OvaMind írta:Adebayor maradjon csak ott, ahol van

fejtse már ki valaki, hogy az az ember
miben jobb, elnézést, mivel közelíti meg Eto'o szintjét. . . .
Góllövésben megközelíti, lásd Európa legerősebb bajnokságának góllövőlistája.
Fejelésben jobb is nála.
OvaMind írta:
Mellesleg minek, ha van egy Bojan, meg 1 Henry középcsatárnak. Inkább olyan támadó kell, aki viszont szervezni is képes, én Arsavint jónak tartom erre.
Lehet, h két csatárral fog játszani Pep. Annyi biztos, h sokmindent kiszeretne próbálni. De az biztos, h két csatár nem elég egy egész idényen keresztül. Nem tudhatjuk, h mi lesz. Henrynak meg meglett mondva, h sajnos megint számítanak rá a baloldalon is.
Arshavint jónak tartod, de Adebayort nem. Érdekes. Azért kettőjük közül mégiscsak a togói fenegyerek bizonyított többet. Nekem ez a pár meccs nem elég, de azért jó kiindulási alap.
OvaMind írta:
Hleb hova férne be? Nem gólerős, akkor minek? A zongorát már cipeli Xavi, Iniesta. David Silva pedig 4-4-2-ben tudna sztem igazán érvényesülni, és a Barca nem hiszem h átáll erre vagy mégis? Ő mindenesetre kérdőjel számomra, 25 millió euróért pedig inkább arra hajlok, hogy ne jöjjön.
Nem tudhatjuk, h milyen felállást akar majd Pep játszatni. Ha leszeretné igazolni, akkor valószínűleg a helye is megvan már a fejében. Nem gólerős, de rettentően lendületes, fáradthatatlan motor, kiválóan passzol. A gólokat nem is neki kellene lőnie elsősorban.
Silva meg nagyon jó lenne. De ilyen áron? Ennyit nem ér, ennyire nem jó. Nemtudjátok véletlenül, h Mancini aláírt-e már az Interhez? Nekem még mindig ő az elsőszámú jelöltem ide. Akkor a jobbhátvéd csere is meglenne, kettő az egyben
OvaMind írta:
No meg egy jó kapus nem ártana. Nem akarom leszólni Valdezt, de sokszor nem érzem magabiztosnak amellett, hogy bemutat nagy bravúrokat. Frey talán jó lenne, vagy Akinfejev.
Szerintem viszont nála jobbat, normális áron, nemtudnánk venni. Meg amúgy is, ő is hibázik persze, de ugyanezt megcsinálja minden más nagy kapus is. Cech? Rémlik még az EB?
Az meg, h talán jó lenne, az kevés.
OvaMind írta:
Mellesleg ez bukott ügy(Guardiola miatt), de inkább passzolnám le Henryt, mint Eto'o-t, aki mindig is gyártotta a gólokat.
Én egyiket se adnám el, de hát ez van. Azt meg tudjuk, h Laportának a kiskedvence Henry. Eto'o meg hiába a világ legjobb csatára, sajnos már az egyik lába Barcelonán kivűl van.