Barça Igazolások 2008-09

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Szabika69
Barça B

2008.07.01. 01:23:00

Forrás: nso
4. Roman Pavljucsenko (Szpartak Moszkva, Oroszország)

Pogrebnjak balszerencséje az ő szerencséje: a szbornaja hatalmas termetű centere megkapta a
lehetőséget Guus Hiddinktől, és élt is vele. Háromszor talált be az Eb-n, ráadásul fáradhatatlan mezőnymunkája is sok szakembernek elnyerte a tetszését.

Piaci érték: 8 millió font
Kérői: Celtic, Manchester City, Barcelona, Sevilla, Arsenal

1. Andrej Arsavin (Zenit, Oroszország)

Aki nem tudta, hogy zseniális képességű játékos, az az Euro 2008-on alighanem ráébredt erre. A kiszámíthatatlanul cselező, a pályán kitűnően látó támadó az első két meccset eltiltás miatt kihagyta, majd a svédek és főleg a hollandok ellen lenyűgöző produkcióval rukkolt ki. A spanyol védelem ugyan őt is leradírozta, mégis mindenkiben mély nyomokat hagyott: a remek adottságú, de sokszor fegyelmezetlen Arsavinra fél Európa vadászik. Saját bevallása szerint Spanyolországról és a Barcelonáról álmodik.

Piaci értéke: 20 millió font
Kérői: Barcelona, Arsenal, Manchester City, Everton, Newcastle Utd.

2. David Villa (Valencia, Spanyolország)

Az Eb gólkirálya a döntőt sérülten nézte, de ez nem akadályoz meg senkit abban, hogy csapatában akarja tudni. Megbízható gólvágó, kitűnő technikával: zsákbamacskát senki nem vesz vele. A 2007–08-as idényt végigszenvedő Valencia hajlandó tárgyalni egyik legjobbja eladásáról, de a kérőknek nagyon mélyen a zsebükbe kell nyúlniuk.
Szabika69
cps46
Entrenador del Barça

2008.07.01. 01:22:42

Nem értem min csodálkoztok. Egy ilyen szezon után természetes, hogy mindenkiért a sokszorosát kell fizetnünk, a távozókért pedig csak fele lóvét kapunk. A hülye szavazás miatt meg nem lehet hetekig tárgyalni, muszáj azonnal lépni. Ha Laportáék buknak, és Deco marad, akkor most mínusz 10 milla, és még egy évig kapná a fizetését. A végén meg ott járunk, hogy van egy 30 fős keretünk, akiknek fele csak nyaral, mert az edző nem számít rájuk, a fizetésük miatt meg jól eladósodunk. Bármennyire is ezt gondoljátok, a vezetőség nem hülyék gyülekezete.
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!

THE DOCTOR
Bay_R93
Barça C

2008.07.01. 01:15:24

Decot 10 milióért :roll: :shock: :x
Szerintem nagyon áron alul van :!: :!: :!:
Casarest vettük majdnem 2-szer ennyiért :shock:
A vezetőség egyre nagyobb hibákat követ el kiváncsi vok Eto'o-ból és Ronaldinhoból mennyi pénz lesz talán a Silva ára meglesz vagy Arseviné :x :!:
djtrack
Capitá del Barça

2008.07.01. 00:56:52

most olvasom h Aimar ára 8 misi.sztem annyiba mi is megvehetnénk a padra bőven!
szalu
Barça C

2008.07.01. 00:42:19

Teljesen egyetértek régésszel.

Egyre nagyobb a fejetlenség
régész
Jugador del Barça

2008.07.01. 00:32:04

Decó eladása nekem ugy jött le, hogy a vezetőség kapkod. nem akarják, hogy a játékosok a nyakukon maradjanak. én nagyon keveslem a 10 millát érte. a következő napokban bejelentik, hogy roni elmegy 10 millárét, etó 15-ért, gudi 1-ért.
szerintem eddig mindenkit áron alul adtunk el.
depth
Capitá del Barça

2008.06.30. 23:53:19

OvaMind írta:Adebayor maradjon csak ott, ahol van :) fejtse már ki valaki, hogy az az ember
miben jobb, elnézést, mivel közelíti meg Eto'o szintjét. . . .
Góllövésben megközelíti, lásd Európa legerősebb bajnokságának góllövőlistája.

