Ronaldinho Gaúcho #4
- robbyt
- Barça B
Nézegettem a Milán forumát,hogy mit szolnak ők az esetleges érkezéséhez és nekem az jött le,hogy várják őt,mert arra számítanak,hogy az ottani orvosok meg edzők majd rendbe teszik!
Ezek szerint csak nézőpont kérdése az egész!Mi miért nem bízunk?Szerintem egy ilyen ügy után igenis lehet motivációja a barcában is!
Ezek szerint csak nézőpont kérdése az egész!Mi miért nem bízunk?Szerintem egy ilyen ügy után igenis lehet motivációja a barcában is!
- visca el barca
- Presidente del Barça
örülnék ha már véget érne ez a ronaldinho saga. kicsit uncsi. menjen v maradjon, de legyen már vmi.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Az nem normális, ha valakin 10-15 kiló felesleg van. Nem profi hozzáállás, ennyire nem lehet elhízni. Rohadtul sajnálom, én még reménykedtem, hátha marad, de ezek után...Los Banditos írta:Azért szívesen elnézném itt 1-2 ember kondícióját, akik itt csak úgy kiabálják hogy R10 milyen dagadt, milyen kövér.
Engem inkább az szomorít, hogy a meccsen bemutatott cselei, megmozdulásai, góljai senkit sem érdekelnek, csak az, hogy van rajta 10-15 kiló felesleg, amit akár másfél hónap alatt rendbe lehetne hozni.
Jó kérdés az is, ki ad ezek után komoly összeget érte?
Rivaldo-A Legnagyobb.
mondjuk sietsz valahova, késik a busz 10 percet, felszállsz, majd két megálló után a sofőr kiszáll cigizni, meg kávézni. mikor szóváteszed, hogy hahó, talán vezetni kéne, akkor azt mondja "tudsz buszt vezetni? ha nem, akkor kuss".Los Banditos írta:Azért szívesen elnézném itt 1-2 ember kondícióját, akik itt csak úgy kiabálják hogy R10 milyen dagadt, milyen kövér.
Engem inkább az szomorít, hogy a meccsen bemutatott cselei, megmozdulásai, góljai senkit sem érdekelnek, csak az, hogy van rajta 10-15 kiló felesleg, amit akár másfél hónap alatt rendbe lehetne hozni.
mit lépsz?
- chonggy
- Capitá del Barça
Los Banditos írta:Azért szívesen elnézném itt 1-2 ember kondícióját, akik itt csak úgy kiabálják hogy R10 milyen dagadt, milyen kövér.
De az az 1-2 ember nem profi focista és nincs évente 8 500 000 E fizetése
- Messi-#19
- Capitá del Barça
ott is van ellenzék...DaNNy írta:Persze mikor kifütyülték a reptéren.....vaLe5 írta:Ehez csak annyit hogy nem volt 2 év türelem. MIndegy elmondtam mit miért teszek , ennyi.
+ máshol pl barcelonában az emberek szemében még mindig ő a király és ott várják is vissza , ezért is nem értem hogy akkor innét magyaro-bó ti miért fikázzátok.
Vége.

Més que un club
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Azért szívesen elnézném itt 1-2 ember kondícióját, akik itt csak úgy kiabálják hogy R10 milyen dagadt, milyen kövér.
in to exile
-
- Entrenador del Barça
Saját nevelésű játékosokkal ne hasonlítsuk össze. Az igazolt "sztárok" közül viszont nem sokan tudnak/tudtak annyira azonosulni a klubjukkal, mint Dinho. Ennek sajnos vége lett, de ettől szerintem senkinek nincs joga úgy beszélni róla, mint a sz@rról. Ráadásul a kialakult helyzet miatt nem csak ő a hibás. Ebben az edző, klub, szurkolók, sajtó, mindenki benne van. Nem is értem, honnan szedte mindenki ezt a divatdumát, hogy 2 éve semmit csinál. 2007 ősze előtt semmi gond nem volt a játékával. Ennek ellenére ment mindenhonnan a csesztetése. Sajnos ezt nem bírta. Bárhol is folytatja, én remélem, hogy sikeres lesz.DaNNy írta:Totti, Raul sosem fognak elmenni a jelenlegi klubbjukból,meg sem fordul a fejükben. Dinhonak meg igen.
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!
THE DOCTOR
THE DOCTOR
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Te meg egy marha nagy madár vagy!Xavi001 írta:Hát ez a R10 is egy kövér állat!!!

