Labdarúgó EB 2008
Sajnos a spanyolok teljesen megérdemelten nyertek, lefocizták a németeket. Grat Xaviéknak. Mondjuk én se Xavinak adtam volna a legjobb játékos cimet, hanem Sennának. Az ő érdeme volt az, h a spanyolok középályája annyira stabil volt.
- Barcaman14
- Director del Fútbol
fabregas zseniális játékos de xavi még zseniálisabb!!az arsenal jó, de a barca még jobb!!!!nem kell ide fabregas!!
Végre, hogy szóba került Cesc is... Nem hiába volt előtte a két Barcás, és látjuk, hogy Xavi lett az MVP is. Nem rossz játékos ettől függetlenül, de egy kicsit tényleg túl van sztárolva, lásd először az EB-t, másodszor, hogy az Arsenalból pl. Hlebet nagyon sokan semmibe veszik, mert Fabregas elvakít mindenkit, pedig...
-
- Llegenda del Barça
az öreg azzal nyerte meg az eb-t, hogy a sokat próbált, agyonbizonyított zsugásokat (Guti, Raúl, Joaquin, Albelda, Vicente) így, vagy úgy, de otthon hagyta..barca99 írta:Miután mindig azt bizonygatják egyesek, hogy Gutihá jobb játékos, mint Xavi, ne várj mást.d.OR írta:a madridistán rendesen háborogonak, hogy Xavi lett az EB legjobbja. hát no comment....
megjegyezném, hogy az agyonsztárolt Fabregas nem tett rám olyan jó benyomást, volt sok jó megmozdulása, de sem Xaviért, sem Iniért nem cseréltem volna el eddig sem és ez a véleményem az eb után sem változott
.
- Barcaman14
- Director del Fútbol
sztem pukkadjanka meg a madridisták!! ez a barca éve lesz!!remek futbalistáink vannak!! csak a forma nem elég jó!! de ezen lehet javítani
Miután mindig azt bizonygatják egyesek, hogy Gutihá jobb játékos, mint Xavi, ne várj mást.d.OR írta:a madridistán rendesen háborogonak, hogy Xavi lett az EB legjobbja. hát no comment....

- Barcaman14
- Director del Fútbol
sztem alberto 10!! torres világklasszis csatár!! ha szürke is egy meccsen akkor is képes eldönteniegy párharcot.Pavlyucsenko sem rossz,de torres klasszis csatár.Ettől függetlenül köszi az egyetértést:)
a madridistán rendesen háborogonak, hogy Xavi lett az EB legjobbja. hát no comment.... 

Grat Xavinak! Megmutatta, hogy mit is tudott ő még a hosszú sérülése előtt. Remélem idén a Barcában is ezt fogja mívelni, bár amondó vagyok, hogy az elmult két szezonban beleszürkült ő is mint mindenki a rossz játékba.
G.
G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
sztem is hiba volt Decot kihagyni az All Starból!! a csapatoddal is egyetértek Barcaman14!!! tökéletes kezdő!!
Casillas
Ramos Puyol Marchena Zhirkov
Senna
Xavi Deco Iniesta
Villa Pavlychenko/Torres
sztem Pavlychenko is jó volt és összességében az egész tornán jobb is volt Torresnél de ez naon nehéz kérdés sztem mind1 hogy ki játszik Villa mellett
Casillas
Ramos Puyol Marchena Zhirkov
Senna
Xavi Deco Iniesta
Villa Pavlychenko/Torres
sztem Pavlychenko is jó volt és összességében az egész tornán jobb is volt Torresnél de ez naon nehéz kérdés sztem mind1 hogy ki játszik Villa mellett
- Barcaman14
- Director del Fútbol
köszi a linket!! sztem egy két ember nhelye megkérdőjelezhető!! sztem ballack helyett deco, védelemben pedig ramos bosingwa helyett!! a kezdőm pedig:
casillas
ramos puyol marchena zhirkov
senna
iniesta deco xavi
torres villa
mielőtt bárki is fikázná ez csak egy vélemény!!!!
Mit gondoltok???
Visca el Barca!!!!!!!!
casillas
ramos puyol marchena zhirkov
senna
iniesta deco xavi
torres villa
mielőtt bárki is fikázná ez csak egy vélemény!!!!
Mit gondoltok???
Visca el Barca!!!!!!!!
-
- Barça B
- Kapcsolat:
hála isten bejött a tippen ráadásul még a tipmix is bejött