Fejelésben jobb is nála.
OvaMind írta: Mellesleg minek, ha van egy Bojan, meg 1 Henry középcsatárnak. Inkább olyan támadó kell, aki viszont szervezni is képes, én Arsavint jónak tartom erre.
Lehet, h két csatárral fog játszani Pep. Annyi biztos, h sokmindent kiszeretne próbálni. De az biztos, h két csatár nem elég egy egész idényen keresztül. Nem tudhatjuk, h mi lesz. Henrynak meg meglett mondva, h sajnos megint számítanak rá a baloldalon is.

Arshavint jónak tartod, de Adebayort nem. Érdekes. Azért kettőjük közül mégiscsak a togói fenegyerek bizonyított többet. Nekem ez a pár meccs nem elég, de azért jó kiindulási alap.
OvaMind írta: Hleb hova férne be? Nem gólerős, akkor minek? A zongorát már cipeli Xavi, Iniesta. David Silva pedig 4-4-2-ben tudna sztem igazán érvényesülni, és a Barca nem hiszem h átáll erre vagy mégis? Ő mindenesetre kérdőjel számomra, 25 millió euróért pedig inkább arra hajlok, hogy ne jöjjön.
Nem tudhatjuk, h milyen felállást akar majd Pep játszatni. Ha leszeretné igazolni, akkor valószínűleg a helye is megvan már a fejében. Nem gólerős, de rettentően lendületes, fáradthatatlan motor, kiválóan passzol. A gólokat nem is neki kellene lőnie elsősorban.

Silva meg nagyon jó lenne. De ilyen áron? Ennyit nem ér, ennyire nem jó. Nemtudjátok véletlenül, h Mancini aláírt-e már az Interhez? Nekem még mindig ő az elsőszámú jelöltem ide. Akkor a jobbhátvéd csere is meglenne, kettő az egyben :)
OvaMind írta: No meg egy jó kapus nem ártana. Nem akarom leszólni Valdezt, de sokszor nem érzem magabiztosnak amellett, hogy bemutat nagy bravúrokat. Frey talán jó lenne, vagy Akinfejev.
Szerintem viszont nála jobbat, normális áron, nemtudnánk venni. Meg amúgy is, ő is hibázik persze, de ugyanezt megcsinálja minden más nagy kapus is. Cech? Rémlik még az EB?

Az meg, h talán jó lenne, az kevés.
OvaMind írta: Mellesleg ez bukott ügy(Guardiola miatt), de inkább passzolnám le Henryt, mint Eto'o-t, aki mindig is gyártotta a gólokat.
Én egyiket se adnám el, de hát ez van. Azt meg tudjuk, h Laportának a kiskedvence Henry. Eto'o meg hiába a világ legjobb csatára, sajnos már az egyik lába Barcelonán kivűl van.
OvaMind
Jugador d'estrella

2008.06.30. 23:33:08

Adebayor maradjon csak ott, ahol van :) fejtse már ki valaki, hogy az az ember
miben jobb, elnézést, mivel közelíti meg Eto'o szintjét. . . .
Mellesleg minek, ha van egy Bojan, meg 1 Henry középcsatárnak. Inkább olyan támadó kell, aki viszont szervezni is képes, én Arsavint jónak tartom erre. Hleb hova férne be? Nem gólerős, akkor minek? A zongorát már cipeli Xavi, Iniesta. David Silva pedig 4-4-2-ben tudna sztem igazán érvényesülni, és a Barca nem hiszem h átáll erre vagy mégis? Ő mindenesetre kérdőjel számomra, 25 millió euróért pedig inkább arra hajlok, hogy ne jöjjön.

