Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
az öreg azzal nyerte meg az eb-t, hogy a sokat próbált, agyonbizonyított zsugásokat (Guti, Raúl, Joaquin, Albelda, Vicente) így, vagy úgy, de otthon hagyta..barca99 írta:Miután mindig azt bizonygatják egyesek, hogy Gutihá jobb játékos, mint Xavi, ne várj mást.d.OR írta:a madridistán rendesen háborogonak, hogy Xavi lett az EB legjobbja. hát no comment....
Miután mindig azt bizonygatják egyesek, hogy Gutihá jobb játékos, mint Xavi, ne várj mást.d.OR írta:a madridistán rendesen háborogonak, hogy Xavi lett az EB legjobbja. hát no comment....
Hát az eurosporton az mondták, hogy az egész csoport meccsek alatt Aragónes nem volt vele megelégedve.Los Banditos írta:Azt viszont nem értem, hogy Ramos hogyan maradhatott ki.
Mi vaaaan? Szerintem értelmetlen ilyen baromságokon gondolkozni,hogy miért nem Puyol a csk stb...albicelesteX írta:Igen és valahol ha jobban belegondolunk Cassillas nagyobb játékos!visca el barca írta:igen, nekem is ez fájt leginkább. de nem a kor, hanem a válogatottság számít.
puyol 66, casillas 82
Akkor mi nem egy EB néztünkBarcaman14 írta:Bár én sajnálom hogy a hollandok nyerték az eb-t