- miihii
- KHAL
Én meg neked gratulálok,ha ezt így értelmezted a leírtakbólDaNNy írta:
csak gratulálok neki ha a tesóján múlik a jövöje, egy normális ember el tudja dönteni hogy hol akarja folytatni.. nevetséges

Azért mert te már lemondtál R10ről,még nem kéne túlmagyarázni mindent ami vele kapcsolatos olyan irányba,h támadni,fikázni tudd!!!Mert ez a nevetséges,sztem

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Nagyjából egyetértek veled : Aki így viselkedik nem érdemli meg a barca mezét, de azért ne feledjük miket tett a csapatért!Ypsilon írta:Én nagyon sajnálom hogy elveszítettek egy ilyen játékost, őt azért, hogy így veszítette el a hitét és a csapatát! Én bízok abban, hogy valahogy fölpofozzátok és kiemelítek a saját szennyéből! Viszont ha nem, és továbbra is a vélt és valós sérelmek miatt csak a sebeit nyalogatja, és bánatában zabál, akkor menjen ahová tud! Akkor nem érdemli meg a mezeteket! Véleményem szerint egy levegőváltozás jót fog tenni neki.
Én nagyon sajnálom hogy elveszítettek egy ilyen játékost, őt azért, hogy így veszítette el a hitét és a csapatát! Én bízok abban, hogy valahogy fölpofozzátok és kiemelítek a saját szennyéből! Viszont ha nem, és továbbra is a vélt és valós sérelmek miatt csak a sebeit nyalogatja, és bánatában zabál, akkor menjen ahová tud! Akkor nem érdemli meg a mezeteket! Véleményem szerint egy levegőváltozás jót fog tenni neki.
Én is örülnék neki, de sztem nem ez a helyzet......matyi02 írta:massa11 írta:Sztem a legfőbb baj az hogy utálja a barcát....
100%hogy nem utálja !

