2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Meg amikor az első félidőben a százszázalékos ziccert eltöketlenkedte, és rárúgta, amit Ramos majdnem besarkalt.Benga írta:Tamás az általad leírtak szerint:
Iniesta tré játékos mert Xavi álompasszát nem váltotta gólra? Több alkalommal se. Nem vállalta el ballal.
Most kiemelted egy játékos egy hibáját 90 perc alatt. Őszintén ez nem nehéz. Puyolnak is volt kettő. Belefér.
Teljesen feleslegesen kötöttél bele Silva EB-n mutatott produkciójába....
Csak az a baj, h mindketten nagyon drágák. Kicsit felvannak kapva, ezért irreális az áruk is. Szerintem.Varga Tamás írta:Engem nem győzött meg az EB-szereplése Silvának. Főleg a döntőn nyújtott kritikán aluli teljesítményt. Ettől függetlenül nem zárkózom el attól, hogy helyeseljem az érkezését. Nem az EB-szereplés miatt, hanem mert jó játékosnak tartom. Ha még Villát is megszereznénk, akkor megnyugodna egy picit a lelkem.
Igen, igen. Én ezért félek egy kicsit. Mert Valenciában idén gyenge volt, és most az EB-n se mutatott szerintem sokat. Ehez képest nagyon drága.Benga írta: Igazán kedves tőled, hogy nem zárkózol el.
A kritikán aluli kifejezés kicsit erős szerintem.
És a hozzászólásod azt tükrözi, hogy nem láttál túl sok Valencia meccset az idény során. Mivel Silva az EB-n sokkal jobb teljesítményt nyújtott mint a Valenciában. ( Ami érthető is, hiba lenne összehasonlítani egy szenvedő Valenciát egy Európa bajnok spanyol válogatottal)
Az EB-n mutatott teljesítménye igenis kritikán aluli. Semmivel sem támasztotta alá, hogy érdemes lenne leigazolni.Benga írta:Igazán kedves tőled, hogy nem zárkózol el.Varga Tamás írta:Engem nem győzött meg az EB-szereplése Silvának. Főleg a döntőn nyújtott kritikán aluli teljesítményt. Ettől függetlenül nem zárkózom el attól, hogy helyeseljem az érkezését. Nem az EB-szereplés miatt, hanem mert jó játékosnak tartom. Ha még Villát is megszereznénk, akkor megnyugodna egy picit a lelkem.
A kritikán aluli kifejezés kicsit erős szerintem.
És a hozzászólásod azt tükrözi, hogy nem láttál túl sok Valencia meccset az idény során. Mivel Silva az EB-n sokkal jobb teljesítményt nyújtott mint a Valenciában. ( Ami érthető is, hiba lenne összehasonlítani egy szenvedő Valenciát egy Európa bajnok spanyol válogatottal)
Igazán kedves tőled, hogy nem zárkózol el.Varga Tamás írta:Engem nem győzött meg az EB-szereplése Silvának. Főleg a döntőn nyújtott kritikán aluli teljesítményt. Ettől függetlenül nem zárkózom el attól, hogy helyeseljem az érkezését. Nem az EB-szereplés miatt, hanem mert jó játékosnak tartom. Ha még Villát is megszereznénk, akkor megnyugodna egy picit a lelkem.
norbert55 írta:http://topfoci.hu/index.php?heading_id= ... el%C3%B6lt!
Silva az első számű jelöltünk.Állítólag.
Én nagyon örülnék a Silvát elhoznánk, a lehető legjobb megoldás lenne szélsőnek, de hát ha a fopfoci írtanorbert55 írta:http://topfoci.hu/index.php?heading_id= ... el%C3%B6lt!
Silva az első számű jelöltünk.Állítólag.
Szvsz mind Touré, mind Keita jobb Sennanál. Ezért az a kijelentés elég erős, h nem Touré kell nekünk. Bizonyított nálunk, ő volt az egyik aki miatt nem estünk szét teljesen. Emlékezz, h nélküle, h játszottunk.Subinho írta: Senna - az EB legjobb vkp-ja volt!!! nem touré vagy keita kell nekünk, hanem a régóta spanyolban játszó, az európa bajnok spanyol csapat vkp-ja!!!
Meg tudod mondani hova hívják Gudjohnsent, mert én kedvelem!Replay írta:Gudjohnsen távozásával kapcsolatban vannak kedvező hirek, de nagyon örülnék, ha Oleguer eligazolásáról is lennének fejlemények.
PSG hívta elvileg.Bay_R93 írta:Én Thuramról azt hallottam hogy megbukott az orvosi vizsgálatokon szivprobléma miatt valamelyik francia csapatnál.
nem írtál hü..lyeséget de azért túlzás egy kicsit. Güizával pl egyetértek, mert itt van, spanyol gólkirály és olcsóbb mint Adebayor. neki én is örülnék. Viszont évek óta a Valencia adja-adta a legtöbb játékost a válogatottnak. de klubszinten évek óta csak szenvednek. Meg egy klubnak változatosnak kell lennie. így is van sok saját nevelésünk akik általában spanyolok, meg rajtuk kívül is van nálunk még spanyol játékos, és szerintem ez így elég is. ezek után már azt is nézni kell hogy ki jobb játékos nemzetiségétől függetlenül. Pl. Senna egy nagyon jó játékos, megállná a helyét itt, de Touré vagy Keita is legalább olyan jó, és szimpatikus játékos. Torres és Villa is remek csatárok, de én Eto'ot vagy Henry-t nem adnám értük.Subinho írta:Az igazolásokról pár mondat:
Röpködnek a nevek, jöjjön arsavin, adebayor, hernanes, henrique, meg megvettük idén keitát, tavaly tourét... MIÉRT??? évek óta mondom: spanyolországból kell játékost igazolni, mert rengeteg jó játékos van itt! itt játszák a focit, méghozzá nem is akárhogy!!! lássuk csak, jelenleg európa legjobb csapata a spanyol, a barca pedig ismét európa legjobbja akar lenni!!! akkor gondolkodjunk el egy kicsit:.......