xbalix írta:Ronaldinho még mindig zseni!!! Ne a pocakot nézzétek, hanem amit csinált. Tudom h bemutató meccs meg minden, de ezeket meg tudja csinálni máskor is. Ja meg a bemutató meccsen is védekeznek, nincs kiadva h nem kell... Meg kell tartani, kicsit fogyóznia kell és ennyi.

Ronaldinho még ma is a kedvencem, de azért nehogymár egy ilyen gálameccsről akarjunk következtetéseket levonni, ahol Dinho kedvére firkálgatta Messi asztalos meg festő haverjait!
A mai labdarúgásban az tud kiemelkedni, aki fizikálisan felül tudja múlni a többieket (ezt egyébként többek között Henk ten Cate is megjegyezte, amikor Dinhorol nyilatkozott, tehát nem csak az én privát tanárkodásom akar lenni).
Nagyon úgy tűnik, h Ronaldinho teljesen motiválatlan, sztem gyakorlatilag le is [auto_cenzúra], mi történik.
Motiváció nélkül, ilyen testtel, és fizikális mutatókkal aranyos lesz visszaküzdeni magát. Zseni, persze h az, de így mit fog vele érni ilyen magas szinten?? Ennél bőven jobb kondiban volt, amikor még játszott idén, és már akkor sem váltotta meg a világot, és az ellenfelek is megmondták, hogy veszített a lendületéből és gyorsaságából. Pedig ez is kellett 2006ban pl., nem csak a flik-flak meg a tarkó passz.
Jelenleg semmi esélyét nem látom annak, h (ha itt is marad) ősszel egyáltalán lehessen vele számolni az "aktív" keretben.