Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Az nem normális, ha valakin 10-15 kiló felesleg van. Nem profi hozzáállás, ennyire nem lehet elhízni. Rohadtul sajnálom, én még reménykedtem, hátha marad, de ezek után...Los Banditos írta:Azért szívesen elnézném itt 1-2 ember kondícióját, akik itt csak úgy kiabálják hogy R10 milyen dagadt, milyen kövér.
Engem inkább az szomorít, hogy a meccsen bemutatott cselei, megmozdulásai, góljai senkit sem érdekelnek, csak az, hogy van rajta 10-15 kiló felesleg, amit akár másfél hónap alatt rendbe lehetne hozni.
mondjuk sietsz valahova, késik a busz 10 percet, felszállsz, majd két megálló után a sofőr kiszáll cigizni, meg kávézni. mikor szóváteszed, hogy hahó, talán vezetni kéne, akkor azt mondja "tudsz buszt vezetni? ha nem, akkor kuss".Los Banditos írta:Azért szívesen elnézném itt 1-2 ember kondícióját, akik itt csak úgy kiabálják hogy R10 milyen dagadt, milyen kövér.
Engem inkább az szomorít, hogy a meccsen bemutatott cselei, megmozdulásai, góljai senkit sem érdekelnek, csak az, hogy van rajta 10-15 kiló felesleg, amit akár másfél hónap alatt rendbe lehetne hozni.
Los Banditos írta:Azért szívesen elnézném itt 1-2 ember kondícióját, akik itt csak úgy kiabálják hogy R10 milyen dagadt, milyen kövér.
ott is van ellenzék...DaNNy írta:Persze mikor kifütyülték a reptéren.....vaLe5 írta:Ehez csak annyit hogy nem volt 2 év türelem. MIndegy elmondtam mit miért teszek , ennyi.
+ máshol pl barcelonában az emberek szemében még mindig ő a király és ott várják is vissza , ezért is nem értem hogy akkor innét magyaro-bó ti miért fikázzátok.
Vége.
Saját nevelésű játékosokkal ne hasonlítsuk össze. Az igazolt "sztárok" közül viszont nem sokan tudnak/tudtak annyira azonosulni a klubjukkal, mint Dinho. Ennek sajnos vége lett, de ettől szerintem senkinek nincs joga úgy beszélni róla, mint a sz@rról. Ráadásul a kialakult helyzet miatt nem csak ő a hibás. Ebben az edző, klub, szurkolók, sajtó, mindenki benne van. Nem is értem, honnan szedte mindenki ezt a divatdumát, hogy 2 éve semmit csinál. 2007 ősze előtt semmi gond nem volt a játékával. Ennek ellenére ment mindenhonnan a csesztetése. Sajnos ezt nem bírta. Bárhol is folytatja, én remélem, hogy sikeres lesz.DaNNy írta:Totti, Raul sosem fognak elmenni a jelenlegi klubbjukból,meg sem fordul a fejükben. Dinhonak meg igen.
Te meg egy marha nagy madár vagy!Xavi001 írta:Hát ez a R10 is egy kövér állat!!!
Én meg neked gratulálok,ha ezt így értelmezted a leírtakbólDaNNy írta:
csak gratulálok neki ha a tesóján múlik a jövöje, egy normális ember el tudja dönteni hogy hol akarja folytatni.. nevetséges
Nagyjából egyetértek veled : Aki így viselkedik nem érdemli meg a barca mezét, de azért ne feledjük miket tett a csapatért!Ypsilon írta:Én nagyon sajnálom hogy elveszítettek egy ilyen játékost, őt azért, hogy így veszítette el a hitét és a csapatát! Én bízok abban, hogy valahogy fölpofozzátok és kiemelítek a saját szennyéből! Viszont ha nem, és továbbra is a vélt és valós sérelmek miatt csak a sebeit nyalogatja, és bánatában zabál, akkor menjen ahová tud! Akkor nem érdemli meg a mezeteket! Véleményem szerint egy levegőváltozás jót fog tenni neki.
Én is örülnék neki, de sztem nem ez a helyzet......matyi02 írta:massa11 írta:Sztem a legfőbb baj az hogy utálja a barcát....
100%hogy nem utálja !
Persze mikor kifütyülték a reptéren.....vaLe5 írta:Ehez csak annyit hogy nem volt 2 év türelem. MIndegy elmondtam mit miért teszek , ennyi.
+ máshol pl barcelonában az emberek szemében még mindig ő a király és ott várják is vissza , ezért is nem értem hogy akkor innét magyaro-bó ti miért fikázzátok.
Vége.
Hát figyelj. Nem fogok védeni egy olyan játékost aki a saját érdekeit viszi magával a csapat helyett. Dinho megnyert mindent onnantol tett az egészre és ez a baj. Totti, Raul sosem fognak elmenni a jelenlegi klubbjukból,meg sem fordul a fejükben. Dinhonak meg igen. Dinho döntetni nem tud magától,hogy mit akar.. "a bátyjámon múlik" hát érdekes. ÖRülök,hogy sokat köszönhetünk neki,de ez csapatjáék, és most tesz az egészre.vaLe5 írta:Azért védem mert szerintem igazságtalanul szídjátok , azért mert szerintem nem ezt érdemli , nyiván ő is jól akar játszani és úgy mint régen , az is nyilvánvaló hogy hogy ezért többet kéne tenni és ő nem tesz , ezen néhányan megsértődtek nem tom miért , és ha kijönróla róla egy hír , bármi legyen az elkezdik fikázni. Pedig nem ezt érdemli , jó tény hogy rosszul játszik de attól még nem kell elkezdeni szidni meg elküldeni a fenébe , ez egy alapvető ember nem is tudom norma vagy valami ilyen. Máshol egy olyan játékost akinek ennyit köszönhetnek jobban megbecsülnek , és ha gondja van védik akár éveken keresztül , nem ők szídják a leghangosabban. Furcsa módon hogyha pl egy MU vagy Milán drukkerrel beszélsz az nincs róla ilyen véleménnyel. Meg lehet nézni Raul példáját a Realnál akinek 3-4 gyenge éve (és végig védték) volt nem hogy egy , és az idén sem tett sokkal többet mint Roni és az egekben tartják... de lehetne említeni hogy másholl hogyan állnak ki a szurkolók a nehéz helyzetben lévő csúcson túl lévő játékosok mellet mint Maldini , Totti vagy Giggs... akkor mi miért nem ezt tesszük? Védeni is fogom addig amíg itt valaki csak azért fikázza mert utáljaDaNNy írta:Nemtom Vale te miért véded Dinhot ennyire.. Nem látod a nyílvánvaló dolgokat vagy mi van? Egyértelmű,hogy tett/tesz az egészre és meg kéne tőle szabadulni minnél hamarabb de már késő...
Ebből a srácból már semmilyen teljesitmény nem fog kijönni. Pep a barátságos meccseken kb. játszatja és 2meccs utan ki is rakja a kezdőből...
Hát én már föladtam....Xavi001 írta:Tudom én eezt jól és reméllemis hogy visszatér a barcába akár hogyis néz ki!!!!!!!![]()
Itt is villantott a tudásából ugyhogy még én se adtam göl!!!!
Xavi001 írta:Hát ez a R10 is egy kövér állat!!!