Talán Henryt nem kellett volna idehozni, talán Dos-t nem kellett volna eladni aprópénzért (1-2 év múlva benőtt volna a feje lágya). Talán nem kellene mindig nevekkel dobálózni, eddig is az volt a baj, hogy a nagy sztárok csak "gurigáztak". Moutinho se tett le eddig annyit, hogy leigazolnám. Azt gondolom, Arsavin tud szervezni, meg gólerős is, nem hiszem, hogy tudnák egyszerre tartani őt és Messit + centerben Bojant vagy Henryt. Ő elég lenne talán. No meg egy jó kapus nem ártana. Nem akarom leszólni Valdezt, de sokszor nem érzem magabiztosnak amellett, hogy bemutat nagy bravúrokat. Frey talán jó lenne, vagy Akinfejev.

Mellesleg ez bukott ügy(Guardiola miatt), de inkább passzolnám le Henryt, mint Eto'o-t, aki mindig is gyártotta a gólokat.
Foolkiller
Barça B

2008.06.30. 22:38:42

Messi10 írta:A Chelsea hivatalos honlapja bejelentette, hogy a londoni klub leigazolta Decot a Barcelona együttesétől. A portugál középpályás ezzel a frissen szerződtetett menedzser, Luis Felipe Scolari első igazolása lett a Stamford Bridge-en.
Hál istenek eladtuk az alibi Deco-t!!!!

Hál istenek hogy volt egy Deco aki 2 bajnokságot es 1 bl-t szállitott nekünk.
Hál isten hogy az igazi barca szurkolok 99%a köszönetel tartozik neki,veled szemben aki fikáza.
igen beleszürkült,váltásra volt szüksége és meglépte azt amit valoszinuleg rijkard,Et'o és Roni is megtesz(tet),ezek a játékosok és az edző is tiszteletet érdemelnek hogy nem olyan rég Europa csucsára vezeték az FC BARCELONA-t,ahoz hogy ez megismétlödjön mar nem elég a türelem változtatni kell de nem ugy hogy kiátkozuk és elmondjuk öket mindenek.
Visca el barca!!!!
2004-2005 champions!!
2005-2006 Champions!!
Champions Leauge 2005/2006 WINNERS!!!
norbert55
Entrenador del Barça

2008.06.30. 22:32:06

Nézzük a megmaradt felesleges játékosokat:

Oleguer:Nem nagy gáz ha nem megy a nyáron el majd tartalék lesz de jobb lenne ha menne.

Gudy:Ő sztem a héten tuti megy.West Ham v Pompey.

Ronnie:Ő is eligazolhat a héten.Sajnos ezt dobta a gép.Szép idők voltak vele.De mennie kell.

Eto'o:Én megtartottam volna de mivel Pep-nek nem kell ezért mennie kell.Na ő az a játékos aki eggyáltalán nem garancia h el tudjuk adni a héten.Ha nem adjuk el a héten akk abban bízhatunk h maradnak laportáék.Mert Ade,Eto'o,Henry nehezen férne meg egymás mellett.+Bojan.
depth
Capitá del Barça

2008.06.30. 22:24:32

Mosquito írta: Bojan nyújtott annyit, sőt... mint a soxoros gólkirály, aranycipős, világ és európa bajnok Henry. Thiago és Gai is hasonló nagy spílerek, Adebayor viszont nem Henry szint.
szóval, akkor.... :D
Bojan csak egy van :) Henry meg te is tudod, h nem a saját posztján játszott és így is elég sok gólt lött. Senki se tudhatja, h Thiago és Gai beválik-e. Gio se mutatott semmit se. Igaz, h még várni kellett volna vele, de pont ezért nem kell az ilyeneket felhozni ilyen korán.

