szóval vettünk egy komplett védelmet, cserét is mellé, de az igazán fontos, arculatot és kreativitást hordozó posztokra nem vettünk senkit. Kergetjük a számomra kicsit túlértékelt Hleb-et, akivel ráadásul 1-2 millió miatt nincs még szerződés (persze, mert Henrique megérte a 9-et vakon is...), irányítót sem vettünk még, mellesleg találtunk egy baromi jó zsákbamacskát Braziliában, Hernan névre hallgat és még semmit sem bizonyított, de biztos jó drágán elhozzuk majd.
Támadó? Adebayor a célpont, aki minden nap mást mondd, már most annyira szélkakas a magatartása, hogy nem kívánom a csapatba. Eto'o a viselkedése miatt megy, akkor hozunk egy pökhendi kis togói gyereket, aki körbenyalja a fél világ valagát ezekben a napokban, hol a Milannak, hol nekünk, hol Wengernek udvarol.... Ráadásul Eto'o szintjétől olyan messze van, mint ide Hawai...
Laporta Úr! Akkor kell elüldözni csapatunk ikonjait, amikor megfelelő pótlást tudunk felmutatni. Milliókba kerülő, noname védőkkel nem fogunk irányítóra szert tenni, szélsőre sem, Eto'o pótlása pedig még nehezebb, ha szórjuk a pénzt értelmetlenül, holott van egy Puyol-Milito-Marquez-Abidal is a keretben.
De ez már részletkérdés igaz? A cél, hogy a bizalmi szavazásig ki lehessen jelenteni, hogy már 5-6 új játékos a csapatunkban van, bevétel szinte semmi, karakteres játékos Alvesen kívül sehol, Silva röhög az EB-n, hogy aztán beülhessen egy 30 millás ajánlatba, Villa klubja ki fog nevetni ha 25 millával kopogunk (nem hiszem, hogy feneketlen a kassza és az ilyen most kiadott 9 millák nem fognak hiányozni...), Adebayor még eljöhet, azzal meg ki leszünk segítve.
Baromira elég volt Elnök Úr! Lehet, hogy egy hajszál még megmenti az utolsó 2 évet, de akkor a szurkolók fognak aktivizálódni, mert lejárt itt az idő Csíkivel, a mamlasz Sorrianoval és az egész retkes bagázzsal együtt.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!