gárnát vörös a szív kék a lélek antimadridista leszek amíg élek !!
http://www.euro2008.uefa.com/news/kind= ... 29372.html
itt a link amit kértél!!
itt a link amit kértél!!
- Barcaman14
- Director del Fútbol
hol lehet megnézni az eb all stars csapatot linket lécci !kszi
- Varatrix
- Director del Fútbol
Hát az eurosporton az mondták, hogy az egész csoport meccsek alatt Aragónes nem volt vele megelégedve.Los Banditos írta:Azt viszont nem értem, hogy Ramos hogyan maradhatott ki.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
9 spanyol az EB csapatban, közülük 3 Barcás
így kell ezt csinálni! nagyonnagyon büszke vagyok az egész válogatottra, főleg Xavira,Iniestára és Puyolra! a mi Xavink végig fantasztikus volt, megérdemelte az EB legjobbja címet. hihetetlenül boldog voltam/vagyok, leírhatatlan érzés.
azt én is furcsállom, hogy Ramos kimaradt.
csatársor
2 orosz, 2 spanyol
még mindig nem tértem magamhoz tegnap este óta...

azt én is furcsállom, hogy Ramos kimaradt.
csatársor

még mindig nem tértem magamhoz tegnap este óta...

-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Nem semmi teljesítmény, grat Xavi!
Azt viszont nem értem, hogy Ramos hogyan maradhatott ki.
Azt viszont nem értem, hogy Ramos hogyan maradhatott ki.

in to exile
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Gratulálok a spanyoloknak!Megérdemelten nyertek.
Tegnap még mindig azon voltam elhalva am, h h kiestek a hollandok.

Tegnap még mindig azon voltam elhalva am, h h kiestek a hollandok.

-
- Director del Fútbol
Minden Barca játékos tagja az EB-csapatnak, Xavi pedig a trónon ül!!!! RESPECT!!!!
VIVA ESPANA!!!
VIVA ESPANA!!!
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
- Chris
- Capitá del Barça
Xavi lett az EB legjobbja, és az EB best of csapatából is csak 3 spanyol(Ramos, Capdevilla, Silva) maradt ki.
http://www.euro2008.uefa.com/news/kind= ... rges+euros

http://www.euro2008.uefa.com/news/kind= ... rges+euros

- elprat
- Capitá del Barça
Mi vaaaan? Szerintem értelmetlen ilyen baromságokon gondolkozni,hogy miért nem Puyol a csk stb...albicelesteX írta:Igen és valahol ha jobban belegondolunk Cassillas nagyobb játékos!visca el barca írta:igen, nekem is ez fájt leginkább. de nem a kor, hanem a válogatottság számít.
puyol 66, casillas 82
A legkevésbé izgathatja őket ez a kérdés,ne legyünk már tellhetetlenek

+Ha jobban belegondolunk,a két játékost ebből a szempontból nem igazán lehet összehasonlítani...ill nem lenne okos dolog...
Mindegyiknek megvan a saját posztja,és azon belül kéne ez ügyben mazsolázni...
Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
- Fernando
- Llegenda del Barça
Akkor mi nem egy EB néztünkBarcaman14 írta:Bár én sajnálom hogy a hollandok nyerték az eb-t

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Aragones megcsinálta!!Kihagyta raúlt de az élet őt igazolta!!! A technikás foci diadalmaskodott!! Végre a németeket jól megleckéztették!!! Bár én sajnálom hogy a hollandok nyerték az eb-t, de visszatekintve a spanyolok jobban megérdemelték! és ez za elképesztő verretlenségi sorozat!!!! Fantasztikus!! szép volt xavi,iniesta,puyol, SZÉP VOLT SPANYOLOK!!!!!!!!!!