Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ha Eto'o elmegy azt nem fogom megemészteni jó sokáig! Ronaldinho maradjon még, majd Pep gatyába rázza! ha meg nem, hát akkor úgyse kapunk érte sokkal kevesebbet.norbert55 írta:Itt az igazolások jól haladnak de az eladások... nem valami jól.Deco sztem már a héten eligazol a Chelsea-be Lampard pótlására.
Eto'o nemtom h hova igazol, az INTER-be van a legnagyobb esély sztem.
Ronnie pedig...hát...Scolari bejelentkezhetne már érte és vihetné.
És a többi igazolásunk eddig mi? Lutri az egész. Arshavin legalább minőségi játékos. Szerintem te nem láttad a Zenit menetelését az Uefában... amit most mutatott az EB-n nem volt meglepetés. Ha ilyen Caceres féléket 16 milkáért leigazolunk, akkor nem kell sajnálni a pénzt Barça szintű focistákra sem.MQuC írta:Arsavint nem kéne leigazolni. Lehet, hogy benne van 5-6 év, ahogy mondod, DE CSAK LEHET.... Annyira azért nem nagy játékos, hogy csak ugy tippre leigazolják.
Nah és? Arshavin egy később érő játékos. Szerintem még simán benne van 5-6 szép év. Lásd a fehéreknél V.n.R.-t. Én még mindig tartom, hogy hiba lenne, ha nem igazolnánk le. Nagyon tud ez az ember.maxilopez írta:Arsavin 27 éves?
alvest ha jól tudom 2-ánFernando írta:Nemtudja valaki, hogy Piqué-t, Dani Alvés-t mikor mutatják be pontosan?
Szerintem ahogy jön Henrique, ugy megy is. Valahova kölcsönbe.norbert55 írta:Mivel jött Henrique biztosra veszem h Márquez távozni fog.
de olvastál vmit amiből következtetni lehetne h VDV vel felvettük a kapcs.?djtrack írta:ha jön VDV a fehérorosz helyett akkor az már egy jó pont. Silva meg Villa jönne akkor lenne vagy 60miskó az:P igaz roni meg deco meg Eto ára ezt kifutná:D így csak kb 25 misi lenne VDV ami megérné ezt az árat.
Mikor kiderült hogy Pep lesz az edző nagyon örültem mert,azt hidtem h a Barcelona B-bol majd felhozni fiatal tehetségeket hiszen csak velük nyerte meg a bajnokságot!!és ugy gondoltam h velük fogjuk feltölteni a kispadot (vagy estleg a kezdő 11 et)erre 28-30eves játékosokat igozolnánk!!djtrack írta:de vmi ilyen kiöregedett játékos fog jönni én úgy érzem. Cruz se jobb vagy inzaghi akit emlegetnek! Guiza meg sztem nem fog padot koptatni jönni!!! máshol alapember lenne. ha ETo megy én ibranak örültem volna a legjobban nem ennek a pézéhes csontváznak:D