Az meg, h nem Henry szint, alap :) Nem sok játékos van a világon aki Henry szint :)
starmike1
Barça C

2008.06.30. 22:23:05

Mostanában nem követem napról napra a fórumot- köszönhetően annak, hogy napi 50 oldal szövegre ninc sidőm- de kissé deja vu érzésem van.
Az elmúlt pár hétben annyi történt, hogy igazoltunk megint egy (két?) védőt, a többi poszton meg ugyanazok a nevek keringenek.
Ez remélem azt jelenti, hogy Eto'o mégiscsak marad! Mert lehet tippelgetni a lehetséges utódokra, de eddig megnyugtató megoldást még nem hallottam. Megvan az egyik nagy távozó Deco személyében, s most R10 is múlt időben nyilatozott a Barcáról. Thuram, Zambrotta, Ezquerro, Gudjohnsen?, Giovanni is a listán. Szerintem ennyi elég lesz... Középpályára kellene egy ember és ott a pont, mert megint a felkészülés rovására megy a nagy találgatás.
Az Arshavin ügyet nem akarom sokat ragozni, mert lehet, hogy már ez is szóbakerült, de kissé erősnek érzem, hogy 27 évesen nem lehet valakiből sztár. Vagy tehetség, vagy felfedezett, vagy mindegy hogy hívjuk. Szerintem Deco nevét sem sokan ismerték, míg nem került a Barcához, annak ellenére sem, hogy bl-t nyert. De mondhatnám Drogbát, aki szintén nem a 20-as évei elején futott be.
Hol volt eddig Arshavin? Hát, Oroszországban.... Gondolom, sokan követik az orosz bajnokság meccseit, ezért nem sztárolták. Az orosz arcok még mindig nem piacképesek a médiumokban, ráadásul amíg a Gazprom 40-50 000 eurot fizet a legjobbjainak hetente, nem is nagyon kívánkoznak el.
Én sem ismertem eddig, de ugyanezt elmondhatom Zhirkovról vagy Pavljucsenkóról. Ettől még jók.
Arshavinnak azóta utánanéztem kicsit és szerintem jobb igazlás lenne, mint Hleb. Mivel kreatívabb, jobban illene a Barcába. És ne felejtsük el, hogy az UEFA kupában végigverték Európát. Még ha a gyengébbik felét is.
Mosquito

2008.06.30. 22:17:24

depth írta: De azért sokkal több az esélye annak, h pl Adebayor vagy Villa jobban szerepelne nálunk, mint pl Pedrito. Egyelőre még nem az a szint. Ingyen van, nincs akkora fizuja, de kétlem, h tudna annyit mutatni, mint pl ezek ketten.
Bojan nyújtott annyit, sőt... mint a soxoros gólkirály, aranycipős, világ és európa bajnok Henry. Thiago és Gai is hasonló nagy spílerek, Adebayor viszont nem Henry szint.
szóval, akkor.... :D
norbert55
Entrenador del Barça

2008.06.30. 22:12:53

Deco nem 10 milkáért igazolt el hanem 10 órakor jelentették be a hírt.
depth
Capitá del Barça

2008.06.30. 22:07:17

Mosquito írta: Arra sincs garancia, hogy elfogadhatóan teljesít nálunk ha leigazoljuk Adebayort vagy bármelyik másik focistát. Viszont ezek a fiatalok legalább ingyen vannak, nincs akkora fizujuk és nincs több évre szóló szerződésük sem, így vissza lehet őket zavarni a "B" csapatba, ha nem azt nyújtja ami elvárható.
De azért sokkal több az esélye annak, h pl Adebayor vagy Villa jobban szerepelne nálunk, mint pl Pedrito. Egyelőre még nem az a szint. Ingyen van, nincs akkora fizuja, de kétlem, h tudna annyit mutatni, mint pl ezek ketten.
Messi10 írta:Inkább Villa mint Adebayor!!! Adbayor szerintem fele annyi gólt nem rúgna mint Villa!!!!
Lehet, h most jó formában van, de azért ne túlozzunk.
MR.Barca
Jugador del Barça

2008.06.30. 22:05:58

Messi10 írta:Inkább Villa mint Adebayor!!! Adbayor szerintem fele annyi gólt nem rúgna mint Villa!!!!
Meg azért lenne jó Villa mert ő már hozzászokott a spanyol focihoz.De az a jövő :-({|= -je
Messi10
Barça B

2008.06.30. 22:00:14

Inkább Villa mint Adebayor!!! Adbayor szerintem fele annyi gólt nem rúgna mint Villa!!!!
Csak a Barca!!!!!
És legfőbb kép Messi!!!!!!
Replikator
Barça C

2008.06.30. 21:58:07

Üdv.