Sztem a legfőbb baj az hogy utálja a barcát....
- DaNNy
- Jugador d'estrella
Persze mikor kifütyülték a reptéren.....vaLe5 írta:Ehez csak annyit hogy nem volt 2 év türelem. MIndegy elmondtam mit miért teszek , ennyi.
+ máshol pl barcelonában az emberek szemében még mindig ő a király és ott várják is vissza , ezért is nem értem hogy akkor innét magyaro-bó ti miért fikázzátok.
Vége.
FORCA BARÇA! |EL BARÇA ES MES QUE UN CLUB|
Silva / Villa
Silva / Villa
- DaNNy
- Jugador d'estrella
Hát figyelj. Nem fogok védeni egy olyan játékost aki a saját érdekeit viszi magával a csapat helyett. Dinho megnyert mindent onnantol tett az egészre és ez a baj. Totti, Raul sosem fognak elmenni a jelenlegi klubbjukból,meg sem fordul a fejükben. Dinhonak meg igen. Dinho döntetni nem tud magától,hogy mit akar.. "a bátyjámon múlik" hát érdekes. ÖRülök,hogy sokat köszönhetünk neki,de ez csapatjáék, és most tesz az egészre.vaLe5 írta:Azért védem mert szerintem igazságtalanul szídjátok , azért mert szerintem nem ezt érdemli , nyiván ő is jól akar játszani és úgy mint régen , az is nyilvánvaló hogy hogy ezért többet kéne tenni és ő nem tesz , ezen néhányan megsértődtek nem tom miért , és ha kijönróla róla egy hír , bármi legyen az elkezdik fikázni. Pedig nem ezt érdemli , jó tény hogy rosszul játszik de attól még nem kell elkezdeni szidni meg elküldeni a fenébe , ez egy alapvető ember nem is tudom norma vagy valami ilyen. Máshol egy olyan játékost akinek ennyit köszönhetnek jobban megbecsülnek , és ha gondja van védik akár éveken keresztül , nem ők szídják a leghangosabban. Furcsa módon hogyha pl egy MU vagy Milán drukkerrel beszélsz az nincs róla ilyen véleménnyel. Meg lehet nézni Raul példáját a Realnál akinek 3-4 gyenge éve (és végig védték) volt nem hogy egy , és az idén sem tett sokkal többet mint Roni és az egekben tartják... de lehetne említeni hogy másholl hogyan állnak ki a szurkolók a nehéz helyzetben lévő csúcson túl lévő játékosok mellet mint Maldini , Totti vagy Giggs... akkor mi miért nem ezt tesszük? Védeni is fogom addig amíg itt valaki csak azért fikázza mert utáljaDaNNy írta:Nemtom Vale te miért véded Dinhot ennyire.. Nem látod a nyílvánvaló dolgokat vagy mi van? Egyértelmű,hogy tett/tesz az egészre és meg kéne tőle szabadulni minnél hamarabb de már késő...
Ebből a srácból már semmilyen teljesitmény nem fog kijönni. Pep a barátságos meccseken kb. játszatja és 2meccs utan ki is rakja a kezdőből...
Raul sosem volt dagadt, sosem találtál róla olyan képet,hogy combizom sérüléssel TÁNCOL hajnalban.
Ronaldinhorol ennyit,hogy egykor nagy volt mostmár csak a testsúlya nagy, és hiaba mondjatok azt,hogy a Messi-Dinho meccsen jol jatszott,normális meccsen ott lesznek a Védők,ugyhogy nem fog mutatni semmit. El kellett volna már adni a Milannak had bulizzon Olaszországban.
De te sosem fogod ezt belátni ,mivel Dinho a kedvenced , ő a képed. Max akkor látod be,ha elmegy,vagy 1-2éven belül vmi buta indokkal visszavonul...
FORCA BARÇA! |EL BARÇA ES MES QUE UN CLUB|
Silva / Villa
Silva / Villa
Hát én már föladtam....Xavi001 írta:Tudom én eezt jól és reméllemis hogy visszatér a barcába akár hogyis néz ki!!!!!!!![]()
Itt is villantott a tudásából ugyhogy még én se adtam göl!!!!
Lehet hogy villantott, de ez egy naon gyenge iramú gálameccs volt, semmi védelemmel.
- matyi02
- Entrenador del Barça
Xavi001 írta:Hát ez a R10 is egy kövér állat!!!
Vigyázz a szavakkal oké ???
Fog ő még jól játszani !
Mert akar ezen a mecsen szted mér mutatot valamit a tudásából ???
Ha ha már nem aakrna focizni akor csak sétált volna az oldal vonalnál !
Pls még 1x ne mondj iet egy BARCELONAira !

A Milan azt mondta h jövőre ha igazolnak egy középcsatárt akk 4-3-1-2 játszik.
DE.Ha egy irányítót(Ronnie)akk 4-3-2-1 a karácsonyfa alakzatot.A lényeg h ha nem veszi meg a Milan Adebayort(remélem ide jön) akk Ronniet akarják.Szal sztem Ronnie a Milan-ba megy.
DE.Ha egy irányítót(Ronnie)akk 4-3-2-1 a karácsonyfa alakzatot.A lényeg h ha nem veszi meg a Milan Adebayort(remélem ide jön) akk Ronniet akarják.Szal sztem Ronnie a Milan-ba megy.
-
- Barça C
- Kapcsolat:
Teljesen egyetértek Etookával. Ronaldinhonak nem a Barcelonában a helye ha ilyen hozzáálással játszik vagy fog.
I do not depend on the party of none of the teams only on its who I like and this team the Real Madird and the Barcelona.
- vaLe5
- Jugador d'estrella
Ehez csak annyit hogy nem volt 2 év türelem. MIndegy elmondtam mit miért teszek , ennyi.
Vége.
Vége.