2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Góllövésben megközelíti, lásd Európa legerősebb bajnokságának góllövőlistája.OvaMind írta:Adebayor maradjon csak ott, ahol vanfejtse már ki valaki, hogy az az ember
miben jobb, elnézést, mivel közelíti meg Eto'o szintjét. . . .
Lehet, h két csatárral fog játszani Pep. Annyi biztos, h sokmindent kiszeretne próbálni. De az biztos, h két csatár nem elég egy egész idényen keresztül. Nem tudhatjuk, h mi lesz. Henrynak meg meglett mondva, h sajnos megint számítanak rá a baloldalon is.OvaMind írta: Mellesleg minek, ha van egy Bojan, meg 1 Henry középcsatárnak. Inkább olyan támadó kell, aki viszont szervezni is képes, én Arsavint jónak tartom erre.
Nem tudhatjuk, h milyen felállást akar majd Pep játszatni. Ha leszeretné igazolni, akkor valószínűleg a helye is megvan már a fejében. Nem gólerős, de rettentően lendületes, fáradthatatlan motor, kiválóan passzol. A gólokat nem is neki kellene lőnie elsősorban.OvaMind írta: Hleb hova férne be? Nem gólerős, akkor minek? A zongorát már cipeli Xavi, Iniesta. David Silva pedig 4-4-2-ben tudna sztem igazán érvényesülni, és a Barca nem hiszem h átáll erre vagy mégis? Ő mindenesetre kérdőjel számomra, 25 millió euróért pedig inkább arra hajlok, hogy ne jöjjön.
Szerintem viszont nála jobbat, normális áron, nemtudnánk venni. Meg amúgy is, ő is hibázik persze, de ugyanezt megcsinálja minden más nagy kapus is. Cech? Rémlik még az EB?OvaMind írta: No meg egy jó kapus nem ártana. Nem akarom leszólni Valdezt, de sokszor nem érzem magabiztosnak amellett, hogy bemutat nagy bravúrokat. Frey talán jó lenne, vagy Akinfejev.
Én egyiket se adnám el, de hát ez van. Azt meg tudjuk, h Laportának a kiskedvence Henry. Eto'o meg hiába a világ legjobb csatára, sajnos már az egyik lába Barcelonán kivűl van.OvaMind írta: Mellesleg ez bukott ügy(Guardiola miatt), de inkább passzolnám le Henryt, mint Eto'o-t, aki mindig is gyártotta a gólokat.
Messi10 írta:A Chelsea hivatalos honlapja bejelentette, hogy a londoni klub leigazolta Decot a Barcelona együttesétől. A portugál középpályás ezzel a frissen szerződtetett menedzser, Luis Felipe Scolari első igazolása lett a Stamford Bridge-en.
Hál istenek eladtuk az alibi Deco-t!!!!
Bojan csak egy vanMosquito írta: Bojan nyújtott annyit, sőt... mint a soxoros gólkirály, aranycipős, világ és európa bajnok Henry. Thiago és Gai is hasonló nagy spílerek, Adebayor viszont nem Henry szint.
szóval, akkor....
Bojan nyújtott annyit, sőt... mint a soxoros gólkirály, aranycipős, világ és európa bajnok Henry. Thiago és Gai is hasonló nagy spílerek, Adebayor viszont nem Henry szint.depth írta: De azért sokkal több az esélye annak, h pl Adebayor vagy Villa jobban szerepelne nálunk, mint pl Pedrito. Egyelőre még nem az a szint. Ingyen van, nincs akkora fizuja, de kétlem, h tudna annyit mutatni, mint pl ezek ketten.
De azért sokkal több az esélye annak, h pl Adebayor vagy Villa jobban szerepelne nálunk, mint pl Pedrito. Egyelőre még nem az a szint. Ingyen van, nincs akkora fizuja, de kétlem, h tudna annyit mutatni, mint pl ezek ketten.Mosquito írta: Arra sincs garancia, hogy elfogadhatóan teljesít nálunk ha leigazoljuk Adebayort vagy bármelyik másik focistát. Viszont ezek a fiatalok legalább ingyen vannak, nincs akkora fizujuk és nincs több évre szóló szerződésük sem, így vissza lehet őket zavarni a "B" csapatba, ha nem azt nyújtja ami elvárható.
Lehet, h most jó formában van, de azért ne túlozzunk.Messi10 írta:Inkább Villa mint Adebayor!!! Adbayor szerintem fele annyi gólt nem rúgna mint Villa!!!!
Meg azért lenne jó Villa mert ő már hozzászokott a spanyol focihoz.De az a jövőMessi10 írta:Inkább Villa mint Adebayor!!! Adbayor szerintem fele annyi gólt nem rúgna mint Villa!!!!
Arra sincs garancia, hogy elfogadhatóan teljesít nálunk ha leigazoljuk Adebayort vagy bármelyik másik focistát. Viszont ezek a fiatalok legalább ingyen vannak, nincs akkora fizujuk és nincs több évre szóló szerződésük sem, így vissza lehet őket zavarni a "B" csapatba, ha nem azt nyújtja ami elvárható.Lesy írta:Engem már nagyon idegesít az, hogy ahányszor olvasom a hsz-eket ebben a topicban, mindig találok olyat, hogy Assulin+Thiago kell a nagyba. De MINEK?!?!?! Lehet, hogy nagyon tehetségesek meg technikásak, jó játékosok. De egyelőre csak az ő korosztályukba. Semmi garancia nincs arra, hogy Messihez, Bojanhoz hasonlóan gyorsan felvennék a ritmust, és húzóemberekké válnának.