Nem tudom mit kell annyira sztárolni arshavint.Ha annyira nagy játékos lenne akkor már fiatal korában elvitte volna egy nagy csapat.
Javi Moreno esete jut róla eszembe amikor az Alaves uefa döntőt játszott ugye.Elvitte a Milan Morenot és utána nagy nulla volt.Volt pár meccse amin kijött a lépés és pont azt látták több millióan.Arshavinnal is ez lesz.Maradjon csak ahol van.
Messi10
Barça B

2008.06.30. 21:55:48

A Chelsea hivatalos honlapja bejelentette, hogy a londoni klub leigazolta Decot a Barcelona együttesétől. A portugál középpályás ezzel a frissen szerződtetett menedzser, Luis Felipe Scolari első igazolása lett a Stamford Bridge-en.
Hál istenek eladtuk az alibi Deco-t!!!!
Csak a Barca!!!!!
És legfőbb kép Messi!!!!!!
Mosquito

2008.06.30. 21:52:05

Lesy írta:Engem már nagyon idegesít az, hogy ahányszor olvasom a hsz-eket ebben a topicban, mindig találok olyat, hogy Assulin+Thiago kell a nagyba. De MINEK?!?!?! Lehet, hogy nagyon tehetségesek meg technikásak, jó játékosok. De egyelőre csak az ő korosztályukba. Semmi garancia nincs arra, hogy Messihez, Bojanhoz hasonlóan gyorsan felvennék a ritmust, és húzóemberekké válnának.
Arra sincs garancia, hogy elfogadhatóan teljesít nálunk ha leigazoljuk Adebayort vagy bármelyik másik focistát. Viszont ezek a fiatalok legalább ingyen vannak, nincs akkora fizujuk és nincs több évre szóló szerződésük sem, így vissza lehet őket zavarni a "B" csapatba, ha nem azt nyújtja ami elvárható.
Bestbarca
Entrenador del Barça

2008.06.30. 21:48:55

Most olvastam a goal.com-on és a elmundodeportivo-n is hogy Deco 10milláért a Chelseabe szerződött. Nem gondoljátok hogy ez azért egy kicsit kevés érte.
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
Lesy
Capitá del Barça

2008.06.30. 21:31:09

Engem már nagyon idegesít az, hogy ahányszor olvasom a hsz-eket ebben a topicban, mindig találok olyat, hogy Assulin+Thiago kell a nagyba. De MINEK?!?!?! Lehet, hogy nagyon tehetségesek meg technikásak, jó játékosok. De egyelőre csak az ő korosztályukba. Semmi garancia nincs arra, hogy Messihez, Bojanhoz hasonlóan gyorsan felvennék a ritmust, és húzóemberekké válnának. Példának itt van Dos Santos: kiválóan játszott az U-20-as VB-n, úgy várták a flnőttek közt, mint az új messiást, aztán a vége, hogy 10 millióér odalöktük a Tottenhamnek. A 20 évesek között ő volt a császár, a nagyok között viszont egyszerűen meghalt. Bár mondjuk ebben közrejátszhatott az is, hogy nem saját posztján szerepeltették. Szóval. ha lehet kicsit reálisabb vágyakat írkáljatok ide. Köszi...
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2008.06.30. 20:55:29

Annyiban egyetértek Tamással, hogy a döntőben Silva tényleg gyenge volt. Lahm legalábbis az összes párharcot megnyerte vele szemben, sőt, később Jansen mellett sem villogott.
Az olaszok ellen viszont jól játszott.
Rivaldo-A Legnagyobb.
hau30
Capitá del Barça

2008.06.30. 20:51:55

Azon gondolkodtam a Messi-Arsavin cserén,hogy az oroszoknál a naptár(ortodox vagy mi)szerint nem április 1 van? Nem tudok másra gondolni! :shock:
Lezárt