Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Én az NASN-en szoktam nézni, ha neten akarod nézni, akkor www.rojadirecta.comVaratrix írta:Ha jól tudom most megy az amerikai baseball liga. Valaki tudja, esetleg mien adón, vagy weben lehet követni a meccseket.
Előre is köszönöm!
http://www.rojadirecta.com/ Itt találsz hozzá stream-et, az egyik csak-csak működni fog.Varatrix írta:Ha jól tudom most megy az amerikai baseball liga. Valaki tudja, esetleg mien adón, vagy weben lehet követni a meccseket.
Előre is köszönöm!
bogen írta:Na ezen is csodálkozom: James Posey a Hornets csapatával egyezett meg!
Otthagyja a Bostont? Érdekes döntés ez is. Bár ha belegondolok. Gyűrűje már van. Most új kihívása lesz, több pénze, de sztem a Hornetsba sem lesz kezdő.
háát én mikor tavaly nekiindultak egy ilyen kerettel hogy AI-Melo-K.Mart és Camby aszittem bajnokesélyesek lesznek. Csakhát az edző...most elvittek egy öreg nagyszerződésű emberkét egy semmi draftjogért meg 10milliós helyért....érdekes...végülis újjá kell épülniük és ezért áldoztak. érthető, de viccesAtesz írta:Camby a Clippershez kerül egy jövőbeni második körös draftjogért cserébe...
SZép volt Nuggets!![]()
![]()
(Spórolásnak spórolás, de asszem ennyi volt a Nuggets számára a playoff remény...)
bogen írta:Én Sheedet küldeném el cserébe. Billupsot nem. Rip sztem maradni fog éshát Prince...ő bármelyik csapatnak hasznos tagja lenne! nem értettem miért akarják őt elvinni. Plusz a C poszt eléggé likas.kovinho írta:Én örülnék neki, ha szétrobbantanák a Pistons-ot. Ennek a csapatnak szerintem ez volt az utolsó éve. Most már kell a változás. De remélem azért, hogy Prince nem fog elmenni. Ő nagy kedvencem a mostani Detroitból. Viszont ez a csapat már egyre öregebb (vagy is a kulcsemberek...).
sztem Billups-RIP-Prince maradhatna még és a magasembereket kellene frissíteni. Ott van Stuckey és Maxiell akit be tudnak építeni és akkor mondjuk Billups is mehet jövőre, bár őt soseadnám el.
Mindenképp szét kell verni a csapatot csak az a baj, hogy nagyon sok emberke kellene. Köbö olyan a szitu, mint Denverben.
Én Sheedet küldeném el cserébe. Billupsot nem. Rip sztem maradni fog éshát Prince...ő bármelyik csapatnak hasznos tagja lenne! nem értettem miért akarják őt elvinni. Plusz a C poszt eléggé likas.kovinho írta:Én örülnék neki, ha szétrobbantanák a Pistons-ot. Ennek a csapatnak szerintem ez volt az utolsó éve. Most már kell a változás. De remélem azért, hogy Prince nem fog elmenni. Ő nagy kedvencem a mostani Detroitból. Viszont ez a csapat már egyre öregebb (vagy is a kulcsemberek...).
+Aldridge és OdenKalap1988 írta: ...Roy köré lehet építeni csapatot. De ezt most hagyjuk ,mert messzire visz el:)
Hát figyelj, asszem ennyiben maradhatunk ,megérdemelték ennyi. És persze annak szurkolsz ,akinek akarsz én pl Noh szurkoló vagyok,de a másodikszámú nálam a Boston volt,mert KG és Pierce zseniális,Allent nem szeretem annyira. Nekik kijárt a siker és asszem még pár évig jók leszne,2-3 év min van ebben a csapatban,ha okosan pótolják a nagy öregeket:) A Bobcats és a Portland fiataljai oké,de sztem azért egy csapatnak nem szabad csak a fiatalokra építeni,jól kell keverni és nem feltétlen sztárokat venni,a Portland esetében kell venni pár jól dobó,de idősebb játékost,aki fontos kosarakat dob és megbzható,Roy köré lehet építeni csapatot. De ezt most hagyjuk ,mert messzire visz el:)bogen írta:persze, hogy csapatként játszottak, egyébként nem gyernek gyűrűt![]()
...
