Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Ha én egy picit megöregednék, megerősödnék és jól tudnék focizni, akkor nekem is lenne helyem a Barcában.gabimessi92 írta:Ha most nyáron rendba jönne! És le
fogyna, meg persze ha így játszana akkor lenne helye a barcában!
Ez eddig is tény volt, mivel nagyon jo barátok.chonggy írta:http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=757116
Messi szeretné,ha ronnie maradna
Nyáron ha ő is akarja, egy kemény alapozással, plusz étrendváltoztatással formába lehet hozni. Ez tuti. Lehet, sőt majdnem biztos h nem lesz már olyan gyors mint régen. De egy új poszton kiemelkedő lehet, a passzai, technikája még mindig ott van. Nézzétek meg Decót, Juninhót, vagy Riquelmét( aki kifejezetten lassú is). Lát a pályán, egy igazi vezér lehetne belőle. Én nem vennék irányító középpályást, mert sztem ő simán el tudná játszani, úgy mint a brazil válogatottban. (Mondjuk ott a szélen játszott)Dave87 írta:Ronaldinho még ma is a kedvencem, de azért nehogymár egy ilyen gálameccsről akarjunk következtetéseket levonni, ahol Dinho kedvére firkálgatta Messi asztalos meg festő haverjait!xbalix írta:Ronaldinho még mindig zseni!!! Ne a pocakot nézzétek, hanem amit csinált. Tudom h bemutató meccs meg minden, de ezeket meg tudja csinálni máskor is. Ja meg a bemutató meccsen is védekeznek, nincs kiadva h nem kell... Meg kell tartani, kicsit fogyóznia kell és ennyi.
A mai labdarúgásban az tud kiemelkedni, aki fizikálisan felül tudja múlni a többieket (ezt egyébként többek között Henk ten Cate is megjegyezte, amikor Dinhorol nyilatkozott, tehát nem csak az én privát tanárkodásom akar lenni).
Nagyon úgy tűnik, h Ronaldinho teljesen motiválatlan, sztem gyakorlatilag le is [auto_cenzúra], mi történik.
Motiváció nélkül, ilyen testtel, és fizikális mutatókkal aranyos lesz visszaküzdeni magát. Zseni, persze h az, de így mit fog vele érni ilyen magas szinten?? Ennél bőven jobb kondiban volt, amikor még játszott idén, és már akkor sem váltotta meg a világot, és az ellenfelek is megmondták, hogy veszített a lendületéből és gyorsaságából. Pedig ez is kellett 2006ban pl., nem csak a flik-flak meg a tarkó passz.
Jelenleg semmi esélyét nem látom annak, h (ha itt is marad) ősszel egyáltalán lehessen vele számolni az "aktív" keretben.
láttad a meccset vagy mi?Andrisveres írta:Itt sem vert meg senkit sem egy az egyben sajnos már nem mer lendületbl cselezni. Sztem ha vissza is tér akkor sem lesz már gyors , új posztot kéne neki kitalálni amolyan szervező tá,adó középpályást vagy visszavont csatárt mert még mindig hihetetlen jól passzo és jok a meglátásai.
Ronaldinho még ma is a kedvencem, de azért nehogymár egy ilyen gálameccsről akarjunk következtetéseket levonni, ahol Dinho kedvére firkálgatta Messi asztalos meg festő haverjait!xbalix írta:Ronaldinho még mindig zseni!!! Ne a pocakot nézzétek, hanem amit csinált. Tudom h bemutató meccs meg minden, de ezeket meg tudja csinálni máskor is. Ja meg a bemutató meccsen is védekeznek, nincs kiadva h nem kell... Meg kell tartani, kicsit fogyóznia kell és ennyi.
Ehh...Los Banditos írta: Szerintem pedig van benne valami. Bár Ronaldinho túl korán kezdett el lazítani, Maradonának meg nem a drogokhoz kellett volna nyúlnia.
Sajnálom, hogy nem értetted meg a mondandóm lényegét. Na mind1, befejeztem én is, aki érti érti, aki meg nem az elkönyvel ronnie-utálónak. Lelke rajta.vaLe5 írta:Jó legyen igazad , végeztem... ők meg a többi focista meg mind tévedtek , meg én is.
Roni egy népmuvészeti cserépedény szivtelen lógós csúnya ember... legyen jókedvetek.
Vicc amit mondasz basszus,igaza van Zozzynak ez a magyar mentalitás,mi az,h élvezzük az életet?Ő nem élvezte szted előtte? Nem az a legnagyobb siker,ha a szakmádban jól teljesítesz és örömet okozol másoknak? Sztem ha nem így gondolod akkor irány a pszichiáter,vagy menj vedelni Ronnieval együtt!vaLe5 írta:Ehez annyit hogy R10 , Ronaldo , Maradona... és még sokan akik mindent elértek ráébredtek arra hogy az élet nem arról szól hogy mindig fussunk valami után hanem hogy élvezzük... ők megtehetik mert már mindent megszereztek amire vágytak.Zozzy 5 írta:Ilyen pocakkal megye szinten játszanak emberek. Én komolyabban veszem a focit, kispályázok meg megye 1ben játszottam, de ahhoz is eljárok kondizni, futni és nem dohányzok, mert érdekel a teljesítményem. Most akkor ő ehhez képest úgy $zarja le az egészet, hogy a tehetsége alapján bármit elérhetne. Szomorú.
Nem mondom, hogy menthetetlen, mert komoly munkával ezt a pocakot egy nyár alatt simán le lehetne adni és izmot felszedni, de továbbra is rajta múlik. Csak két baj van: 1. tavaly óta rajta múlik és csak lefele csúszik, 2. eleve úgy indul, hogy Guardiolának nincs bizalma iránta. Ez jól is elsülhet, ha bizonyítani akar, de a valószínűbb ennek az ellentéte. Bár azt meg olyan nehéz elképzelni, hogy mostmár ne gondokozzon el azon, hogy focizni is kéne.
Jó legyen igazad , végeztem... ők meg a többi focista meg mind tévedtek , meg én is.Zozzy 5 írta:Ez a hsz tökéletes példa a magyar mentalitásra. Ilyen gondolkozással nem is értem mit várunk magunktól.vaLe5 írta: Ehez annyit hogy R10 , Ronaldo , Maradona... és még sokan akik mindent elértek ráébredtek arra hogy az élet nem arról szól hogy mindig fussunk valami után hanem hogy élvezzük... ők megtehetik mert már mindent megszereztek amire vágytak.