2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Maradjon most már.Kicsit elülepednek a dolgok körülötte.Pep tüzelje fel és hátha...Lesy írta:Az a 30 misi sztem elsősorban a neve miatt van. Kétség sem férhet hozzá, az egyik legjobb játékos. De az utóbbi években mutatott formája kicsit sem aranylabdás. Itt van példának az EB: egy játékos árán már egy gól, vagy egy meccsen nyújtott jó játék is képes emelni. A Barcának viszont az a szerencséje, hogy R10 árának volt honnan lecsúszni.
Félretéve mindent, még mindig jobban örülnék ha maradna.
azért nem mindegy, mert az már nagyon gáz, ha vki ilyen egyértelműen elmondja magáról, h egy pénzéhes, sz.r zsoldos. ennek a gyereknek ennyire fontos a pénz, akkor mi garantálja azt, h egy esetlegesen jól sikerült szezonja után nem megy el egy még több lóvét ígérő brigádhoz?Monti írta:Lehet rosszul látom ,de aki nem a Barcából jött/Puyol,Xavi,Messi,Iniesta,Krkics,Valdé stb.../az miért érkezne ide?
Szerintem minden focistába benne van a pénzéhesség,bár vannak fokozatai![]()
Lényeg a lényeg,szezon végén Adebayort nagyon kedveltem ,de már nem nagyon csípem a búráját,kicsit elásta magát nálam.
Majdnem egy hónapos hír :\manuel írta:Ha ilyen jó állunk a védőkkel akkor szerintem mostár ez a Piqúé & Moutinhó csere jó lehetne.Na és szerintettek?http://www.tribalfootball.com/article.php?id=96655
Hleb nem irányító és Piguet nevű játékosról még senki sem hallott, maximum Piquéről. Különben én is a 4-2-3-1-et vagy a 4-3-3mat favorizálnám.Ebdon Lake írta:Mi lenne egy 4-2-3-1-es felállással?
Valdes
Alves Puyol Piguet Abidal
Touré/Xavi Keita
Messi Hleb Arsavin
Eto'O/Henry
Cserék: Pinto, Cáceres, Iniesta, Eto'o/Henry, Sylvinho/Krkic
Lehet rosszul látom ,de aki nem a Barcából jött/Puyol,Xavi,Messi,Iniesta,Krkics,Valdé stb.../az miért érkezne ide?Tomsa írta:Így fog felszökni az ára, mert csak róla van szó mindenhol!Monti írta:Ez az Adebayor story csak nekem tűnik egy nagy viccnek?
Tegnap kijelentette ,hogy marad ma meg...ááá
Jó kis csel...De pénzéhes játékos ne jöjjön ide.
Néhány zsák száraztésztáért, tudtommal Berlusconi a legtöbb olaszhoz hasonlóan imádja a pásztát. Szóval, le kell zsírozni a Gyermelyivel, hogy segítsenek már ki bennünket...Monti írta:Pusztán kíváncsiságból:Kakát mennyiért lehetne elhozni a Milánból?![]()
![]()
Így fog felszökni az ára, mert csak róla van szó mindenhol!Monti írta:Ez az Adebayor story csak nekem tűnik egy nagy viccnek?
Tegnap kijelentette ,hogy marad ma meg...ááá
Keita nem védő. Sylvinho az aki még védő. Egyébként nem tudom mit akarnak a Krkictől. De viszont van egy Henrynk akiért egy vagyon ki lett fizetve erre állandóan csere, mertr a Krkic játszik. Eto'O maradjon. R10 menjen. Jöjjön Villa, ne az a togói szerencsétlenség.$dudu$ írta:A védők megvannak akkor minden OKÉ??![]()
Cecares, Pique, Alves, Keita, Henrique (=érkeztek és rajtuk kivül még Puyol,Abidal,Milito,Márquez
ÉS KI RUGJA(FEJELI)A GOLOKAT???
Van egy Messink,Henrynk,Bojánunk,Eto'Onk(aki megy ugynéz ki)R10(aki nem csinál semmit)
És akkor Boján kezdő lesz???NA AKKOR KI IS RUGJA???
Akkor arrol nem is beszéltünk ki adja a labdákat???!!!![]()
Van ini és Xavi aki együtt nem jol jáccik. A védekezők jok:D
SZAL.VAN MIT JAVITANUNK![]()
De akkor is Forca Barca!!
Nem is rossz ötlet és még lenyomnánk egy jókora tacslit a realnak.Képességei meg vannak a Pista-nak,hogy egy erős rotáció esetén helyetessítse a középpályán lévő egyének bármelyikét!djtrack írta:Baptistát mért nem vesszük meg? Sevillában csak úgy ontotta a gólokat.jah meg 15 misi kb az ára.sztem nem lenne rossz megoldás szélre.jobb lenne mint Malouda. persze csak akkor ha silva nem jön!!
Na én őt tuti nem venném meg. A Sevillában jó volt, a Realban és az Arsenalban viszont nem, egyébként is egy drabális állat, egyáltalán nem olyan játékos, akire szükségünk lenne...az meg ráadás, hogy szélen nem tud játsazni, nem gyors, nem lendületes, inkább az erejéből akar megélni...djtrack írta:Baptistát mért nem vesszük meg? Sevillában csak úgy ontotta a gólokat.jah meg 15 misi kb az ára.sztem nem lenne rossz megoldás szélre.jobb lenne mint Malouda. persze csak akkor ha silva nem jön!!