írtam ide vagy 8 sort, de kitöröltem, mert sztem sorakoztathatnánk fel nagycsomó érvet pro és kontra! Inkább maradjunk annyiban, hogy a BOS nyert, mert jól játszottak, de én inkább szurkolok a Bobcats meg a Portland fiataljainak![]()
peace
Hát az a helyzet,h a két Allstar közül csak KG a legjobb a posztján.Allen egy nagyon jó dobó ember,de messze nem a legjobb a posztján. Viszont aki kosárlabdázott már az tudja,h az írányító és a center a két legfontosabb ember.Ha nincs ,aki felhozza a labdát és normálisan bemondja a játékokat,valamint hiányzik a gyűrű alatti sok lepattanózás,na meg a súly,akkor lehet egy csapatban,Kobe,James és Wade is,nem nyernek semmit! Erre jó példa az amerikai válogatott utóbbi időben nyújtott teljesítménye az olimpiákon és vb-ken. Hinrichkal és elég gyenge centerekkel nem lehet nyerni!!! És irányítót valamint centert a Boston nem drágán vett,hanem okos taktikával csinálta,valamint hatalmas edzői munka volt ,h így menjem nekik. A másik dolog,ami miatt nem értek egyet ezzel az az,h a liga legjobban védekező csapatáról beszélünk,ergo nem arról van szó,h a 3 all star annyit termelt,h az ellenfelek nem tudták túldobni őket,hanem csapatként működtek! Mindenki elvégezte a piszkos melót is,ez hatalmasd edzői és szakmai teljesítmény! Ennek fényében azt hiszem megcáfoltam,h gusztustalan pénzzel operáló módszerrel lettek bajnokok,nem mint egy nagyon jó csapat!bogen írta: hát megérdemelték
nekem a módszer nem tetszik...végy 2 All Start, a posztjukon a legjobbakat a 3. All Starod mellé és légy bajnok. Szerintem így a többi csapatnak nem volt nagyon sansza...Ráadásul az NBAben pont ezért alakították ki a fizetési sapkát, hogy ilyeneket ne nagyon lehessen csinálni, hogy mint a reál összevásárolod a legjobbakat és úgy próbálsz nyerni.
PP is megérdemelte a gyűrűt, hatalmasat játszott, csak nekem KG és RA kedvenc kategóriában van
Nyilván, hisz az Omszk tulaja AbramovicsLesy írta:Oroszországban, az Avangard Omszk csapatában folytatja pályafutását Jaromir Jagr, az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) szereplő New York Rangers cseh klasszisa. Úgy fest az olajmágnásoknak nem csak a Zenit számít
Viszont Arenasnak fel is kínáltak 127 milliót is, de elfogadta a 111-et, hogy hozzanak más játélost is. Ez azért elég szimpatikus döntés volt.bogen írta:Ma virradóra két sztárjátékos is megegyezett csapatával a szerződéshosszabbításról. Az egyikük Chris Paul, aki egy három évre szóló, az azt követő negyedik idényre pedig opciós joggal rendelkező kontraktust kötött a Hornets-cel. Az üzlet így összességében 68 millió dollárról szól.
Gilbert Arenas a szabadügynökpiacról egyezett meg a Wizards gárdájával, kevesebbért, mint a maximálisan kapható összeg. Ő és családja viszont valószínűleg így sem fog éhezni, a szerződésben magában foglalt 111 millió dollár hat szezonra legalábbis erre enged következtetni.
Pault megértem. Minden pénzt megér, de Agent0111 MILLIÓ DOLLÁR
![]()
![]()
18,5 millió/év jézusom...ekkora zsíros szerződést 6 évre...wasington asszem ezzel rábaott, dehát ki tudja
Kemp, az Előemberbogen írta:háát Seattle-nek biztos nem esett jól...én személy szerint sosem kedveltem a Sonicsot...talán Kemp és Payton aki eszembe jut róluk, igaz Ők ketten csodálatosan játszottak...annyi szép Alley-Up-ot csináltak